P5 Radio

  1. Mer om
P5 Radio

P5 Radio InspirererContent [hide]

P5 Hits spiller hit-musikk fra år 2000 til dagens dato. Kanalens faste programledere Andreas Velle, Elisabeth Carew og Tomm Espen Amphibious Zoo Music - Sweet Avalon · 2. Chris Holsten - Smilet i ditt eget speil · 3. The Supermen Lovers - Starlight (Radio Edit) [feat Dette er den offisielle appen for å lytte til alle P4 Gruppens radiokanaler i Norge: P4 Norge, NRJ Norge, P5 Hits, P5 Bergen, P5 Nonstop Hits, P6 Rock P5 Hits (P5 Radio Halve Norge AS) er en radiokanal fra P4 som gikk på lufta 1. P5 Hits sendes i hele landet på DAB Med et enkelt klikk kan du lytte til de beste live radiostasjonene fra Norge

Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse.

Prioriterte saker

Det er også mulig å bytte via midtdisplayet. Favoritter Når en favoritt lagres fra en liste, vil radioen automatisk søke etter den beste frekvensen.

Du vil kanskje like: Kystradio sør mmsi

Men vi har nok sterkere kompetanse på hvordan man driver radio kommersielt. Det vil hjelpe for dem å komme inn i et stort hus, bli en del av P4-familien og få utbytte av en del stordriftsfordeler, slår Andresen fast.

Har du lest dette? Reiseradioen kanal

Dette skriver forbundet i en pressemelding. At man i tillegg forutsetter ledige analoge frekvenser for de planlagte bykanalene sier også mye om at NRK fremdeles lever godt på fettreservene fra monopoltiden, sier generalsekretær Lars Bruusgaard i NLR.

Problemet med en hurtig overgang fra analog til digital radio er ikke minst at det tar svært lang tid før konsumentene skaffer seg DAB-mottakere, og det blir mulig å nå en kritisk masse med lyttere.

Påskeferie 2017 kalender

I tillegg vil vi ha litt fokus på trafikk. Vi har eget helikopter ute og vil fortelle lytterne hvor man skal kjøre når rushtrafikken starter i 15-tiden, sier Andreas Til slutt vil André Bye Tollefsen ha ansvaret for kveldsendingen som varer fra 18 til 22. Alle former for kringkasting eller publisering av redaksjonelt stoff skal skje i tråd med de etiske normer for mediene, herunder Vær Varsom- og Tekstreklameplakaten.

Radiokanalen P5 Hits med historiske tall

Det skal i denne sammenheng tas særskilt hensyn til journalistisk integritet og uavhengighet og de enkelte opphavsmenns personlige ansvar for stoffet, samt målsettingen om å holde et høyt etisk nivå hos de redaksjonelle medarbeiderne. Medarbeiderens restrett Innenfor rammene av alminnelig lojalitetsplikt i ansettelsesforhold kan medarbeideren selv utnytte egne verk til utgivelser i bokform og på andre måter som ikke er i konkurranse med P5s egen virksomhet, eller på annen måte berører P5s virksomhet negativt.

https://lndc.us/robyvilyd.php

P5 skal på forhånd orienteres dersom medarbeideren ønsker å utnytte verket på slik måte. P5 har fortrinnsrett til å inngå forlagsavtale med vedkommende.

https://lndc.us/nya-ideer.php

Dersom partene er uenige om vilkår med mer, kan medarbeideren inngå avtale med andre.

P5 RADIO Relaterte emner

Trykk på ønsket stasjon på listen. Favoritter - spiller bare av valgte favorittkanaler, se overskriften "Favoritter" nedenfor. Du flyttes ett trinn i valgt avspillingsliste. Det er også mulig å bytte via midtdisplayet. Favoritter Når en favoritt lagres fra en liste, vil radioen automatisk søke etter den beste frekvensen. Men hvis en favoritt lagres fra manuell stasjonssøkning, bytter radioen ikke automatisk til sterkere frekvens.

P5 RADIO Kommentarer:
Forfatter på P5 radio
Andersen fra Haugesund
Jeg nyter lese bøker vanligvis. Bla gjennom min andre nyheter. jeg er tent på Karten sammeln.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net