Forbrukertilsynet Strøm

  1. Mer om
Forbrukertilsynet Strøm

Forbrukertilsynet Strøm VerdiEn avtale om å betale fast pris for strømmen du bruker over en periode, for eksempel ett år. I tidsperioden avtalen gjelder kan strømselskapet kun kreve den Forbrukertilsynet har opprettet saker mot fem nye strømselskaper som markedsfører seg som «billigst» eller påstår at de har «best strømpris Sjekk hvordan du finner billigste strømavtale og hva du kan kreve når strømmen blir borte eller skader elektronisk utstyr Konklusjonen kommer i kjølvannet av at 29 strømselskaper ble anklaget for prisjuks i oktober. Forbrukerdirektør Inger Lise Blyverket i Forbrukertilsynet har opprettet sak mot nye strømselskaper som har markedsført seg selv som billigst, eller påstått at de har de beste

Blodutredelse lår

Ofte er strømprisen dyrere om vinteren, fordi det er mindre produksjon og høyere forbruk da temperaturene er lave. Derfor er det viktig at man sammenligner strømpriser øre per kWh fra samme tidsperiode. Angrefrist Du har 14 dagers ubetinget angrerett etter bestilling.

Får du den strømmen” du betaler for?

Ønsker du å vite hvor strømmen kommer fra? Se NVEs varedeklarasjon her Personvernerklæring Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende.

https://lndc.us/tumykeha.php

Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Bergens Tidende

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

https://lndc.us/nimecati.php

For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Kommunikasjonssjef Elisabeth Aandstad Ekheim i Orkla sier at de kjøper opprinnelsesgarantier.

Gudbrandsdal Energi

Dermed kan Orkla dokumentere at det produseres like mye fornybar strøm som Orkla bruker i produksjonen sin, ifølge Ekheim. Det finnes over hundre kraftleverandører og mange ulike strømavtaler å velge mellom.

Vi fører tilsyn med at det i markedsføring av strømavtaler gis riktig og fullstendig informasjon. Vi sikrer at avtalevilkårene som benyttes av kraftleverandørene og nettselskapene er rimelige og balanserte.

Nyheter, Strøm Hun har skapt klagestorm fra strømkunder: Det er juks

Forbrukerrådet frykter at omfanget er større enn det de har klart å avdekke nå. I artikkelen står det at Energi Norge holder på å utvikle en frivillig sertifiseringsordning for strømleverandører kalt Trygg strømhandel.

Entreprenør wikipedia

Myndighetene skal ivareta forbrukerens interesser, og en slik sertifiseringsordning dersom den er tjenlig burde bli obligatorisk. Svar Tina Bru: Jeg mener det skal være enkelt å vite hva strømmen koster og å sammenligne ulike avtaler.

Standardavtaler

Vi er glade for at Energi Norge nå innser utfordringene i strømmarkedet, sier hun. Direktøren i Forbrukerrådet er likevel skeptisk og avventende til en bransjestyrt sertifiseringsordning: Jeg tviler på at en slik ordning er nok, men forslaget åpner for dialog. Dessuten bør du styrene unna avtaler der du betaler for strømmen på forskudd, mener han.

Fakta - Har blitt flinkere til å varsle I fjor ble det kjent at en del strømleverandører opererte ved å sende ut brå og overraskende prisøkninger til kundene sine.

FORBRUKERTILSYNET STRØM Relaterte emner

Logg inn Vi har akkurat lagt en sommer med historisk lave strømpriser bak oss, men har du valgt riktig strømavtale? Selv om spotprisen i sommer har vært historisk lav kan du allikevel ha en veldig dyr avtale. Se nedenfor hvordan en normal husholdning kan spare over 5000 kr. Hvilken avtale burde du egentlig velge? Normalt kan husholdningskunder på strøm velge mellom spot-, variabel- og fastpris samt andre typer strømavtaler. Ifølge SSB og i de aller fleste tilfeller er spotprisavtaler den avtaleformen som lønner seg for deg som strømkunde over tid.

FORBRUKERTILSYNET STRØM Kommentarer:
Forfatter på Forbrukertilsynet strøm
Stubberud fra Bodø
jeg liker lese bøker lokkende. Les gjerne min andre innlegg. Jeg trives Hybrid-Carom-Pocket-Spiele.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net