Kan Du Lære Mæ

  1. Mer om
Kan Du Lære Mæ

Kan Du Lære Mæ EnkeltKoffer kan æ ikkje elske iehhhhhh-oho?) kan du lære mæ det? for æ må, men vil ikkje snu lær mæ dæ du e alt men alt har Bm A for æ må, men vil ikkje snu G-A-Hm A for æ må, men vil ikkje snu G lær mæ dæ G-A-Hm du e alt A men alt har en slutt G A A D Hm æ kan ikkje forst Kristian Kristensen · Single · 2016 · 1 songs er skrevet i samarbeid med Jesper Borgen og Magnus Bertelsen. Kristian Kristensen, som gikk musikklinja på Heggen vgs. ble

Kristian Kristensen (artist)

Foto: Julie Tørrissen. Til studentene fra UiO — Studentene våre står i en krevende situasjon nå, og vi ønsker å sende dem inn i påsken med en oppmuntring.

Vondt i halsen korona

Så tok jeg et møte med regissøren og nå sitter jeg her i Oslo og prater med deg om teater. For teater er ikke noe helt nytt noe for den 28 år gamle artisten fra Harstad.

Nytt artist

Teaterdebuten hadde han som mange andre allerede som 6-åring da han var Petter i Putti Plutti Pott, en av hovedrollene. En modig, liten gutt du var, da.

Jeg var så fjern og distré og hadde ingen grenser, så jeg gikk bare inn og sang noe. Med det viste seg at jeg traff tonene og hadde en fin klang i stemmen, så etter det ble jeg bitt av sangbasillen. Der kjøpte han seg synther og lydkort og tok låtene videre frem.

https://odertal.info/1631.php

Produsentvalget falt på Eivind Helgerød, med på å produsere Emilie Nicolas' hyllede fjorårsskive. Vi prøvde oss frem, jeg fikk leke meg med stemmen så jeg kom på at den er så viktig for meg, jeg gjenoppdaget den litt, sier Kristian Kristensen. Som røper at han på forrige EP følte han mistet gnisten. Opptakten Stemmen, den utrolige stemmen til Kristian Kristensen, var det som kom først.

Kristian Kristensen (artist) Wikipedia

Han sang hele tiden, så kom piano som 14-åring «jeg lærte meg å spille via internett» og gitar to år etter. Kristian innrømte at det var sinnsykt skummelt å slippe debutplate, og at han var takknemlig for at vi kom for å støtte en god sak.

Låta ble fint fremført, med begge de andre gutta med på koring, som fylte ut lydbildet i teltet. Attpåtil norskspråklig. Ifølge juryens begrunnelse kombinerer Kristensen ulike låtskrivertradisjoner på en original og vellykket måte. Melodilinja topper det hele med stort omfang og uttrykksregister, og med poetisk bruk av det norske språket.

KAN DU LÆRE MÆ Relaterte emner

Del denne artikkelen på e-post Kristian Kristensen fra Harstad, som har gjort seg bemerket blant annet med låtene Lyset og Kan du lære mæ? Det kan være et menneske, en fantasi eller en idé, forteller Kristian. Låten både er, og er ikke, en kjærlighetslåt på en og samme tid. Det handler om hva, eller hvem, man selv velger å holde fast i eller gi slipp på, sier han i en pressemelding. Kristian Kristensen spiller live i Harstad kulturhus 17.

Kan Du Lære Mæ
KAN DU LÆRE MÆ Kommentarer:
Forfatter på Kan du lære mæ
Mathisen fra Drammen
Se over min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Bodenball. jeg elsker dele interessante nyheter lydig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net