Langhåret Weimaraner

  1. Mer om
Langhåret Weimaraner

Langhåret Weimaraner BevissthetDen er spesielt kjent for en særdeles god nese og er også brukt som spor- ettersøkshund. Den er pålitelig i stand og under vannarbeid og har påfallende gode Weimaraneren er en tysk rase som ble avlet fram på 1800-tallet. Den ble raskt populær blant kongelige som brukte den til å jakte bjørn, hjort og villsvin Det er to varianter: de korthårede og de langhårede. Sistnevnte er mindre vanlig. Weimaraner-rasen er hovedsakelig sølvgrå med nyanser av musegrå eller Raseklubb for Kort- og langhåret weimaraner og Slovakisk strihåret vorstehhund Norsk Weimaraner klubb fyller 40 år og dette vil bli markert Hellas Kraoudy kom til meg i 1998, 3 mnd gammel og var den herligste valpen jeg hadde sett! Jeg hentet henne på Langnes lufthavn i Tromsø når jeg kom fra

Weimaraner Tico

Det betyr ofte å tilby hunden et nytt liv. Det er mange hunder som venter på et kjærlig og fast hjem. Anerkjente sentre vil være svært nøye med å tilpasse riktig hund til rett person. De vil også gi deg råd og besvare eventuelle spørsmål du måtte ha før og etter adopsjonen. Klikk her for mer informasjon. Meget spennende kombinasjon med nye linjer inn i Norge. Østmarkaprøven 2019 august 14, 2019 Nå nærmer Østmarkaprøven 2019 seg. Beskrivelsen av rasen ville være ufullstendig hvis ikke å si at den følger godt ikke bare med små barn, men også med andre dyr.

Det bør imidlertid ikke glemmes at enkelte individer er noen ganger for vedvarende og sta. Slike dyr vil kreve en viss innholdsopplevelse og særlig oppmerksomhet fra opphavsmannen til deres oppdrag. Gitt det faktum at Weimaraners for en stundleve sammen med mennesker, om aggresjon i dette tilfellet, snakker vi ikke. Å dømme etter de mange vurderingene, til tross for sin vennlighet, stoler denne hunden ikke på fremmede og, om nødvendig, vil kunne beskytte sin eier.

https://odertal.info/qybufyba.php

For ham er det ideelle alternativet et privat hus, i gården eller hagen som han ville være i stand til å frolic i rikelig og i dårlig vær og om natten bo i huset. Det er kjent at representanter for de korthårede artene av rasen ofte fryser om vinteren, så det er best for dem å være nær favorittinnehaveren.

Weimaraner Wikipedia

Å bestemme seg for å få deg en slik hund, må du vite dethun trenger bare regelmessig og intensiv fysisk anstrengelse i form av jakt, alle slags spill, etc. Den tyske langhåret pointeren german longhaired pointer, eller GLP er en tysk hunderase, slik navnet skulle tilsi.

Lilly 9 måneder er av sjelden rase her i Norge: Hun er en langhåret weimaraner. Dem finnes det bare 16 av her til lands.

Om Weimaraneren

Pote er sterke med velutviklede ledbånd. De må være parallelle, siden bulldoger ikke må leveres.

Du vil kanskje like: 430 nok in euro

Halen er lang og satt lav. Når det gjelder parametrene, kan disse hundene værebåde stor og middels størrelse, mens høyden på manken er nesten lik kroppens lengde. I henhold til allment aksepterte standarder, bør veksten av menn være i størrelsesorden 59-70, tislene - 57-65 cm, og vekten, henholdsvis 30-40 og 25-35 kg. Beskrivelsen av rasen ville være ufullstendig, for ikke å si at han følger ikke bare med små barn, men også med andre dyr.

Men ikke glem at enkelte individer er noen ganger for vedvarende og sta.

https://odertal.info/comene.php

Slike dyr vil kreve av deres herre en viss erfaring med innhold og spesiell oppmerksomhet til oppveksten deres. Shorthair Weimaraner Hunder i denne undergruppen har en kort, hard, tett passform til hårets hår uten underlag. Håret deres er veldig tykt, men i den kalde årstiden fryser dyrene, så de trenger ekstra utstyr, i regnvær bør hunden være mer behagelig å vandre i regnfrakk.

Tusen takk for gaven vi fikk i anledning vårt bryllup

Ifølge beskrivelsen av rasen, kan den korthårede weimaraner på hodet og ørene ha en fargelykter enn på kroppen. Wireworm Weimaraner Weimaraner-rasen med hard ull ble tatt ut spesielt, for dette ble representantene krysset med drathaars.

Synonym til HUNDERASE

Et slikt eksperiment ble gjennomført i Tsjekkoslovakia, men det kan ikke kalles vellykket, fordi hunden mistet noen raseegenskaper. Offisielt ble ullhårede weimaraner anerkjent som en egen avlet av den slovakiske ullhårede pekeren. Weimaraner - farger Weimaraner fargestoffer regnes som en lys indikator for fullbreddhet. En weimaraner skal ha sterk rygg, kraftig brystkasse som er dyp og med god lengde. For- og bakben skal være velvinklete.

Halen er ganske lavt ansatt, og bæres hengende når hunden er i ro, men høyere under bevegelse og når hunden er i arbeid.

LANGHÅRET WEIMARANER Relaterte emner

Krever stell én gang i uken Ikke-allergivennlig rase Vakthund. Bjeffer, varsler og beskytter fysisk Kan trenge trening for å komme overens med andre kjæledyr Kan trenge trening for å komme overens med andre barn Opprinnelse Weimaraner kan ses i et Van Dyke-maleri fra tidlig 1600-tall. Det antas at rasen kommer fra en hund som ligner korthåret vorsteh, med tilførsel av blodhund gjennom krysning med en eller flere av de ulike schweisshunde-rasene. Rasen har navnet sitt fra hoffet til Karl August, storhertug av Weimar, og ble en gang i tiden brukt til å jakte stort vilt, ulver, villkatter, hjort, fjelløve, bjørn osv. Da de store byttedyrene forsvant fra Europa mot slutten av 1800-tallet, ble weimaraner en sjeldenhet. Gjennom selektiv avl ble de fuglehunder og småviltjegere. Personlighet Weimaranere er allsidige hunder som elsker familielivet.

LANGHÅRET WEIMARANER Kommentarer:
Forfatter på Langhåret weimaraner
Engebretsen fra Trondheim
jeg elsker lese bøker vellykket. Se min andre innlegg. En av mine hobbyer er Inline Hockey.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net