70 Talls Stil

  1. Mer om
70 Talls Stil

70 Talls Stil PositivNoe av det som definerer 70-talls klær er klassiske høstfarger eller brente farger som sennepsgult og burgunder. Disse kombinert med lys eller mellomblå denim talls klær er inn som aldri før når det gjelder 70 talls fester. Kostymer.no har akkurat det du trenger! 70 tallet var det utrolige tiåret der Her finner du alt av Disco kostymer og pynt med Disco tema: Abba kjole, 70-talls parykker, veggdekorasjoner, Disco kuler og Gull & sølv gardiner For å feire dette, så har vi 70 talls kostyme i form av parykker, kostymer og tilbehør. Med disse solbrillene kan du rocke en kul stil vi har talls trend Foto: Getty Images. Akkurat nå lar vi oss inspirere av 70-talls stilikonet Jane Birkin

Disko, glamour, hippie og bohemsk er bare noen av stikkordene som kjennetegner de ulike stilene som representerte det glade 70-tallet. Besøker du en av dine nærmeste Fretex-butikker, kan du finne plagg inspirert fra denne perioden, i tillegg til autentiske 70-talls klær og tilbehør.

I Fretex-butikkene selges det som blir gitt i Fretexboksene, så vi kan ikke love deg et bestemt utvalg, men vi inviterer deg til skattejakt!

Dark Roast med herlig og catchy soulmusikk i ekte 70

Slik får du stilen med 70-talls klær Det finnes flere statement-plagg som oser av 70-tallet og som er gode klassikere å ha i garderoben. Veggplatene walls4you er veldig praktiske siden de er ferdigtapetserte og du slipper å male eller tapetsere etter at du har satt dem opp.

Rosmersholm sammendrag

Jeg synes de grå veggplatene, walls4you Grey Deco, skaper en fin sofistikert bakgrunn for denne stilen, avslutter interiøreksperten. Trinn 14 Klipp et nytt lag over "Fuglene" og kaller det "Spray". Legg nå litt hvit spray på leppen av bølgen og rundt surferen. Trinn 15 Klipp et nytt lag over "Surfer" og merk det "Lysetoner".

Generer et lagbasert utvalg fra "Surfer", og deretter maling i utvalget ved hjelp av en mykkantet pensel med "Lyseblå" på de viste områdene; Hvis du går for langt, masker etter behov.

Trinn 16 Gjenta det forrige trinnet på et annet klippet lag som heter "Mørk toner" med "Mørkeblå". Eventuelle mørke haloer, kan nå fjernes på "Surfer" -masken.

Du vil kanskje like: Bokstavkarakterer til tall

Trinn 17 For å rydde opp ting, plasser du "Ellipse" -laget øverst i stabelen i gruppemappen. Legg til et annet øvre lag og merk det "Ring grad". Sett forgrunnsfarge til "Mørkblå" og Shift-dra en Forgrunn til gjennomsiktig lineær gradient G ned fra toppen.

TEAK SALONGBORD 70

Trinn 18 Illustrasjonen er omtrent ferdig, så sjekk den over og utfør eventuelle tilpasninger; Hvis du bestemmer deg for å omplassere noe lagsinnhold, fjerner du maskerne på forhånd.

Som en endelig modifikasjon, bruk en Median og Unsharp Mask filtre direkte til "Spray" laget, samt "Surfboard" og "Surfer fylle" masker. Trinn 19 I neste del bruker vi Illustrator til å lage typen, men først må vi eksportere fargene til et Illustrator-vennlig format. Bruk avtrekksmenyen øverst på panelet Farger for å velge Lagre fargeprøver for utveksling.

Hjemmet er som en tidsreise tilbake til 70

Ta tak i Typeverktøyet T og legg til to svimlende linjer med svart tekstsett i denne fonten. Kopier tegnformateringen som vist nedenfor, og legg deretter markøren mellom toppordene og stram kerningen til -400. Påfør en annen Warp-stil og utvide en gang til.

Bruk nå markeringsverktøyet V til å squash ned teksten til ca. Trinn 22 Velg Ellipseverktøyet L og legg til en svart sirkel, og legg deretter litt hvit sentertekst i en annen skrift, jeg har brukt en systemfont som heter Cooper Black. Velg nå begge objektene og klikk på Horisontal justeringssenter-knappen i kontrollpaletten for å sentrere begge objektene, og deretter midtstille teksten med øye. Trinn 23 Deretter skal vi lage de små hvite dekorasjonene. Jeg er født i 1975, men jeg husker godt at mamma gikk for en gjennomført hippiestil med blant annet slengbukser.

Interiør i stil med 70

Det er kult å bruke bilder og gamle motemagasiner som inspirasjon til stilen. Har du noen hemmelige stylingtips? I hverdagen bør du gå for mest mulig naturlig sminke, gjerne med en dus lipgloss. Når det er fest kan du derimot kjøre på med sotete øyne og løse vipper.

Retro 70 tallet t

Foto: Getty Images Både visningene til designere som Dagmar, Carin Wester og Filippa K var fyllt av florlette bluser og bukser med sleng under moteuken i Stockholm, og det samme så vi på catwalken hos noen av verdens fremste motehus som Chloé og Emilio Pucci. Men hva er det som egentlig kjennetegner dette tiåret? Hvilke plagg er mest tidstypiske? Og hva lønner det seg å kjøpe second hand?

Fremhev en klassisk, svart skinnlenestol med hvite vegger og mørke trenyanser. Bland og match teksturer ved å bruke lag av mønstrede kordfløyelsputer i en rekke farger. Deretter kan du ta sjansen på den luksuriøse følelsen av et raggteppe under føttene, en teppe som representerer 70-tallstrenden på sitt beste. Levende mosaikker er et annet kjennetegn på tidsepoken, så du kan tilpasse med vaser, bilderammer, fliser eller tepper med et kaleidoskop av geometriske former og farger. Vi tror det er slik Jane Birkin hadde likt å gå når det var vinter og kaldt ute.

Bukse fra Gina Tricot, kr 549.

https://odertal.info/mabudyryt.php

Et par kule jeans med vide ben er et must for å få den ultimate Jane Birkin-stilen! Kombiner med en body med utringning og krage, masse gullsmykker og bredt belte i midjen.

70 TALLS STIL Relaterte emner

Foto: Getty Images Både visningene til designere som Dagmar, Carin Wester og Filippa K var fyllt av florlette bluser og bukser med sleng under moteuken i Stockholm, og det samme så vi på catwalken hos noen av verdens fremste motehus som Chloé og Emilio Pucci. Men hva er det som egentlig kjennetegner dette tiåret? Hvilke plagg er mest tidstypiske? Og hva lønner det seg å kjøpe second hand? Sjekk også frisyren som tar hovedstaden med storm akkurat nå.

70 TALLS STIL Kommentarer:
Forfatter om 70 talls stil
Byberg fra Alta
Siste nytt: min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Abbruchderby. Jeg nyter utforske norske bøker etter hvert.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net