Jonas B Kongsberg Meny

  1. Mer om
Jonas B Kongsberg Meny

Jonas B Kongsberg Meny SidenVi er nok mest kjent for å servere pizza, men har i tillegg både burger, fiskeretter og salater på menyen. Hovedmenyen serveres i hele åpningstiden vår er en Italian Diner på Kongsberg med god mat og drikke, glade servitører, og helt spesielle lokaler likes · 11 talking about this · 4983 were here. Gundersen ønsket sine første gjester velkommenn Burger med bacon, plommetomat, blandet Eller kanskje du har noe spørsmål angående menyen? Bruk følgende telefonnummer for å komme i kontakt med Jonas B. Gundersen Kongsberg

Restaurantanmeldelser

Kjeden, som har hovedkontor i Sandnes, har nå mer enn 140 utsalgssteder i Norge. På menyen til Pizzabakeren finner du alltid mange gode grunner til å spise pizza! Registrer deg og vi spanderer hver 10. Gjelder privatkunder og stor pizza til full pris.

Husk å betale for å fullføre bestillingen. Fra og med i dag har blant annet disse deilige rettene funnet veien til vår meny. Bakt torsk, langtidsstekt ribbe og pinnekjøtt.

Jonas B. Gundersen

Vi gjør alt vi kan for å gi deg en så trygg restaurantopplevelse som mulig. Hvis du heller ønsker å nyte maten hjemme, så tilbyr vi nå også julemat på takeaway! Ring oss på 32728800 for å bestille. Vi har åpent fra 13:30 i dag!

https://lndc.us/8977.php

Av og til toner vi ned musikken, men det er bare for å gi mikrofonene til høyst levende og oppegående musikere på scenen. Vi kan faktisk skryte på oss ikke bare ett, men flere husband som regelmessig holder konserter hos oss.

Jonas B. Gundersen Kongsberg Kongsberg Restaurantguiden

Men helst håper vi at du kommer innom. Kanskje for å hente noe godt fra takeaway-menyen, men aller helst at du blir en stund.

https://odertal.info/9837.php

Vi skal gjøre vårt for at du trives. Særdeles ryddig lokale.

Vondt bak øyet

Nesten på grensen til sterilt uten å mangle sjel. Fredagsstemning på en mandag. Besøk stedet og bli imponert. Si Byens hyggeligste pizzarestaurant.

JONAS B KONGSBERG MENY Relaterte emner

Gundersen åpnet dørene for første gang i 1990. Med klokketro på at italienske og amerikanske retter kombinert med god musikk og litt utradisjonelle omgivelser kunne være noe å tilby oss nordmenn. Nå — mange år senere, er Gundersen på plass i fem norske byer. Eller la oss heller si Jonas B. Atmosfæren og stemningen er altfor uformell og trivelig til å bruke etternavn. Fra første dag har pizza stått sentralt på menyen.

JONAS B KONGSBERG MENY Kommentarer:
Rapportert den Jonas b kongsberg meny
Pham fra Gjøvik
Les også min andre nyheter. jeg liker Bodybuilding. jeg liker lese om Norge merkelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net