Circle K Extra Club

  1. Mer om
Circle K Extra Club

Circle K Extra Club FremragendeCircle K EXTRA gir fordeler til gode kunder. Registrer ditt eget betalingskort som medlemskort. Du får alle tilbud, rabatter og fordeler direkte inn p Om du registrerer kortet ditt i Circle K EXTRA Club, er du automatisk med i vårt fordelsprogram som gir deg enda flere fordeler Er du ny medlem i Circle K EXTRA Club må du bekrefte at kortet du har lagt til er ditt. Dette gjør du enkelt på en Circle K stasjon dagen etter at kortet er Aktiverer du Circle K EXTRA Club via Coop medlemsappen får du medlemsbonusen automatisk når du betaler med ditt registrerte betalingskort Medlemsfordeler med Circle K EXTRA. Som NAF-medlem får du rabatt på diesel eller bensin, hurtiglading, hjemmelader og maskinvask hos betjente Circle K- og

Den nye kommer for øvrig til å fungere på samme måte som den gamle Statoil-koppen — bortsett fra at den har fått et nytt navn, da.

Mitt Circle K EXTRA Mastercard

Du får fremdeles kjøpt en «wiener for en tier» Statoils mest populære tilbud blir ikke påvirket av navneendringen. Dette betyr at du fremdeles får en wiener for en tier ved alle Circle K-stasjoner.

Fortsatt varm mat Hamburgere og «Real Hot Dogs» vil fremdeles være på menyen. Du vil få halv pris på bilvask må brukes i løpet av et år.

https://lndc.us/mg-rekkevidde.php

Er kaffekoppen viktig? Dette er fine fordeler å ha når man er på bilferie med barn i baksete.

Få 75 øre bonus per liter drivstoff i 30 dager hos Circle K

Du får nå drivstoffrabatt på landets største stasjonsnettverk med nær 600 Circle K- og Best-stasjoner i hele landet. Du får rabatten din automatisk når du bruker kortene du har registrert.

Når lønner det seg å bestille hotell

Vi gratulerer Mats med sponset førerkort fra Circle K! Henriette Qin Holhaugen ble en av de heldige vinnerne i 2020.

Enkelt å registrere seg - og så moro å bli trukket som vinner! Hjem Fordeler Bil Drivstoff, olje og vask Circle K — ekstra rabatt på drivstoff i sommer kampanje Logg inn Nyt mange fine bilturer i ferien Frem til 31.

Fyll og støtt Pors Fotball

Sommerkampanjen gjelder diesel, bensin og anleggsdiesel når du betaler med Agricard. Medlemsfordeler Circle K Som medlem av Politiets Fellesforbund får du 40 øre i rabatt per liter drivstoff hos Circle K, i tillegg til andre fordeler.

Man må ha tatt lappen i løpet av de siste 12 månedene. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg på circleklappen. Tilhengerutleie — trygt og enkelt Se våre tilhengere Skånsom og effektiv bilvask Trenger bilen en grundig rengjøring?

https://odertal.info/qyxilik.php

CIRCLE K EXTRA CLUB Relaterte emner

Registrer ditt eget betalingskort som medlemskort. Du får alle tilbud, rabatter og fordeler direkte inn på kortet, og alt er klart til bruk når du besøker våre stasjoner. Det er enkelt, raskt og helt automatisk! Med Circle K-appen kan du enkelt følge med på hvilke tilbud du har, og hvor mye du har tanket med rabatt. Du får medlemsrabatt på drivstoff og faste fordeler på mange varer på Circle K. I tillegg til spesielle tilbud basert på hva du kjøper hos oss og i kampanjer. Image Ikke gå glipp av fordeler Har du fått nytt betalingskort eller bruker du en betalingsapp som ikke er Circle K-appen, må du huske å legge til betalingsløsningen til din EXTRA-konto.

CIRCLE K EXTRA CLUB Kommentarer:
Forfatter om Circle k extra club
Johannessen fra Narvik
jeg elsker utforske norske bøker ekstremt. Se over min andre innlegg. Jeg trives englisches Vergnügen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net