Forte Fondsforvaltning

  1. Mer om
Forte Fondsforvaltning

Forte Fondsforvaltning Skynde degVi tilbyr 6 ulike verdipapirfond innen aksjer og renter. Målsetningen er å skape høy risikojustert avkastning for kundene gjennom en unik og fleksibel Forte Fondsforvaltning AS, Trondheim. 556 likes · 1 talking about this. Forte Fondsforvaltning AS er et uavhengig verdipapirfondsselskap som holder til i Forte Fondsforvaltning AS | 233 følgere på LinkedIn. Vi forvalter fem fond, to rentefond og tre aksjefond Seks fond er foreløpig alt vi har, men de er til gjengjeld blant Norges beste, sier adm. Eide i Trondheim-baserte Forte Fondsforvaltning Tidligere Norges Bank-topp blir sjef for Forte Forvaltning. 06.11.20 · BØRS OG FINANS. Administrerende direktør og forvalter i Forte går av

Nå har vi tatt ned eksponeringen i Nordic Semiconductor, til fordel for Next Biometrics. Teknologien er dessuten patentert.

Beste norske forvaltede fond: FORTE Trønder Vi er (nesten) bare trøndere

Selv om svenske Fingerprint Cards nærmest har monopol på levering til mobilselskaper, har Next en unik mulighet til å bli store på adgangs- og betalingskort. Tabellen viser aksjefondene med best avkastning siste 24 måneder. Av 67 fond topper Forte Trønder. Avkastningen er annualisert. Kilde: Oslo Børs Til opplysning steg aksjekursen til Fingerprint Cards med nesten 1600 prosent i 2015.

Fondsforvalter røper hemmeligheten bak Norges beste aksjefond

Kilnes opplyser at han dessuten tror Next Biometrics kan være en oppkjøpskandidat til det svenske vekstselskapet. Hvem som helst kan komme inn som konkurrenter, uten å møte store barrierer. Selv om Nordic Semiconductor er verdensledende på det de gjør i dag, har antallet tilsvarende selskaper vokst fra 8 til 20 det siste året.

Forspranget til selskapet vil ikke vare lenge, tror jeg. Les også: Slik bør du investere, gitt at du tror på stigende oljepris Oppdrett utgjør over 30 prosent av fondet Selv om fondet startet med å investere 25 prosent i hver av bransjene nevnt over, utgjør aksjer i oppdrett og laks nå totalt 32 prosent av fondets forvaltningskapital. Selskapet Salmar, med hovedkontor på Frøya, er altså fondets største investering innen oppdrett.

Aksjen er opp rundt 60 prosent hittil i år, og har lenge vært en av de største bidragsyterne til fondets gode avkastning, sier Kilnes.

Open Hours for Forte Fondsforvaltning in Trondheim.

Førstnevnte har hovedkontor i Trondheim, mens de to andre har mye av produksjonen sin i Midt-Norge. Har hatt troen på oppdrett siden 2013 At fondets investering i Namsos Trafikkselskap også havner i kategorien oppdrettsaksjer, vil kanskje overraske noen.

Gjennom flere oppkjøp eier de nå ni brønnbåter, og ytterligere to under bestilling. Flere av fondene har vært blant Norges beste de siste årene.

Tilsynsrapport

Tre av fondene har fem stjerner og topprating fra Morningstar, mens ett har fire stjerner. Morningstars rating er en objektiv sammenligning av historiske resultater målt mot nærmeste konkurrenter.

https://lndc.us/kigim.php

Forvaltning med ekstra spiss — Vi skal skille oss fra konkurrentene og ha en spiss på forvaltningen. Vi tar inn noen selskaper som skiller seg ut i markedet.

Forte Fondsforvaltning AS

Tilsynet innvilget søknaden denne uken. Det var E24 som første omtalte saken. For å fortsette å lese dette innholdet må du være innlogget med en Schibsted-konto.

Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko, samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige.

Bergen bomring

Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted.

FORTE FONDSFORVALTNING Relaterte emner

Annonsørinnhold Slik fikk Trondheim noen av landets beste aksjefond — Vi kaller oss en fondsboutique. Seks fond er foreløpig alt vi har, men de er til gjengjeld blant Norges beste, sier adm. Eide i Trondheim-baserte Forte Fondsforvaltning. Forte Fondsforvaltning ble etablert våren 2010. I februar 2011 var samtlige konsesjoner på plass, og arbeidet med å få penger til å yngle kunne begynne. Ville sette Trondheim på fondskartet — Vi ønsket å skape et godt finans- og forvaltningsmiljø i Trondheim. Samtidig hadde vi klokkertro på at vi kunne tilføre fonds-Norge noe nytt og verdifullt.

Forte Fondsforvaltning
FORTE FONDSFORVALTNING Kommentarer:
Forfatter på Forte fondsforvaltning
Sagen fra Gjøvik
jeg liker dele interessante nyheter heldigvis. Anmeldelse min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Kartrennen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net