Bar Majorstuen

  1. Mer om
Bar Majorstuen

Bar Majorstuen UbegrensetContent [hide]

Bar med klassisk interiør og et bredt spekter av kvalitetsøl på både tapp og flaske, i tillegg til whisky, vin og cocktails The Old Irish Pub - Majorstuen. 1451 likes · 46 talking about this · 1571 were here Bar med klassisk interiør og et bredt spekter av kvalitetsøl på både tapp og flaske, i tillegg til whisky, vin og cocktails. The Pub er åpen hver dag Bar, Pub Majorstuen - konferanse, servering, restaurant, alkohol, badstue, spisested, after work, hamburger, fest, bar, alkoholfritt, brød - Finn firmaer Bar, Pub Oslo Majorstuen - konferanselokaler, alkohol, fest, bar, alkoholfritt, firmatur, kurs, konferanser, konferanse, espresso, ferie, restaurant - Finn

En «tapastallerken» med et utvalg sushi, dumplings og andre småretter ble et fullgodt valg som forrett og guide til hva kjøkkenet har å by på.

Sushien holdt mål og vel så det, med perfekt riskonsistens og sammensetninger av fisk som gjorde rettene like lekre som de var gode.

Overraskelsen ble imidlertid de velkomponerte hovedrettene og den andre forretten, en tallerken andefilet, med knasende gode grønnsaker og en behandling av kjøtt og andre råvarer som virkelig løfter byens nye Nabo over snittet.

Den Gamle Major

Stedet er i positiv forstand folkelig og hyggelig, med god høyde under taket som gir stemning og sus. Hvis du overser den, og setter deg ned ved bordet og venter, ja da venter du forgjeves. Gå bort til disken og bestill, og ta med deg drikken bort til bordet for egen maskin. Dette er egentlig helt greit.

https://odertal.info/bdo-mila-hamar-2017.php

Sitter man og jobber, og er dypt konsentrert, finnes det ikke noe verre enn en servitør som lurer på om alt er bra, og om vi skal ha noe mer. Oppdatert smittevern Våre ansatte får opplæring i smittevern.

Tilbud spekemat

Hvordan virus smitter gjennom direkte og indirekte smitte og forebyggende tiltak for å forhindre smitte av Covid19. En god opplevelse Å være hos oss skal være en fin opplevelse.

Vi hadde eldre under rehabilitering som ruslet ned til parken og satt der og gjorde noen enkle øvelser gitt av behandler. Det kom en rekke ungdommer til parken som ikke hadde noen treningsbakgrunn da de ikke ønsket å være på et treningssenter og heller ikke ønsker å være tilknyttet den organiserte idretten.

Dette er unikt sammenliknet med et hvilket som helst annet treningsmiljø.

https://lndc.us/8499-3.php

Send oss en mail med CV og en kort presentasjon av deg selv til rs. Uteservering Nyt en god lunsj i solveggen!

BAR MAJORSTUEN Relaterte emner

Utsikten er ikke all verden, da dette stedet ligger i en "bakgate" fra Bogstadveien. Uansett er det alltid fullt av liv ute, og sammen med myldret av mennesker og venner glemmer man egentlig at det ikke er noe annet enn kjedelig bygninger utenfor gjerdet. Det er ikke veldig mange plasser inne, og noen ganger kan det faktisk være at man ikke får bord. Det er litt skuffende, spesielt hvis man har dratt med seg laptop, lader, iPad og diverse annet for å sitte og jobbe litt med et eller annet filmprosjekt. Får man plass håper jeg nesten at det er ganske fullt der, da kan man bråke litt mer selv uten at andre legger merke til det. Det kan faktisk gå kanskje høylytt for seg når man diskuterer videre fremdrift i et manus eller kamerablokking.

Bar Majorstuen
BAR MAJORSTUEN Kommentarer:
Forfatter om Bar majorstuen
Reiersen fra Lillehammer
jeg liker dele interessante nyheter lat. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg trives Bodyboarding.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net