Ellingsrud Skole

  1. Mer om
Ellingsrud Skole

Ellingsrud Skole OverlevelseVår profil · Ledelse og ansatte · Strategisk plan · minosloskole.no Ellingsrud skole er en 8–10 skole (ungdomsskole), bygget i 1979, beliggende på Ellingsrudåsen i bydel Alna i Oslo. Skolen ligger tett på Østmarka Edvard Munchs Vei 55, 1063 Oslo Vis kart. Postboks 6127 Etterstad, 0602 Oslo. ellingsrud.osloskolen.no · Med den massive boligutbyggingen på Ellingsrud lå det i planene at det måtte bygges skoler. Ellingsrudåsen skole ble bygget først og sto ferdig i 1972 med Besøksadresse, Edvard Munchs vei 55, Oslo. Postadresse, Postboks 83 Ellingsrudåsen 1006 Oslo

Lokalene blir ledige når Bakås barneskole flytter ut i 2022, og planen var at ungdomsskolen skulle overta dem deretter.

Translate samisk

Nå ligger det an til at erstatningslokalene i stedet blir revet. Det hadde vært mye billigere for skattebetalerne og mer miljøvennlig om disse kunne gjenbrukes av neste skole!

Skolesituasjonen på Ellingsrud må tas på alvor Dagsavisen

Skolene er hjørnesteinen i ethvert lokalmiljø. For de fleste foreldre er skoletilbudet avgjørende for valg av bosted.

https://lndc.us/coqirunep.php

Hvis kapasiteten sprenges, skolene forvitrer og undervisningstilbudet forringes vil folk flytte. Skolen som institusjon er gjenstand for stadig nye reformer, som også krever fysiske endringer.

Last ned også: Karlsrud skole

Det kan være fristende å fjerne, eller dekke over, utsmykkinger som er «i veien». Det er 231 elever og 34 ansatte ved Ellingsrud skole.

https://lndc.us/haroqicy.php

Skolen har som mål å gi alle elever god tilpasset opplæring som bidrar til at den enkelte elev når sitt fulle potensiale. Which Subway lines stop near Ellingsrud? These Subway lines stop near Ellingsrud: 2.

Ellingsrud skole

How far is the subway station from Ellingsrud in Oslo? The nearest subway station to Ellingsrud in Oslo is a 25 min walk away. The Furuset station is the nearest one to Ellingsrud in Oslo.

How far is the train station from Ellingsrud in Oslo? Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante.

Vil lage plan for resten av elevene

De har tilpasset seg den situasjonen som er. De har vært flinke med både hjemmeundervisning og med gjenåpning, sier hun til nyhetsbyrået NTB. Les mer: Savnet etter nærhet traff meg som et sjokk Solberg sier at skole er viktig for barn. Det sier hun til foreldre som holder barna hjemme. Men vi kan aldri garantere at barna våre skal være helt sikret mot smitte.

ELLINGSRUD SKOLE Relaterte emner

Oslo kommune Offentlige tjenester og forvaltning Ellingsrud skole er en varm og inkluderende ungdomsskole som ligger i bydel Alna. Skolen er omgitt av naturskjønne omgivelser på grensen til Østmarka, hvor deler av undervisningen finner sted. Elevene representerer et flerkulturelt mangfold og utgjør til sammen en aktiv og engasjert elevgruppe. Det er planlagt at skolen skal utvides fra å være en 3-parallell til 5-parallell skole og det vil bli utført en omfattende rehabilitering av skolen de nærmeste årene. Det er 231 elever og 34 ansatte ved Ellingsrud skole. Skolen har som mål å gi alle elever god tilpasset opplæring som bidrar til at den enkelte elev når sitt fulle potensiale.

ELLINGSRUD SKOLE Kommentarer:
Rapportert den Ellingsrud skole
Kaur fra Drammen
jeg liker lese bøker lett. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Farbwächter.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net