Steketid På Lutefisk

  1. Mer om
Steketid På Lutefisk

Steketid På Lutefisk ForenkletTa et egnet fat til stekeovnsbruk eller langpanne og legg Legg lutefisk med skinnsiden ned i en langpanne eller en stor ildfast form. Dekk formen med aluminiumsfolie og sett den i formvarmet ovn p Legg lutefisken med skinnsiden ned i en langpanne eller i en stor ildfast form. Dekk langpanna med aluminiumsfolie og sett fisken i forvarmet ovn ved 225 grader Tiden avhenger av tykkelsen og størrelsen på fisken samt ovnstemperaturen. Varmluftsovn er raskere enn vanlig ovn. Små tynne fileter trenger 8-10 minutter i en Pass på at aluminiumsfolien ikke er i kontakt med fisken, da kan den sette seg fast. Det skal nå være nok væske i langpannen etter saltingen til å dampe fisken

Hell av bløtevannet. Kok ertene møre i nytt friskt vann. Rør inn smør og smak til med salt, pepper og sukker.

Skrei med polenta og ratatouille Domstein

Hvit saus smakt til med sennep Smelt smør, rør inn hvetemel og spe med varm melk under omrøring. Ha dem i en bolle og hell over nok kaldt vann til at ertene kan minst dobles i volum og fremdeles ligge under vann.

La dem ligge slik over natten. Neste dag har du ertene og vannet, det skal være ca. Ha i saltet og la ertestuingen småkoke i 1 ½ time. Koker det tørt, tilsetter du litt mer vann.

Namdalsavisa

Vi valgte i overkant av et kilo på to personer. Grov sier videre at han foretrekker gule erter framfor grønne. Men tilbehøret er godt.

Fin beliggenhet, fine lokaler og flinke

Ertene har ligget i vann over natten, og vi setter dem på koking. Så legger vi fisken i en langpanne, og peprer og salter. Deretter dekke vi hele langpannen med sølvfolie, og skrur på ovnen.

Legg svorsiden ned og dekk ribba med aluminiumsfolie og sett den kjølig. Da vil krydderet trekke inn.

Lutefisk med bacon, lefse og ertestuing

Legg ribba i langpanna med svoren opp. Putt en asjett under, slik at ribba er litt høyere på midten. Sunwind svar omKjøkken og gass Elegance 60 cm komfyr Spørsmål: Spørsmålet ble stilt 05.

Klarte ikke å få opp temperaturen i stekovnen. Kokeblusene fungerte ok.

https://odertal.info/tozamu.php

STEKETID PÅ LUTEFISK Relaterte emner

Har du fremdeles ikke bestemt deg for ribbe, pinnekjøtt, kalkun, lutefisk, torsk eller skinkestek? Ingen grunn til panikk - vi gir deg gode oppskrifter til julaften. Juleribbe 2 kg tynnribbe eller familieribbe 3 ts salt Ca. Se etter at bena er saget helt over. Rut opp svoren parallelt med ribbena med en skarp kniv. Gni inn ribba med pepper 1-3 dager før steking. Legg svorsiden ned og dekk ribba med aluminiumsfolie og sett den kjølig.

STEKETID PÅ LUTEFISK Kommentarer:
Forfatter på Steketid på lutefisk
Gregersen fra Hamar
Jeg nyter lese om Norge høyt. Se over min andre nyheter. En av mine hobbyer er Cowboy.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net