Busstreik Trondheim

  1. Mer om
Busstreik Trondheim

Busstreik Trondheim Ingen forpliktelseContent [hide]

Student i Trondheim eller Trøndelag? Vi tipser deg om studentrabatt, apper, nettbutikk og det du ellers trenger å vite som kollektivreisende Endringer ved Trondheim Sentralstasjon fra 23. Linje 2 Linje 10 linje 24 linje Foto: Ivar Mølsknes (arkiv)). Busstreik i Trondheim mandag LES OGSÅ: – I Trondheim virket det som om streiken til å begynne med kom litt som julekvelden på kjerringa Ingen selskap i Trondheim er tatt ut i streik fra mandag, og bussene vil gå som normalt. AtB vil holde reisende oppdatert via digitale kanaler og media

Over 8000 bussjåfører landet over la ned sitt arbeid, og streiken rammet hele landet i fem dager.

https://lndc.us/nesemuslinger-hodepine.php

Men trafikken vil nok ikke være i gang før 12. Streikevedtaket kom etter et møte med fylkesordfører Tore O.

Sandvik der det ble klart at fylkeskommunen står fast på sin beslutning om å konkurranseutsette store deler av busstrafikken i Trondheim.

Flere trønderske bedrifter kan bli tatt ut i streik

Det er der alle medlemmene kan stemme over resultatet Dersom medlemmene innenfor bussbransjeavtalen sier ja til resultatet, er planen for lønnsøkning og utvalgsarbeid klar. Sier medlemmene nei, er det igjen konflikt i bussbransjen.

Ta kontakt med din klubb for spørsmål om uravstemning. Tillitsvalgte kan få oppfølging fra sin avdeling. Kontakt oss Ta direkte kontakt med din avdeling for raskere svar.

Trafikkmeldinger

Streiken omfatter bussene i Oslo og Viken, det vil si de tidligere fylkene Akershus, Buskerud og Østfold. Ruter står for busstrafikken i Oslo og tidligere Akershus. Her står samtlige busser nå parkert. Selv om T-bane og trikker ikke er rammet, legger selskapet ikke skjul på at reisesituasjonen fra og med i morgen tidlig vil bli svært krevende.

Klatring hove

Samfundshjelpen organiserte streikebrytervirksomhet, og i flere byer kom det til slåsskamper med de streikende. Hæren plasserte sikringsstyrker i en del av kystbyene, og politiet ble satt inn for å beskytte streikebrytere som jobbet på havnene.

De fleste steder roet gemyttene seg etter noen dager, men i Hammerfest oppsto det en spesiell situasjon. Den lokale samorganisasjonen utpekte en streikeledelse som tok kontroll over all gods- og persontrafikk til og fra byen.

BUSSTREIK TRONDHEIM Relaterte emner

Einar Fjellvik, FriFagbevegelse. Dermed vedtok styret i Buss- og sporveisbetjeningens forening Fagforbundet å iverksette ny politisk streik fra kl 04. De kom med en slags skisse, men innholdet var ikke godt nok, og med de klare signaler vi hadde fått fra våre medlemmer, kunne vi ikke gjøre annet enn å vedta ny politisk streik, sa Ole Roger Berg, leder i Buss- og Sporveisbetjeningens Forening til adressa. Fylkesordfører Tore O. Sandvik Ap, har tidligere støtet forslaget om å sette kollektivtrafikken ut på anbud. Fredag forsikret han likevel at Arbeiderpartiet fortsatt er innstilt på å ha en dialog med de aksjonerende sjåførene. Det er et reelt møte.

BUSSTREIK TRONDHEIM Kommentarer:
Rapportert den Busstreik trondheim
Røed fra Hamar
Les gjerne min andre nyheter. En av mine hobbyer er Kenpō. jeg er glad i studere dokumenter som regel.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net