Voksenopplæring Sinsen

  1. Mer om
Voksenopplæring Sinsen

Voksenopplæring Sinsen RaskContent [hide]

Kort om Oslo VO Sinsen · Etablert i 2002 · I dag er det vgs for voksne med fag for studiekompetanse, yrkesfaglige utdanningsprogram, unge og voksne lærlinger og Navn, Oslo Voksenopplæring Sinsen. Besøksadresse, Lørenveien 11, Oslo. Postadresse, Postboks 649/650 Løren 0507 Oslo Oslo Voksenopplæring Sinsen (Oslo VO Sinsen, eller Sinsen VO) er en skole for voksenopplæring rettet mot all eksamensrettet grunnopplæring for voksne i Oslo Statens Ressurs- og Voksenopplæringssenter (SRV) ovetok byggene til Sinsen videregående skole, og i dag huser byggene Oslo Voksenopplæring Sinsen Voksenopplæring Helsfyr · Voksenopplæring Nydalen · Voksenopplæring Rosenhof · Voksenopplæring Skullerud · Voksenopplæring Sinsen

Synske lilly

Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere.

Uib it

Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Sinsen Voksenopplæring i sanntid. Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Sinsen Voksenopplæring?

https://odertal.info/sixyxufy.php

Undervisningen for studiekompetanse og fellesfagene innen yrkesfag foregår på dag- og kveldstid. Skolen har også ansvaret for å kartlegge og vurdere voksne utdanningssøkeres realkompetanse. Skolen har i tillegg ansvar for å kartlegge og vurdere voksne utdanningssøkeres realkompetanse.

I relasjon: Maxbo sinsen

Skolen har ca 75 tilsatte og ca 1500 voksne hel- og deltidselever på dag- og kveldstid. Oslo VO Sinsen har som mål å tilby et fleksibelt og tilpasset opplæringsløp for voksne i et inkluderende og godt miljø der den voksne opplever vekst og faglig utvikling.

Han er i tillegg kontaktlærer for de voksne, og har i år ansvar for 3 voksenelever innen tømrerfaget.

https://lndc.us/738-2.php

Hvem er voksenelevene?

VOKSENOPPLÆRING SINSEN Relaterte emner

Flere muligheter for voksne på Kuben Kuben huser dette skoleåret over 80 elever fra Oslo voksenopplæring Sinsen som tar programfag hos oss. I tillegg har vi 2 klasser med tilsammen 50 voksne med lang arbeidserfaring innen helsevesenet. Gjennom Helseetaten og praksiskandidatordningen går de på skole på Kuben én dag i uken for å gå opp til fagprøve og for å ta fagbrev. Mange voksne vil bli rørleggere i år På bildet ser du 10 av de 12 som startet opp op Vg2 Klima- energi- og miljøteknikk KEM i høst. Vanligvis er det forholdsvis jevnt mellom de som ønsker å bli blikkenslagere og rørleggere, men i år valgte alle rørleggerfaget, slik at vi måtte lage en egen klasse. I disse dager er de ute i sin siste praksisperiode før de fullfører Vg2, og deretter skal ut i lære. Kan være gode rollemodeller I år har vi tilsammen 15 voksenelever på Vg2 BA, og det er svært gledelig fordi det er dobbelt så mange voksne som normalt som fullfører dette løpet.

Voksenopplæring Sinsen
VOKSENOPPLÆRING SINSEN Kommentarer:
Redaktør på Voksenopplæring sinsen
Sollie fra Kirkenes
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg elsker absolutt intercrosse. Jeg trives lese om Norge nødvendig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net