Per Sævik

  1. Mer om
Per Sævik

Per Sævik TrendyPer Rolf Sævik er en norsk skipsreder og tidligere politiker. Han var først skipper og fiskebåtreder, og ledet Fiskebåtredernes Forbund 1979–1983. Sævik har startet tre supplyrederier, og innledet supplyrederiklyngen på hjemstedet Fosnavåg Sævik var Herøys ordfører 1988–1989 og innvalgt på Stortinget fra Møre og Romsdal 1989–1993, etter å ha vært vararepresentant siden Proff.no gir deg rolleinformasjon om Per Rolf Sævik. Se hans roller (47) og relasjoner (52) i næringslivet - og hvilke bransjer Per Rolf Sævik er aktiv i desember 1940 i Fosnavåg på Sunnmøre) er en kjent norsk skipsreder. Han begynte som fisker allerede i 1955. I 1966 gikk han “på land” og Per Sævik, konsernsjef i Havila Holding. I oktober la Per Sævik og familien 74 millioner kroner på bordet for nye aksjer i

Smitteskandale Solfrid 79 ble koronasmittet på drømmereisen: En tragedie Til å begynne med ble det meldt om smitte blant ansatte. Ikke lenge etter ble det kjent at flere passasjerer også var smittet.

Per Sævik: Kystruteskipene klare i mars

Viktig informasjon: Brukervilkår er oppdatert. For å fortsette å lese betalt innhold må du logge inn på nytt for å få godkjent de nye brukervilkårene.

Ikke riktig bruker? Sjekk status på ditt abonnement og om du har gyldig kortinfo.

Nyheiter, Næringsliv Han eig no over 70 prosent av Fjord1

Reksnes og Senterpartiet er klar på si avgjerd. Vi held fast ved at vi vil selje.

Skinke på boks

Lorentzen, som var med på forhandlingane mellom Sogn og Fjordane fylkeskommune og Havila. Fylkesvaraordførar Åshild Kjelsnes ser fram til å høyre kommentarane frå både Sævik og Lorentzen. Hide og Sævik har begge evnen til å se forbi en krise, og fokusere på hvilke muligheter som ligger litt lenger fremme.

Vi håper andre lar seg inspirere av to som ikke har tenkt å gi seg, men som vil bidra til å skape lys i alle hus i Norge også i fremtiden.

https://odertal.info/8152.php

To av båtene til Havila til havn i Herøy. Han setter stor pris på samarbeidet med Sjømannskirken.

Sævik kjøper seg opp før han selger seg ned Finansavisen

Det samme gjør sønnen Njål Sævik, administrerende direktør i Havila. Neste stopp for Sky og gjengen, er bare få meter unna. På den andre siden av parkeringsplassen ligger hovedkontoret til Bourbon Offshore Norway. Spør Bjørn Idar Remøy idet han setter kopper på bordet.

Praten går i båter og felles kjente, og rett som det er bryter Sky ut i et buldrende latterbrøl.

No eig Sævik heile Fjord1

Det gir en trygghet som gjør at man lettere kan ta kontakt når ulykker skjer, sier Remøy. Den administrerende direktøren og de ansatte i rederiet har vært gjennom flere tunge år. Det mest krevende var Bourbon Dolphin-ulykken i 2007 der åtte mennesker mistet livet. Men også i 2014, da Bourbon Orca reddet hundrevis av flyktninger i Middelhavet og opprettet provisoriske flyktningleirer om bord, var det mange som hadde det vanskelig.

I relasjon: Klipper kryssord

Det har betydd mye for oss, sier Remøy. Aud og Torstein Ingebrigtsen er del av en familie som har vært hardt rammet av tragiske hendelser de siste årene, blant annet Bourbon Dolphin-ulykken. De har invitert Sky hjem til dem.

PER SÆVIK Relaterte emner

Del Martini tiltrer stillingen som administrerende direktør i Havila Kystruten i august. Havila har som mål å utfordre Hurtigruten på kystreiser. De har i dag avtale med Samferdselsdepartementet om fire av de elleve seilingene på kystreiser mellom Bergen og Kirkenes. Konserndirektør i Hurtigruten går av mens selskapet granskes — Vi hadde flere sterke kandidater, og er glade for å kunne ønske Bent Martini velkommen og med på laget. Han har erfaring og kjenner bransjen samtidig som han er nytenkende og har levert gode resultat både innen organisasjons- og teknologiutvikling, sier Sævik.

Per Sævik
PER SÆVIK Kommentarer:
Forfatter på Per sævik
Hagen fra Lillehammer
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Juttejutsu. jeg elsker rapporterer norske nyheter oppover.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net