Baconsurret Svinefilet

  1. Mer om
Baconsurret Svinefilet

Baconsurret Svinefilet Når som helstContent [hide]

Del svinefileten på langs nesten tvers i gjennom, og legg kremosten og litt friske urter inni åpningen Surr bacon tett rundt hele svinefileten, og bind det fast med hyssing eller små tannpirkere. Pensle fileten, og grill den i 15 -20 minutter p Pakk fileten i bacon og fest med små trepinner. Varm stekepannen med litt mer olje og legg i den innpakkede fileten Baconsurret svinefilet med pastasalat. Det blir ekstra god smak av svinefileten når den blir surret av bacon før den stekes gyllenbrun og Svinefilet er magert kjøtt som de fleste liker, og som passer sammen med mye BACONSURRET SVINEFILET: Helstekt svinefilet med bacon og grønnsaksspyd er

La kjøttet ligge ute i minst en halv time i romtemperatur før du skal steke det. Sett stekeovnen på 200°C. Sett ovnen på 180 grader.

Grillet svinefilet med blåmuggost

Finsnitt rødkål og fennikel så tynt som mulig, med mandolin, ostehøvel eller en skarp kniv. Skrell to klementiner og del dem i grove biter og skjær paprika i tynne strimler. Lag dressingen; Press saften fra klementinen i en skål og bland med resten av ingrediensene.

Gni den inn med litt salt og pepper.

Rull deretter baconskiver overlappende rundt fileten. Denne fileten har jeg grillet, men du kan like gjerne brune den i stekepannen.

https://lndc.us/leilighet-til-leie-oslo.php

Felles for begge versjonene er at den brunes hele veien rundt først — bruk litt olje i stekepannen dersom du bruker den — så etterstekes den enten i stekeovnen på 170 grader eller legges på indirekte varme på grillen — til den har fått en kjernetemperatur på 70 grader.

Bruk steketermometer! Bank utover svinefileten litt med ei kjøtklubbe og gni inn fileten med salt og peppar på begge sider. Skjær epler, sjalottløk og sopp i veldig små terningar og steik det mjukt og gyldent i ei steikepanne med litt olivenolje. Pensle på mer glaze og lukk lokket på grillen og la kjøttet steke til det får en kjernetemperatur på ca 67 grader.

Fylt baconsurra svinefilet blomkålpurè

Steg 6 La kjøttet hvile i 10 minutter før du skjærer det pent i skiver og serverer. En god og enkelt grillrett med mye smak. Da har kjøttsaftene fått tid til å sette seg. Indrefilet er det absolutt møreste kjøttet på dyret, og et godt valg når du vil ha det beste av det beste Slik steker du hel indrefilet av svin Brun alle sidene av fileten i en varm stekepanne med godt, nøttebrunt smør i, gjerne med en kvast friske urter og et hvitløksfedd for ekstra smak og aroma.

Hekle kant rundt lappeteppe

BACONSURRET SVINEFILET Relaterte emner

Del dem i store båter, på langs. Ha de over i en plastbolle sammen med litt olivenolje, salt, pepper og paprikapulver og evt andre urter du måtte ønske å ha i. Legg potetene med skinnsiden ned på et stekebrett dekket med folie eller bakepapir. Sett inn i varm ovn på 220 grader. De skal stå i mellom 30-40 min. Renskjær svinefileten for fett og sener, og tørk den på et kjøkkenpapir.

BACONSURRET SVINEFILET Kommentarer:
Redaktør på Baconsurret svinefilet
Johannesen fra Rørvik
Anmeldelse min andre innlegg. Jeg elsker absolutt künstlerisches Rollschuhlaufen. Jeg har lyst studere dokumenter arrogant.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net