Klovner I Kamp Konsert 2018

  1. Mer om
Klovner I Kamp Konsert 2018

Klovner I Kamp Konsert 2018 Bli medlemContent [hide]

Lørdag 06/10-2018 Sentrum Scene KLOVNER I KAMP - Ekstrakonsert! Med et arsenal av hits er Klovner i Kamp selve essensen av ordet fest Jevnaker Lunner Nittedal og Sparebankstiftelsen Gran så kan vi nå tilby konserten med VIDAR VILLA & KLOVNER I KAMP helt gratis Trioen gleder seg enormt til å ønske alle velkommen og oppleve Eminem spille sin aller første konsert på Voldsløkka Klovner i kamp ble startet av Alis og Dr S i 1994, og består i dag De siste årene har klovner spilt et utvalgt knippe konserter over det Get Klovner i Kamp setlists - view them, share them, discuss them with other Klovner i Kamp fans for free on Klovner i Kamp at Oslo Sommertid

Bytesturbo

Mens de sitter på store høytalere på scenen foran en folketom sal, hører de for første gang en nesten klar versjon av sangen på stort lydanlegg.

Konserten kan ses torsdag på Facebook og Youtube. Konsertene er åpne.

Sprell

Mye av den opprinnelige politiske plattformen til Klovner i Kamp forsvant etter hvert og gruppen har i etterkant kanskje blitt mest kjent for humoristiske og feststemte låter. Alis hadde allerede på dette tidspunktet erfaring som bassist i flere albumutgivende band, blant annet Pimp Image, men ingen plateselskap var imidlertid interessert i å signere Klovner i Kamp. Halvdan Sivertsen Halvdan er et av de koseligste, varmeste og morsomste menneskene denne landsdelen har fostret.

Halvdan er essensen av Nord-Norge og har skrevet en rekke av våre mest kjente og kjære hits og klassikere. Kan du ikke en av Sivertsens tekster er du ikke nordfra. Halvdan har fortsatt mye på hjertet, er fortsatt opptatt av den stakkars kloden vår, brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss.

Disse artistene skal varme opp for Eminem

Gutta i bandet har spilt live på ulike kanter siden de var 7 år, og har sammen et unikt talent for låtsnekring. Men denne gangen ble det altså disse fem, som er perfekte for andre grunner, sier konsertarrangøren.

Konserten spås å bli en av de største utendørskonsertene i Oslo noensinne. Det måtte et område som dette til for å få verdensstjernen til å gjeste Norge, uttalte Peer Osmundsvaag da det celebre besøket ble kjent.

Da albumet kom i mai ble det svært godt mottatt, og ble Pusha Ts høyest listede album både på Billboard og VG-lista her i Norge. Festivalen arrangeres hvert partallsår, og i mars settes UKEN 20 i gang.

https://odertal.info/dakazad.php

I 2018 satt arrangørene av festivalen igjen med et underskudd på rundt èn million, noe som har gått utover årets planlegging.

KLOVNER I KAMP KONSERT 2018 Relaterte emner

VERKET: Det er med stor glede vi kan annonsere både verdensstjerner og norske favoritter til Verkets tiårs-jubileum, skriver Verket i ei pressemelding. Festivalsjef Maiken Johansen er veldig fornøyd: Et slipp som har det meste! Her favner vi rock, pop, rap, hiphop, vise og metal. Og ikke minst: Verdensstjernene Travis kommer endelig til Mo i Rana. Det er ingen tvil om at det blir ei helt spesiell jubileumshelg i august. Flere navn kommer, så her er det bare å begynne å glede seg - og sikre seg billett først som sist.

Klovner I Kamp Konsert 2018
KLOVNER I KAMP KONSERT 2018 Kommentarer:
Forfatter på Klovner i kamp konsert 2018
Haldorsen fra Sørum
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til erfinden. jeg elsker lese om Norge sørgelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net