Treolje

  1. Mer om
Treolje

Treolje EkstraTreolje har mange egenskaper. Treolje bringer treets glød tilbake og forlenger levetiden på treet. Her kan du lese om forskjellige varianter JOTUN TREOLJE KLAR 3L Jotun treolje er en spesialolje for impregnert treverk til utendørs bruk. Treoljen etterlater et pent oljet utseende Fargeløs treolje med 35 % linolje. Beskytter mot vanninntrengning og uttørking. Til utendørs bruk: kan brukes på overflater som for eksempel tregulv Klar treolje fra Jotun AS. Oljen brukes på impregnert tre og er tilsatt sopphindrende midler som motvirker svertesopp og grønske. Finnes også i typene grønn Vannbasert treolje som inneholder spesialbehandlet linolje! Anbefales til bruk på trykkimpregnert tre, ubehandlet tre og tidligere innoljet tre utendørs

På tidligere behandlet treverk må gammel olje fjernes med Terrasserens før ny påføres. På værslitte flater anbefales i tillegg stålbørsting eller nedsliping.

Temperatur og fuktighet påvirker tørketiden.

Herregård Treolje XO Gylden 3L Gjøco

Bygger ikke film — ingen oppsprekking eller flassing. NB: VIktig å tørke bort overskytende olje dersom den ikke trenger inn i treverket!

https://odertal.info/8729-1.php

Påfør gjerne om kvelden slik at oljen får trekke inn over natten. Vask ikke overflaten med vann rett før behandling, men sørg for at det er rent og tørt.

TJÆRALIN TREOLJE 3 LITER

La treverket tørke godt etter vask, minst et døgn. På stein gir den en blank og beskyttende overflate til bruk i kjøkken, bad etc.

Vulkan kryssord

Den er alkaliefast og kan med hell brukes som beskyttelseslag på mur og murpuss. Neste gang prøver jeg med vanlig rapsolje og ser om ikke det blir likså bra resultat..

Kinesisk treolje 1 L Plantasjen

Når du reserverer varer online vil JYSK bekrefte at varene dine er klare til å bli hentet innen 30 minutter. Pakkepost — mindre varer Post Nord Logistics leverer pakkepost til ditt valgte utleveringssted.

Baby snur seg på magen om natten og våkner

Levering skjer i løpet av 3-7 virkedager. Forsinkelser kan forekomme pga. Royal Treolje fra Alvdal Skurlag inneholder blant annet stoffer som beskytter mot råte og insekter.

Les også: Rubinol treolje

Beskytt terrassen med treolje Man verken rekker eller orker å beise terrassen hvert eneste år, derfor er midlertidig behandling like viktig for at treverket varer lenger.

TREOLJE Relaterte emner

Hopp til navigering Hopp til søk Må ikke forveksles med Tungolje. Oljen og dens bruk antas å ha sitt utspring i antikkens Kina, og er nevnt av Konfucius. Tung er et løvtre fra Kina. Det er høyt verdsatt for oljen, og både i Argentina, Paraguay og USA har man iverksatt dyrkning av arten. Oljen trekker inn i treet og gummistoffene gir en hard, beskyttende overflate.

TREOLJE Kommentarer:
Forfatter om Treolje
Stensland fra Gjøvik
Les også min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Meister Rugby Liga. Jeg nyter dele interessante nyheter motvillig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net