Jentenavn 2020

  1. Mer om
Jentenavn 2020

Jentenavn 2020 Ingen forpliktelserEtter Nora på førsteplass følger Emma og Ella som de mest populære jentenavnene. Det viser nye tall fra navnestatistikken Topp ti, jentenavn og guttenavn Topp 1000 jentenavn i Det kom inn på topp 10-listen i 2013 og har tronet listen både i 2017, 2019 og Listen over de ti mest populære jentenavnene i 2020: Nora/Norah; Emma; Ella; Maja/Maia/Maya; Olivia; Emilie; Sofie/Sophie; Leah/Lea; Sofia

Nora og Jakob var de mest populære navnene i Klar Tale

Det er to nye jentenavn på topp ti listen fra forrige år. Det er Emilie og Leah, mens Sara og Ada er ute av listen. Det eneste nye navnet på guttelisten er Liam, som har overtatt for Aksel. Fakta om de mest populære jentenavnene i 2020 Her er de mest populære jentenavnene i 2020.

Det vites ikke sikkert, men kanskje noen har latt seg inspirere av Harrys kloke ugle når de selv har fått barn, sier Ouren i pressemeldingen.

Nora og Jakob på topp

Nye navn på topp ti Det er to nye navn på jentenes topp-ti-liste i år: Emilie og Leah. Sara er for første gang siden 1999 ikke lenger blant de aller mest populære navnene.

https://odertal.info/winyh.php

Heller ikke Ada er å se på listen i år. På guttenes topp ti er det kun ett nytt navn.

Her er Oslos mest populære jente

Mange av navnene kan du trykke på for å lese mer om. Der finner du blant annet info om betydning, bruk i ulike land og forslag til varianter av navnet og navn i samme sjanger. Det er et tegn på at navnene har etablert seg, ifølge Ouren. Nora var lite brukte mellom 1940 og 1980. Men de siste årene har navnet fått en oppsving, sammen med andre jentenavn som slutter på bokstaven «a».

Anne elisabeth hagen barn

Hele 54 prosent av jentene som ble født i fjor, fikk et navn som slutter på «a». Dette var også det mest populære guttenavnet i 2019 og i 2017.

Navn, Navnestatistikk Nora og Jakob på topp

Navnet var på topp mellom 1900 og 1910, og ofte går det rundt 120 år mellom toppene. De har gått sakte oppover lenge, og det er all grunn til at de skal fortsette oppover, sier Ouren.

Mindre endringer på topplisten I 2019 var det jentenavnene Emma, Nora og Sofie som toppet statistikken. Navn arkiv Etter Nora på førsteplass følger Emma og Ella som de mest populære jentenavnene. Det viser nye tall fra navnestatistikken.

Last ned også: Ølsalg i påsken

Nora var lite brukt mellom 1940 og 1980, men så kom et oppsving sammen med mange andre korte jentenavn som slutter på «a», forteller seniorrådgiver Jørgen Ouren i SSB. Jakob fortsatt på topp 422 gutter ble hetende Jakob eller Jacob i 2020. Dette var også det mest populære guttenavnet i 2019 og i 2017. Navnet har vært på topp 10-listen siden 2013. Emil var nest mest populært blant guttenavnene, mens Noah eller Noa er på tredjeplass på statistikken.

Fjerne hair extensions selv

JENTENAVN 2020 Relaterte emner

Jeg trenger hjelp til å uttale irske navn. Det står mye om Ghislaine Maxwell i avisene for tiden. Helt til nå har jeg uttalt navnet hennes uhørlig, i mitt indre som Gisslejn. Så fant jeg et foredrag der hun ble introdusert som Glen. Enda et mystisk, irsk navn, trodde jeg, men navnet var fransk, fant jeg ut, da jeg søkte det opp, så alt dette er en avsporing til mitt virkelige spørsmål: Finnes det huskeregler for å uttale irske navn som Aoibhinn og Caoimhín? Det siste uttales quivin. Ubegripelig for norske meg.

JENTENAVN 2020 Kommentarer:
Forfatter på Jentenavn 2020
Jansen fra Skien
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Disc Hund. Jeg trives lese romaner fort.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net