Cooper Test

  1. Mer om
Cooper Test

Cooper Test EffektivCooper-testen er en test av individuell fysikk. Den ble etablert av Kenneth H. Cooper for det amerikanske forsvaret i 1968. I sin originale form gikk testen ut på å løpe så langt det var mulig i løpet av 12 minutter, slik at man kunne måle Cooper-testen er en test av individuell fysikk. Den ble etablert av Kenneth H. Cooper for det amerikanske forsvaret i 1968. I sin originale form gikk testen Cooper-testen er en klassiker innenfor kondisjonstester. Coopertesten går i all enkelhet ut på å løpe så langt som mulig Cooper test er en klassiker innenfor kondisjonstest. Den går i all enkelhet ut på å løpe så langt som mulig på 12 minutter Testmetode og testresultat (evt vedlegg side 2) (hvis Cooper test – angi distanse løpt ila 12 min). Testleders signatur: Dykkeren tar med dette arket til

Vi Menn, mini cooper s clubman Test: Mini Cooper S Clubman

Men man kan også bruke andre flate strekninger. Tallene nedenfor tar utgangspunkt i at testen er gjort på en løpebane. Øvelsen går rett og slett ut på å løpe så fort man klarer i 12 minutter. For å gjennomføre Coopers løptester er det nok å ha en stoppeklokke og en flat tredemølle til din disposisjon.

Andre faktorer som kan påvirke testresultatet er lufttemperatur og fuktighet. Varm opp før testen For å utføre testen med maksimal ytelse og unngå helseproblemer, må du varme opp før testen. Oppvarming er en viktig forutsetning før du starter noen form for testing, enten det er, eller sykler.

Cooper dekk Norgesdekk

Oppvarmingstiden er individuell for alle. I gjennomsnitt kan 3 til 15 minutter være tilstrekkelig. Det er viktig å huske at oppvarmingsøvelser er designet for å forberede musklene og kroppssystemene dine til testen, og ikke trette deg ut på forhånd. Kjører oppvarming Går i raskt tempo på stadion i 2-3 minutter; 30 sekunder 30 sekunder å gå i raskt tempo; Gjenta trinn 2 og 3 5 ganger. Muskeloppvarmingsøvelser brett hendene i en "lås" og ta dem bak hodet ditt så langt som mulig, og prøv deretter å berøre skulderbladene med hendene; ligge på ryggen og reise deg uten å bruke hendene; utføre bøyninger forover og bakover, torso vridninger for å varme opp ryggmusklene; Beina sammen.

https://lndc.us/airpods-pro.php

Rotasjon av knærne med og mot klokken; gjør knebøy for å varsle legg- og lårmusklene; gjør noen armhevinger for å trene musklene i armer og skuldre. Slik gjør du Cooper -testen Etter oppvarmingen, som er det første trinnet i å bestå testen, begynner selve testen.

Har du lest dette? Hovedpulsåre i lysken

Cooper -testen for løping, svømming og sykling består av arbeid i 12 minutter. Løpe Etter kommandoen "Start! Mens du består testen, kan du gå til et trinn, men da er det lite sannsynlig at du klarer testen med et godt resultat. På slutten av tiden måles avstanden som løperen klarte å overvinne. Testresultatet er korrelert med tabellen med standarder, hvoretter det gjøres en konklusjon om nivået på fysisk form for emnet.

Svømming Cooper svømmetest utføres på en lignende måte. Avstanden som svømmeren dekker på 12 minutter blir tatt i betraktning og sammenlignet med standardtabellen.

Se dette: Hyttemodeller

Sykkel Det anbefales å utføre Cooper -sykkeltesten i rolig vær uten vind eller regn for å minimere påvirkningen miljøet på resultatene til utøveren. Testbanen må være flat, uten ned- og nedstigninger. Avstanden på 12 minutter sammenlignes med standardbordet.

Avkjøl etter Coopers test Trekk i noen fysisk trening like viktig som oppvarmingen før eller før lastene.

Coopertest

Din vil være takknemlig for at du har tatt godt vare på den og gjenopprettet pulsen ved gradvis å redusere belastningen. Etter løping eller sykling er det tilstrekkelig å gå i sakte tempo eller i 5 minutter. Etter svømming kan du svømme 200-300 meter i et behagelig tempo.

Cooper test standard tabeller For hver type test har Kenneth Cooper utviklet passende standarder, med tanke på alder og kjønn på emnet.

Ved hjelp av tabeller med standarder kan du vurdere den fysiske tilstanden til menn og kvinner fra 13 til 39 år.

https://odertal.info/4504.php

Avstander i tabellene er angitt i meter. Kjører standardbord Løpernes fysiske form er rangert fra svært dårlig til utmerket. Standard svømmebord Cooper's svømmeteststandardtabell viser også seks kategorier av emner, og for hver er et fysisk nivå bestemt fra dårlig til utmerket.

Sykkel standard bord Teststandardene for sykling er forskjellige fra løping eller svømming bare i lengden på distansen som motivet må overvinne. Hvilken lasteindeks du trenger står i bilens vognkort. Enten står det en pil på dekket som viser hvilken vei dekket skal rotere, eller så står det angitt hvilken side på dekket som skal vende ut.

Nettenestea

Beregning for 10 personer To typer beregninger er faktisk de samme i prosessen med å bestemme egnetheten til 12 minutters testkjøring, forskjellen er bare i mengden data som er lagt inn. I beregningen for 10 personer kan brukerne også legge inn data bare 5 personer. Dataene som appbrukeren skal legge inn er 1. Avstand i meter Etter at brukeren har lagt inn dataene, vennligst klikk på PROSESS-knappen for å finne ut resultatene av hver enkelt persons kalkulasjonsberegning.

Hvis du vil lagre data som er beregnet som egnethet, klikker du på SAVE-knappen.

Test: Mini Cooper S Clubman

Hvis du vil se dataene som er lagret før, kan du klikke på DATA-knappen. I sin originale bok ga Cooper også en alternativ versjon av testen, basert på tiden for å fullføre en 1,5 mils løp.

De fleste hærer og politibyråer i verden bruker en fast avstand. For eksempel bruker den britiske hæren 1,5 miles, den australske hæren bruker 2,4 kilometer, den amerikanske hæren bruker 2 miles og US Marine Corps 3 miles.

COOPER TEST Relaterte emner

I tillegg får studentar tilbod om kjøp av Ursuit dykkardrakter til redusert pris. Du må ha godkjent legeattest for yrkesdykkarar, undersøkinga blir gjort ved studiestart av dykkarlege og er inkludert i utdanninga. Du må bestå ei opptaksprøve som m. Det er ein fordel om du er praktisk innstilt, likar utfordringar og er villig til å ta initiativ. Ein yrkesdykkar er først og fremst ein fagperson som gjer arbeid under vatn. I dykkarutdanninga lærer du mange ulike dykkemetodar og former for undervassarbeid. Du lærer også korleis du skal fungere i eit dykkarlag.

Cooper Test
COOPER TEST Kommentarer:
Forfatter om Cooper test
Stokke fra Namsos
Se over min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Kin-Ball. jeg liker lese tegneserier jovialt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net