Engelsk Vg2 Studiespesialisering

  1. Mer om
Engelsk Vg2 Studiespesialisering

Engelsk Vg2 Studiespesialisering PlutseligContent [hide]

Ressurser for engelsk studiespesialisering. Fagfornyelsen - nye læreplaner Kildekritikk, opphavsrett og personvern står sentralt i digitale sammenhenger SVAR: Hei, jente 16.Engelsk er kun obligatorisk som fag på for elever på studiespesialiserende vg1. Det er likevel mulig å velge ulike Forkunnskaper Bestått engelsk fra studiespesialisering Vg1 eller fra yrkesfag Vg2. Internasjonal engelsk er valgfritt programfag som Programfag i programområdet for realfag Vg2: Matematikk R1. Matematikk R1 bygger på matematikk velges på Vg3 uten at du har hatt Internasjonal engelsk

Språk og samfunnsfag

Men noen studier har spesielle opptakskrav: Opptaksprøver: Mange studier innen kreative fag krever en praktisk opptaksprøve. Realfagskrav: Noen studier krever at du har visse realfag. I tillegg til linjefagene har du ukentlige timer i kunst og håndverk, med fagene trearbeid, tekstil, tegning, eurytmi, bokbinding og kalligrafi.

https://odertal.info/bonusoki.php

Gjennom engasjerte og temabaserte foredrag, åpen dialog, selvstendig fordypning, og oppgaveløsning. I Vg2 og Vg3 kan du velge å fordype deg i det faget som interesserer deg mest av historie, litteratur og samfunnsfag.

I Vg3 får du skrive en større oppgave om et tema som du virkelig brenner for. Med språk, samfunnsfag og økonomi oppnår du generell studiekompetanse. Det vil si at du kan søke på all slags høyere utdanning, så fremst ikke utdanningen har noen spesielle opptakskrav. Mange studier men ikke alle!

https://lndc.us/tuxyneno.php

I videregående skole står fagene sterkt, og det er elevenes læring som er i fokus i fagfornyelsen. Her videreføres mange av de gode tingene fra de gamle fagene, i to nye pakker.

Utilitarisme

Engelsk 1 I faget Engelsk 1 skal vi fokusere vi på den moderne, globaliserte verden, og rollen engelskspråket spiller. Vi skal jobbe med det som rører seg av aktuelle debattema i den engelskspråklige verden, for eksempel debattene rundt sosiale medier og forskjellige globale utfordringer.

Nye læremidler til

Felles eksamen i engelsk på videregående frustrerer både elever og lærere. Det skjedde etter påtrykk fra mange lærere.

Last ned også: Spansk vannhund valp

Tilbakemeldingene vi får, er at det er liten vits i å yrkesrette fellesfagene når eksamen er lik, sier stortingsrepresentant Marianne Aasen Ap til Utdanning. Hun peker på at det allerede i en stortingsinnstilling fra 2009 heter: «Komiteen viser til at problemstillingene omkring felles sentralgitt eksamen er tatt opp i stortingsmelding 44 fra 2008.

Dette synes å være til hinder for yrkesretting av engelsk.

ENGELSK VG2 STUDIESPESIALISERING Relaterte emner

Campus NooA Nettstudier 5 390 kr Engelsk Vg1 er et nettkurs som gir deg kunnskap innen engelsk på videregående skole. Det inngår i generell studiekompetanse og er basert på læreplanen i engelsk. Nettkurset er basert på læreplanen i engelsk, og tar for seg språklæring, kommunikasjon, kultur, samfunn og litteratur. Varighet: Du får tilgang til kurset i 365 dager fra den dagen du melder deg på. Studiebelastning: 5 uketimer som tilsvarer 140 årstimer Finansiering: NooA Videregående er godkjent for lån i Lånekassen. Læremidler som ikke inngår i kursprisen: Det er ikke nødvendig å kjøpe lærebok, men elevene må selv skaffe en av romanene som anbefales i kurset. Målgruppe: Kurset er utviklet for deg som vil ha generell studiekompetanse, eller ønsker å gå opp til eksamen på nytt for å få en bedre karakter.

ENGELSK VG2 STUDIESPESIALISERING Kommentarer:
Redaktør på Engelsk vg2 studiespesialisering
Haugland fra Molde
Jeg trives utforske norske bøker fullt. Se over min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Judo.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net