Bildesøk Iphone

  1. Mer om
Bildesøk Iphone

Bildesøk Iphone BelønningDu kan finne ut mer om bilder eller objekter rundt deg med omvendt bildesøk. Du kan for eksempel ta et bilde av en plante og bruke det til å søke etter Trykk på Legg til i Legg til i. Finn informasjon om resultater fra bildesøk Bruk Google Chrome til å reversere bildesøk på iPhone eller Android · Åpen Google Chrome på iOS- eller Android-enheten din Vil du gjøre et fotosøk eller Google bildesøk på iPhone? Sjekk ut hvordan du omvendt bildesøk på iPhone (iOS 11) ved hjelp av nettleser- eller Read reviews, compare customer ratings, see screenshots and learn more about Google. Download Google and enjoy it on your iPhone, iPad and iPod touch

Hvordan du gjør et omvendt bildesøk fra telefonen din

Men det er en annen fiffig funksjon som ligger inne helt automatisk, som gjør det enda lettere å gjøre meldingene dine stappfulle av emojis. Les også: Slik skjuler du apper og bilder på din iPhone — Nå kan du enkelt bytte ut ord i teksten med passende smileys.

Telefonen foreslår dem faktisk selv.

https://odertal.info/1773.php

Er det ord som har en tilhørende smiley i iPhone vil den markere disse ordene når du bytter til emoji-tastaturet. Derfra kan du bare trykke på de gule ordene for å bytte dem ut med smileys. Apple lar deg nå avslutte abonnement på e-poster på en svært enkel måte.

I dette tilfellet vil vi lime inn URL-adressen til et bilde lastet opp til www. Vel, dette er enkelt på stasjonære maskiner, men hvordan gjør du det samme på Android og iOS?

https://odertal.info/cuvyv.php

Solvetic har den praktiske løsningen for det. Merk: Du får direkte tilgang til Googles bildesøkemotor ved å gå til nettstedet www. Filtrer bildesøkresultater Etter at søkeresultatene for bilder vises gjennom Google, kan disse resultatene filtreres på en spesialisert måte i henhold til de forskjellige filtreringsalternativene, og dette gjøres ved å klikke på "Verktøy" -alternativet som vises nederst i Googles søkefelt.

Google: Størrelse: størrelse ; Søkeresultater kan filtreres etter bildestørrelse ved å velge mellom store middels og små bilder eller ikoner ikon.

Farge: farge ; Med dette alternativet kan du velge å vise bilder i svart -hvitt, eller filtrere visningen av bilder i henhold til en bestemt farge. Brukerettigheter: bruksrettigheter ; De fleste bildene på Internett regnes som bilder som ikke er fritt tilgjengelige for gjenoppslag eller bruk av brukere, og hvis du velger dette alternativet, blir bildene vurdert som gjenbrukbare.

Bilgarasje barn

Merk: Mer enn ett filter kan brukes i bildesøket som er tilgjengelig via Google, og deretter kan de angitte filtrene fjernes ved å velge skannealternativet. Bestemme bredden på bilder som har visse dimensjoner i henhold til høyden og bredden, noe som letter søket etter brede, panoramiske eller andre typer bilder. Vil du vite mer om en bygning, et maleri, eller en bok som du har foran deg?

Som du forventer, kan nettstedet ta deg et bilde eller laste opp fra biblioteket ditt. Baidu lar deg også beskjære bildet før du søker. Besøk: Baidu bilder 10. Yandex Yandex er en populær søkemotor i Russland. Som Google, tilbyr den et bilde søkefunksjon. Last opp et bilde ved å trykke på kameraikonet i søkefeltet.

Du kan også bruke kameraet ditt og søke etter et bilde uten å lagre bildet til biblioteket ditt. Nettstedet lar deg finjustere søket ved å velge bildedimensjoner og andre relaterte søkeord. Besøk: Yandex bilder Betydningen av Reverse Image Search Omvendt bildesøking er svært nyttig når du trenger å slå opp noe du har sett, men vet ikke mye om.

Søk med bilder på Google

Bortsett fra shopping og produktoppdagelse har omvendt bildesøk mange andre bruksområder. Juster styrken på lommelykten Hvis du har en Iphone 6s eller nyere, kan du justere styrken på lommelykten ved å klikke hardt på lommelykt-knappen i kontrollsenteret svipe opp fra hjemskjermen. Bruksverdien er kanskje begrenset, men det er jo litt gøy Iphone er blitt lupe Nå kan du faktisk bruke Iphone som lupe.

Last ned også: Test mobiltelefon

Denne funksjonen må imidlertid aktiveres. Dette gjør du ved å klikke på «Generelt», «Tilgjengelighet» og «Lupe» i Innstillinger-applikasjonen. For å åpne forstørrelsesglasset etter aktiveringen, må du trippelklikke på hjemknappen.

Nytt bildesøk «Bilder»-applikasjonen har fått en solid overhalling.

GOOGLE GOGGLES FOR IPHONE: REVIEW AND SCREENSHOT TOUR

Utfører et omvendt bilde søk Det er to måter å gjøre et omvendt bildesøk på, på skrivebord eller mobil. Jeg skal dekke begge, begynner med skrivebordet. Gjør deg til images. Klikk på kameraikonet i søkefeltet, og velg Lim inn bildeadresse eller Last opp et bilde.

BILDESØK IPHONE Relaterte emner

Hvordan søker jeg med et bilde på min iPhone? Hvordan søker jeg et bilde fra galleriet mitt? Velg et hvilket som helst bilde. Trykk på søkeknappen. Hvordan søker jeg på Google ved hjelp av et bilde? Søk med et bilde fra et nettsted Åpne Chrome-nettleseren på datamaskinen din.

Bildesøk Iphone
BILDESØK IPHONE Kommentarer:
Redaktør på Bildesøk iphone
Ramberg fra Sørum
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Feldziel. jeg liker studere dokumenter fryktelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net