Visma Skole Lillehammer

  1. Mer om
Visma Skole Lillehammer

Visma Skole Lillehammer VirkelighetIngen informasjon er tilgjengelig for denne siden Lillehammer-skolen benytter Visma Flyt skole som skoleadministrativt system, det er dette systemet som brukes til digital kommunikasjon med foresatte Innlandet bruker Visma InSchool (VIS) som skoleadministrativt system. På skolens forside ligger det en snarveiknapp direkte til innlogging i Visma Logg på din avdeling: Lillehammer videregående skole, avdeling Nord Logg på Visma InSchool Videregående skoler i Innlandet Visma Flyt Skole (VFS) Lillehammer kommune har anskaffet et nytt skoleadministrativt system: Visma Flyt Skole. Som foresatte med barn i Lillehammerskolen

Visma InSchool

Det blir en kombinasjon av oppmøte til undervisning og digital undervisning. Informasjon med detaljer rundt oppstart for de ulike trinn blir formidlet i løpet av fredag 07. Ansatte, foreldre og elever er i større grad enn tidligere klar over hvilke rettigheter de har krav på. Derfor stilles det store krav til ledere og ansatte i skolen.

Om Visma InSchool

Men hvordan skal man så møte disse kravene? Veilederen hjelper deg med mange av de daglige spørsmålene på en enkel og oversiktlig måte.

Lån på minuttet uten kredittsjekk

Gjennom verktøyene i Veilederen vil skolelederen kunne gi gode og raske svar på krevende personalspørsmål, og dermed heve sin kompetanse og bli tryggere i møte med foreldre og elever. Hva inneholder Visma Veilederen? E-læring Kompetanseheving når det passer deg, der det passer deg.

https://lndc.us/5004.php

Barn som er i skolen vil da komme opp automatisk og dialogen med skolen kan starte. Dette kan ta noe tid, og vi ber deg ta kontakt med din skole dersom appen ikke er klargjort for din skole.

Sola til ola moss

Her fikk vi en varm og god velkomst hvor gutta på kontoret hadde pynta med ballonger for anledningen. Etter oppstart og en dag med informasjon bar det videre på frokostseminar om Visma. Jeg hadde gått på økonomilinjen på videregående skole, gjort mine samfunns plikter og ville nå ut i jobb for en periode.

Tjenester med Feide

Min aller første jobb ble da i bokholderiet. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsnedsettelse, kulturell og etnisk bakgrunn. Ansettelsen skjer for øvrig på de vilkår og med de plikter som følger av lov, tariffavtaler og reglement.

Ifølge Offentlighetsloven § 25 kan søkers navn bli offentliggjort, selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Signert samtykke fra eleven og foresatte må leveres til skolen.

Hva får du tilgang til som foresatt?

I relasjon: Ris skole

Foresatte med foreldreansvar for elever under 18 år har tilgang til opplysninger om elevens: personalia.

VISMA SKOLE LILLEHAMMER Relaterte emner

Visma skole molde gratis 9. Vi gleder oss til å se elevene på skolen igjen. Det blir en kombinasjon av oppmøte til undervisning og digital undervisning. Informasjon med detaljer rundt oppstart for de ulike trinn blir formidlet i løpet av fredag 07. Ansatte, foreldre og elever er i større grad enn tidligere klar over hvilke rettigheter de har krav på. Derfor stilles det store krav til ledere og ansatte i skolen. Men hvordan skal man så møte disse kravene?

Visma Skole Lillehammer
VISMA SKOLE LILLEHAMMER Kommentarer:
Rapportert den Visma skole lillehammer
Stenberg fra Moss
Bla gjennom min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: dänischer Longball. jeg elsker lese bøker voldsomt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net