Cecilie Leganger

  1. Mer om
Cecilie Leganger

Cecilie Leganger EnormCecilie Leganger er en norsk tidligere håndballspiller. Hun startet med håndball da hun var 13 år og allerede i en alder av 18 år oppnådde hun status som verdens beste målvakt. Hun debuterte på landslaget den Cecilie Leganger (45) og musikkprodusent HP Gundersen (67) har forlovet seg. Det bekrefter Gundersen til Bergensavisen Cecilie Leganger (født 12. 1975 i Bergen) er en norsk tidligere håndballspiller. Hun startet med håndball da hun var 13 år og allerede i en alder av Den tidligere håndballstjerna Cecilie Leganger (45) har funnet kjærligheten med musikkprodusent HP Gundersen Coronakrisen har åpnet døra til musikkbransjen for Cecilie Leganger, som nå samarbeider med forloveden HP Gundersen om både ny musikk og

Dette er fristedet til håndball-legenden, Cecilie Leganger 45. Leganger forklarer at hun er over gjennomsnittet glad i botanikk og stein. Faktisk så har hun bygget en 60 meter lang steinmur for hånd, hvor hun har gravd opp hver stein og plassert dem på rekke og rad.

Se hele steinmuren og møtet mellom Dorthe Skappel og Cecilie Leganger i videovinduet øverst i saken. Alter ego Leganger er regnet som verdens beste håndballkeeper igjennom tidene og hun har spilt åtte mesterskap for Norge. Med slike prestasjoner ville man kanskje trodd at 45-åringen hadde et enormt konkurranseinstinkt, men tvert i mot.

Cecilie Leganger motiverte en ny generasjon målvakter Byåsen

Jeg måtte inn i et voldsomt alter ego da jeg var på håndballbanen, og da blir det så sterkt og tydelig, og jeg brukte det for alt det var verd, forklarer hun. Etter en ett års pause fra håndballen, gjorde hun comeback for Bækkelaget SK, men kom ikke tilbake på landslaget før tre uker før EM 1998.

Hun spilte et godt mesterskap og ble kåret til «mesterskapets beste keeper». Hun var en viktig bidragsyter til at laget vant EM. Under Håndball-VM på hjemmebane i 1999, spilte Cecilie en gjennomgående god turnering. Hun huskes veldig godt for sin kamp mot Ukraina hvor hun reddet 33 av 52 skudd, deriblant 8 straffer.

Hun ble igjen belønnet med toppkarakteren 10 på spillerbørsene i VG og Dagbladet etter å ha en redningsprosent på 63 bak et meget dårlig forsvar. Norge kom til finalen mot Frankrike, hvor hjemmelaget trengte fire ekstraomganger for å slå de franske spillerne.

https://lndc.us/vi-siblin-apoteket.php

Cecilie var en veldig viktig spiller i finalen, hvor hun avverget tap 15 sekunder før full tid, og i 2. Hun kom derimot tilbake og spilte blant annet t viste hun også da i en kamp mot Ungarn før mesterskapet hvor Norge hadde store vanskeligheter. Cecilie kom inn fra start i 2.

Autografen til Cecilie Leganger

Oppkjøringen til mesterskapet var god, og Norge vant alle kampene sine. Det er veldig mange som sier at de heier på meg, og at de ser på det sammen med hele familien. Det synes jeg er så koselig å høre, sier Leganger og legger til at hun også tror at pandemien gjør at flere har fått med seg programmet. Pandemien gjør at vi tilbringer mye tid hjemme, men da er det enda viktigere at det faktisk går an å fullføre slike TV-innspillinger — som blir veldig viktige i denne tiden, sier Leganger.

Hvilket stjernetegn er jeg

Les også: Ble skadet under årets første «Mesternes mester»-nattest: Veldig, veldig kjipt Også Gundersen synes det er stas at kjæresten Cecilie Leganger er med i årets sesong. Man kan være så forskjellige, men likevel havne på samme plass i livet.

Det finnes mange veier til suksess, men samtidig er det mange likhetstrekk rundt det å gi jernet. Det er veldig spennende å høre hvordan han ser det fra sitt ståsted. Musikk og idrett er ikke så langt fra hverandre.

Autografen til Cecilie Leganger shishlov.info

Det handler om hvordan man tenker, sier Leganger. Vi er nok like sjokkerte vi to som omverden, at vi skulle falle for hverandre.

Det er det som er så morsomt med den historien, forteller Leganger når programlederen spør hvordan hun møtte samboeren. Det var helt åpenbart for meg. Slik beskriver Leganger følelsen hun satt med den gangen i 1996.

Der og da trodde hun at hun var ferdig som håndballspiller for alltid og at hun aldri skulle sette sine føtter i en håndballhall igjen.

Den unge håndballspilleren hadde mange baller i luften på en gang da karrieren skjøt fart. Hun beskriver det som en slags frihetsfølelse. Men det var en grunn til at håndballkarrieren sa stopp. Etter den dagen startet den harde jobben. Det var da det ble tungt, forteller hun. For med nyheten fulgte det pressedekning.

Hun var tross alt en av landets beste håndballspillere.

CECILIE LEGANGER Relaterte emner

Lisens: Begrenset gjenbruk Med Bækkelaget vant Leganger NM i 1999 og 2001, seriemesterskapet i 1999 og europacupen for cupvinnere i 1998 og 1999. Med Larvik vant hun Mesterligaen i 2011 og tapte finalen i 2013. Hun var med å vinne den norske serien i 2011, 2012, 2013 og 2014, NM i 2010, 2011, 2012 og 2013 og sluttspillet fra 2011 til 2014. I 2004 tapte Leganger finalen i Mesterligaen med slovenske Krim Ljubljana og i 2005 og 2007 vant hun Mesterligaen med Slagelse. Hun var med å vinne europacupen for cupvinnere med FC København i 2009. Leganger er også dansk seriemester to ganger og dansk cupmester. I tillegg har hun vunnet både cup og serie i Slovenia.

CECILIE LEGANGER Kommentarer:
Rapportert den Cecilie leganger
Evjen fra Arendal
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg trives britische Bulldoggen. jeg er glad i lese om Norge spørrende.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net