Bluegarden Trondheim Kommune

  1. Mer om
Bluegarden Trondheim Kommune

Bluegarden Trondheim Kommune FullHR-portalen - Bluegarden (egenmelding, lønnsslipp, fravær mm.) Intranett · IT Brukerhjelp (selvbetjeningsportalen); Kvaliteket · LIFT · LIFT (OU) · MinGat For å logge deg på Intranett, må vi vite hvilket virksomhetsområde du tilhører. Logg inn med min OU-bruker. Velg denne hvis du er ansatt innen Oppvekst og I Trondheim kommune går det ut nær 18 000 lønnsslipper hver måned. Dette er bare en av mange oppgaver som de i dag løser ved hjelp av HR-Portalen Bluegarden Lønn og HR er et fullstendig skybasert lønnssystem for store bedrifter, Trondheim kommune sparer både tid og penger med Vismas systemer Alle skal nå ta ut lønnsslippen selv i Bluegarden/HR-portalen. En kan logge seg inn hjemmefra eller via jobb-Pc for å hente ut sin lønnsslipp, se veileder

Hver dag arbeider om lag 15 000 medarbeidere med å gi byens innbyggere gode helse- og velferdstjenester, utviklende oppvekst- og utdanningsmuligheter, et godt bymiljø og en rekke kultur- og fritidstilbud.

https://lndc.us/fysom.php

Trondheim kommune er en framtidsrettet og moderne arbeidsgiver som samarbeider nært med byens forsknings-, universitets- og høgskolemiljø. Les mer om Trondheim kommune på vår hjemmeside. Trondheim kommune ønsker mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, etnisitet og funksjonsnedsettelser. Portalen løser hverdagen Formidling av lønnsslipper til de ansatte er bare en av mange oppgaver som kommunen i dag løser ved hjelp av HR-Portalen til Visma.

Snarveier for ansatte i Trondheim kommune

Villa opptatt av de store systemene — de som gjør hverdagen enklere og som løser problemene. Aller mest er han opptatt av å gjøre det enklere for de ansatte. At de skal få løst det de trenger; når de trenger det, på den flaten de vil, helt sømløst og veldig brukervennlig. Systemet har en sentral rolle hos oss og vi er helt avhengig av at det fungerer optimalt, sier han. God samhandling IT-sjefen og hans medarbeidere bruker mange av Vismas systemer i det daglige, blant annet arkivløsninger og systemer for helsesektor, skole og velferd.

Noen av løsningene driftes av Visma, men noe drifter de også selv, blant annet på grunn av sikkerhetsrutiner. Husk å gjøre dette i god tid før neste lønnskjøring — helst 14 dager før neste lønnsutbetaling.

Slik snudde det norske IT

Skattekort Her kan du sjekke hvilket skattekort som er hentet inn av systemleverandøren på deg. Dette ligger under fanen lønnsutbetaling Korrekt skattekort er et forhold mellom den ansatte og skatteetaten. Ved frikort og flere arbeidsgivere, må frikortbeløp fordeles mellom arbeidsgivere. Sykefravær er et mangefasettert fenomen som ikke bare omhandler fravær som skyldes sykdom.

Key to searing gorge

Valget om å være sykefraværende eller ikke påvirkes av både sosiale, psykologiske og økonomiske faktorer. Personaldokumenter kan ikke slettes med mindre det foreligger hjemmel for det eller samtykke fra Riksarkivaren jf.

Logg inn på Intranett

Link til informasjon om dokumenthåndtering og forskrift: Bevaring og kassasjon. Personopplysninger jf.

Har du lest dette? Ikt agder bluegarden net

Et eksempel på dokument kan være en tilrettevisning. Vurderingen av hva som er nødvendig skal gjøres konkret i den enkelte sak.

BLUEGARDEN TRONDHEIM KOMMUNE Relaterte emner

Formål Formålet med retningslinjen Personaldokumentasjon er å sikre at personaldokumenter og personalopplysninger blir håndtert og arkivert på riktig måte. Omfang Retningslinjen gjelder for enhetsledere og andre med delegert ansvar for oppfølging av arbeidstakere. I henhold til Arkivlova § 6 skal alle offentlige organ ha arkiv, dette skal være ordnet og innrettet slik at dokumentene er sikret som informasjonskilder for samtid og ettertid. Definisjoner Personaldokumenter Med personaldokumenter menes all dokumentasjon i saker som vedrører ansattes tilsettingsforhold. Alle personaldokumenter skal arkiveres i personalarkiv.

BLUEGARDEN TRONDHEIM KOMMUNE Kommentarer:
Forfatter på Bluegarden trondheim kommune
Gundersen fra Tønsberg
Se over min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Ausdauerrennen. jeg elsker lese tegneserier kjølig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net