The Voice Norge Dommere

  1. Mer om
The Voice Norge Dommere

The Voice Norge Dommere NyI den første sesongen var det Hanne Sørvaag, Sondre Lerche, Yosef Wolde-Mariam og Magne Furuholmen som var dommere og mentorer IMDbNorge · Øyvind Mund. Programleder · Yosef Wolde-Mariam De siste sesongene har mentorgjengen bestått av artistene Yosef Wolde-Mariam (42), Morten Harket (61) og Lene Marlin (40), samt DJ-en Martin TV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video Mentorene Ina Wroldsen, Espen Lind, Matoma og Yosef Wolde Mariam har inntatt de røde stolene og er klare for å finne Norges beste stemme

During the blind auditions, each coach selects 12 singers for their team.

Gule sider tlf

Thomas Løseth fra Team Lene vant konkurransen 9. Han har også gått musikklinja på Alta videregående, som er samme linje som de to foregående vinnerne av «Stjernekamp». Vegard Bjørsmo møter operasjangeren med ærefrykt i årets «Stjernekamp». Hegerland ble kjent i Norge allerede som 8-åring, og har siden solgt flere millioner plater i flere land.

Denne våren har hun også vært å se på skjermen i TV 2s «Farmen kjendis». På spørsmål om hun fremdeles blir nervøs for TV-opptredener, svarer hun: Jeg tenker at det skal alltid være litt adrenalin for å gjøre en skikkelig god jobb, sier Hegerland, som kjenner det litt i magen hun også før konkurransen. Anita Hegerland mener hun ikke trenger å bevise noe i årets «Stjernekamp».

Maria Celin (19) deltar i The Voice

Jeg trenger ikke å bevise noe, sa Hegerland, og la til at hun har som mål å nå finalen. I forkant av finalen var det islandske Natan Dagur som var oddssetterens favoritt.

Det er også en fin måte å tjene massevis av penger hvis du tilfeldigvis er en kjendis som er villig til å opptre som dommer på et av de mer populære showene. Mens noen deltakere kan ta med seg flere tusen dollar hjem i premie hvis de klarer å vinne — og folk flest sikkert vil være glade for å betale 10, 20 eller 100 tusen dollar — kan deres hardt opptjente kontanter ikke sammenlignes med de svimlende beløpene som dommerne ser.

Dette er for NRK Kultur og underholdning

Ved å tilby sin ekspertise og selektive ferdigheter, bringer ikoner som Katy Perry, Christina Aguilera og Adam Levine bare for å nevne noen inn en formue hver eneste sesong. Men selv blant de berømte dommerne er det noen som gjør mye mer enn andre.

Helt ærlig kan du bli overrasket over hvor mye noen tar inn, og sjokkert over hvor lite andre tjener i sammenligning. Uansett vil du definitivt lese videre for å sjekke hvor mye penger dommere på realityprogrammer virkelig tjener.

Erlend Gunstveit (25) vant Voice»

Martins team består av: Amalie Hamborgstrøm 23 fra Fredrikstad fikk tre av mentorene til å snu seg på blinds, Martin, Yosef og Morten. Amanda Rusti 21 fra Larvik fikk både Martin og Lene til å snu seg på blinds. Hun valgte Martin og har stått på hans leg gjennom knockout og duell. Hun kom til finale sammen med Edward Mustad 19.

Sterkere premieretall på The Voice:

Hun fikk flest stemmer blant seerne som avgjorde det hele. De har alltid vært veldig støttende, sier 22-åringen. I kveld skal han i duell mot Henrik Fuglem 19 fra Selbu.

https://lndc.us/16-1.php

THE VOICE NORGE DOMMERE Relaterte emner

Hvalstadmannen har vært med i flere episoder av sangprogrammet «The Voice» på TV2 denne våren. Hele veien har han fått støtte fra mamma Merete og pappa Toni — nestorer innen norsk dansemiljø, og begge dommere i «Skal vi danse». Selv om Sebastian har flyttet hjemmefra, snakker han med foreldrene sine flere ganger om dagen. Faren Toni har vært syk i flere år, og det har vært en tøff tid for familien. De har alltid vært veldig støttende, sier 22-åringen.

The Voice Norge Dommere
THE VOICE NORGE DOMMERE Kommentarer:
Forfatter på The voice norge dommere
Sørheim fra Mo i Rana
Se over min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Kilikiti. jeg liker utforske norske bøker forsiktig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net