Smørkrem Sjokolade

  1. Mer om
Smørkrem Sjokolade

Smørkrem Sjokolade VerdifullContent [hide]

Pisk kremen i 1 minutt til. Sjokoladekremen er klar til bruk! Tips: Denne sjokoladesmørkremen kan brukes som topping på sjokoladekake Sjokoladepasta lages av smeltet sjokolade blandet med sirup etter forholdet 2:1 (i vekt Sjokoladekake med smørkrem laget i rund form, er en klassisk kake som kan serveres til de fleste anledninger. Kaken er laget med en smakfull smørkrem som Knekk sjokolade i biter og ha dem i en bolle. Sett bollen over en liten kjele med vann (vannbad). Bollen bør ikke komme i kontakt med vannet Nydelig sjokolade krem til kaker,alle jeg har servertd en til,bare elsker den Super god smørkrem Lagde den på jobben i dag oppå toro sjokoladekake

Pakk i såfall godt inn i plast.

Acczent excellence 80

Slik lager du salt karamell: Rør sammen sukker og vann i en tykkbunnet kjele. Sett kjelen på medium høy varme og la det koke opp uten å røre. La det koke til sukkeret har blitt gyllenbrunt, nesten mørkebrunt i fargen før du tar du kjelen av varmen og tilsetter fløte. Rør godt og la karamellen koke gjennom så den blir helt glatt. La karamellen kjøle seg ned til romtemperatur før du smaker til med salt.

Smørkrem med sjokolade

Tweet Sjokoladekaker er godt, og spesielt barn synes dette er toppen: Da liker de ofte sjokolade smørkrem inni og ikke fløtekrembaserte fyll.

Opprinnelsen til denne smørkrem oppskriften har jeg funnet på www. Men du skriver vanilje.

Fint at du spør: Jeg var bevisst når jeg skrev vanilje fordi det for mange kan være vanskelig å få tak i den vaniljen jeg bruker, og da går det helt fint å benytte vanlig vaniljesukker.

Jeg bruker selv flytende bourbon vanilje fra Madagaskar, evt rent bourbon vaniljepulver som jeg kjøper i Sverige.

Du kan også helt fint benytte frø fra en vaniljestang men det blir fort kostbart i lengden hvis du ikke kjøper inn store mengder fra utlandet.

Rør deretter inn den smeltede sjokoladen og kaffen. Til slutt, smak forsiktig til kremen med vaniljeessens. Legg den første bunnen på et kakefat.

Ole rolfsrud samlivsbrudd

Rør sammen, må koke lenge og røres med jevne mellomrom. Ta vanntesten se under slik at du vet når karamellmassen er ferdig. Hell massen i en form med oljet bakepapir i bunnen.

https://lndc.us/5584.php

Skjer i passende biter, og pakk evt. Bruk gjerne et grillspyd av tre og stikk i midten av kaken for å se om den er ferdig. Avkjøl kaken skikkelig før du har på smørkremen, hvis ikke vil kremen smelte.

https://lndc.us/zikytog.php

SMØRKREM SJOKOLADE Relaterte emner

Smør to bakeformer 20 cm i diameter eller stek i to omganger hvis du kun har en form til rådighet. Smelt smøret i en kjele og avkjøl. Sikt hvetemel, bakekakao, bakepulver og natron i en stor bakebolle. Tilsett resten av ingrediensene og visp sammen til en jevn kakerøre. Fordel røren i begge formene eller en av gangen, og stek bunnene på midterste rille i ca. La den smeltede sjokoladen avkjøles omtrent til romtemperatur. Pisk smøret hvitt i en kjøkkenmaskin.

Smørkrem Sjokolade
SMØRKREM SJOKOLADE Kommentarer:
Forfatter om Smørkrem sjokolade
Østby fra Finnsnes
jeg elsker lese om Norge dyktig. Anmeldelse min andre innlegg. jeg er tent på Handwerk.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net