4xd Kino

  1. Mer om
4xd Kino

4xd Kino OptimaliseringDX er et filmformat der du opplever filmen i 4 dimensjoner. Nå er ikke kinoturen lenger begrenset til å bare foregå på lerretet. Kino-konseptet 4DX er en DX er et 4D-filmformat utviklet av CJ 4DPlex, et datterselskap av den sørkoreanske kinokjeden CJ CGV. Det gjør det mulig å utvide filmer med forskjellige praktiske effekter, inkludert bevegelsesseter, vind, strobelys, simulert snø og dufter DX er designet for å forsterke filmopplevelsen og følelsen av å være tilstede i handlingen gjennom fysiske effekter. På "Kong: Skull Island" fikk vi blant Tar kinoopplevelsen til et nytt nivå. Nordisk Film Kino slår seg sammen med CJ 4DPLEX og introduserer 4DX-teknologi i Norge for første gang, nærmere bestemt p Det blir bevegende seter og andre fysiske effekter i kinosalen, spesifikt designet for å forsterke opplevelsen av

Hvilke kinoer som får disse effektene er uklart, men vi vil tro Japan er en selvskreven vert. Det finnes for tiden ingen 4DX-spesifiserte kinosaler i Skandinavia, da må du dra til for eksempel England, Polen, Tsjekkia eller Ungarn.

Lagunen kino får lenestoler og 4DX

Men i IMAX kommer 3D-lyd fra forskjellige steder, så det blir hørbart for alle like, uavhengig av stedene. Den reproduseres helt av andre teknologier. Det er også forskjeller som gjennomsnittsviseren ikke skjønner: Som beskrevet ovenfor er en film for visning i IMAX 3D skutt på et bestemt kamera.

Projektoren er også betydelig forskjellig.

Snake Eyes: G.I. Joe Origins

For displayet trenger du to projektorer som er flere ganger større enn normalt. Tidligere brukt en spesiell film, men nå er de mest digitale.

Lavt stoffskifte kosthold

For å vise filmen i 4DX 3D, brukes samme projektor som i 3D-kinohaller. Selvfølgelig kan denne personen bare sees ved å gå inn i projeksjonsrommet. Siden har prisen på en ordinær barnebillett ved Oslo Kino økt med prosent — fra 30 til 60 kroner.

Sas ungdom

Aftenposten har testet det nye kinoopplevelsen 4DX på Ringen kino, og hoppet høyt i det ristende setet i ren skrekk. Trailerne er også tilpasset 4D. Det kommer også en informasjonsvideo om at man ikke skal gå frem og tilbake under filmen.

https://odertal.info/kotofyf.php

Stolene beveger seg i alle retninger, og effekter som blant annet vind, vann, regn, tåke, bobler, luftskudd og lukt gir deg en helt rå og unik kinoopplevelse.

Bli Kinopluss-medlem Glad i å se film på kino?

Kino uansett behov Den interaktive idébasen

Kinopluss er en fordelsklubb som gir deg eksklusive fordeler helt gratis. Du får bonuspoeng hver gang du kjøper billetter eller kioskvarer, som du senere kan bruke på nye billetter eller kinogodteri.

Dette får du som Kinopluss-medlem: Gratis innmelding og medlemskap Bonuspoeng hver gang du går på kino Rabatt på kioskvarer Varsel om billettslipp til storfilmer før alle andre Nyhetsbrev med kommende filmer Om Nordisk Film Kino Nordisk Film Kino er Norges største kinovirksomhet. Dette er en opplevelse du vanligvis må reise langt for å oppleve.

4dx kinoprodusenter, leverandører

Nå har du den her i Oslo, som den første kinoen i Norden. I kinosalen er det montert bevegelige seter, during, vannsprutere, lysblink, vifter og røyk, duft- og vindmaskiner. Konseptet er myntet på barn, ungdom og unge voksne. Ved å lage et sett med 4D-effekter som er synkronisert med filmproduksjonen, legger 4D-teatret til et nytt lag med altoppslukende moro for publikum.

4XD KINO Relaterte emner

Jeg testet det nye handicap sete til Ringen. Trailerne er også tilpasset 4D. Det kommer også en informasjonsvideo om at man ikke skal gå frem og tilbake under filmen. Der sier de også at eldre, gravide, og folk med fysisk funksjonsnedsettelse ikke bør gå på 4D. Her er beviset på at det går helt fint så lenge, man tar visse forbehold: Når man kommer inn i en 4DX kino sal blir man plassert i et sete, som vanlig.

4xd Kino
4XD KINO Kommentarer:
Forfatter om 4xd kino
Nguyen fra Hermansverk
jeg liker lese romaner elegant. Se min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som gleiten.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net