Nøtterøy Bakeri

  1. Mer om
Nøtterøy Bakeri

Nøtterøy Bakeri AvbrytNøtterø Bakeri & Konditori har helt siden 1898 gledet Vestfolds befolkning Hovedbakeriet ligger i dag på østsiden av Nøtterøy og distribuerer bakervarer ipangriser hører julen til Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Nøtterø Bakeri & Konditori AS, 937431724. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere Vis veibeskrivelse Kirstens Kakebakeri Bakeri – Nøtterøy Nøtterø bakeri & konditori AS

Produktet er tilsatt bare rene bær, frukt og urter. Dette er et godt produkt som kan være optimalt for kroppens naturlige funksjoner, og det smaker veldig godt! Produktene inneholder ingen kunstige tilsetningstoffer eller pasteurisering. Det er noe for enhver smak og for enhver tid på dagen.

Nøtterøy Bakeri Konditori

Frokost, lunsj eller middag: det passer alltid fint å spise rundstykker, enten det er med pålegg eller som tilbehør til et måltid. Vi har både fine og grove rundstykker, ytterligere har vi også mellomgrove rundstykker og myslirundstykker. Vi har et godt utvalg av forskjellige ferske og velsmakende kreasjoner!

Svein Larsen hadde til sammen 50 år i LeNi og Nøtterø Bakeri da han gikk av med pensjon som bakermester. Brit Meyer mente å jobbe i LeNI-utsalget i Øvre gate et års tid, men hun ble der helt til hun døde nesten 50 år seinere. Per Ole Larsen begynte i lære som 16-åring i 1977, og er fortsatt i konditoriet, nå som konditormester. Opp gjennom årene har gullklokka vært utdelt mange ganger til ansatte med 25 år i bedriften.

Larsen mener at en av grunnene til at det er så stor stabilitet i arbeidsstokken, er satsingen på kvalitet. Det er morsommere for fagbevisste bakere og konditorer å arbeide med gode håndverksprodukter enn med en industrielt preget produksjon. Dersom kakene skal ha høy kvalitet, er man også avhengig av konditorer som mestrer sitt håndverk, og stabilitet er en forutsetning for å ivareta kvaliteten.

Konditoriet I 1985, det samme året som bakeriet ble flyttet til Skallestad, ble det tilfeldigvis ledig en tomt ved siden av det nyinnkjøpte bakeriet.

Maison Grabot nettbutikk Maison Grabot Bakeri&Konditori

Brødrene Næss var ikke sene om å sikre seg denne, noe som i årene som kom viste seg å være et lykkelig valg. Konditoriet på Borgheim besto fremdeles, mens alle brød og rundstykker ble produsert på Skallestad. Da nybygget på den innkjøpte nabotomta på Skallestad sto ferdig i 1987, ble det igjen mulig å samle produksjonen på ett sted. Konditormester Per-Ole Larsen er nå eneste hane i hønekurven på konditoriet. Da konditormester Per-Ole Larsen begynte som konditorlærling i 1977, var det med ett unntak bare mannlige konditorer i Tønsbergdistriktet.

I dag er han den eneste mannen i konditoravdelingen, de ni kollegene hans er alle kvinner.

Klump bak øret

De fleste har fagbrev, og til vanlig har de også en eller to lærlinger på konditoriet. Jula er den travleste tida.

Nøtterø Bakeri Konditori Nøtterøy

Mens tradisjonen tilsier at det skal bakes sju slag i private hjem, bakes det nærmere 20 slag på Skallestad. Konditormester Larsen påstår han aldri blir lei av julekakene, selv om han prøvesmaker alle slagene hvert år. Fortsatt bakes både krumkaker og goro i husholdningsjern som i gamle dager, selv om det ikke er nok med ett jern av gangen.

Disse kakene er det mye arbeid med, men så blir smaken slik den skal være. I de travleste tidene må bedriften hente inn ekstrahjelp, og noen av dem viste seg å ha så godt håndlag med kakebaksten at de kunne tilbys jobb på konditoriet. Konditormester Larsen, som står for innkjøpene av råvarer til konditoriet, bruker mye tid sammen med de andre konditorene til å prøvebake ulike hveteblandinger med hvetemel fra ulikeleverandører.

Melets bakeevne må testes ut, i hvilken grad det får baksten til å heve seg.

Kunde nr. 50

Bakeevnen har alltid førsteprioritet når Larsen handler inn råvarer, aldri prisen. Heller ikke krem blir laget etter de mest moderne prinsipper. Større konditorier blåser nå inn luft i kremfløten for å få den stiv, men i Nøtterø Bakeri piskes fremdeles fløten med piskemaskiner.

Det tar lengre tid, men kvaliteten blir bedre.

Eggene er kortreiste, det brukes bare Fleming-egg fra Nøtterøy og Tjøme. Nøtterøy Bakeri har laget en flott jubileums- kake til Njotarøy.

Marsipankaker utgjør en viktig del av omsetningen.

https://lndc.us/wowepev.php

Bryllupskaker krever spesielt høy kvalitet både på marsipan, syltetøy og håndverk. Konditorene setter sin ære i å pynte kakene akkurat slik kundene ønsker seg, er det for eksempel en snekker som gifter seg, kan kaka pyntes med hammer og sag og annet verktøy. Ingenting skal være umulig, bare fantasien setter grenser. Et eksempel er jubileums-kaka til Njotarøy. Selv om de gamle oppskriftene består, er bryllupskakene preget av moderne trender.

Variasjonen er mye større enn tidligere. Marsipankaker kan leveres i opptil sju høyder, men det hender oftere enn før at kakene til bryllupsfesten ikke er tradisjonelle bløtkaker, både ostekaker, sjokoladekaker og mousser er populære nå. Bakeriutsalgene Nøtterø Bakeri har ikke lenger butikkutsalg bare på Borgheim. I 1989, 91 år etter etableringen av bakeriet, ble utsalg nummer to innviet på Teie Torv, i lokalene til tidligere Dahls elektriske.

Har du lest dette? Karins hjemmebakeri

Nå skjedde nyetableringene raskt, på det meste hadde bakeriet 16 utsalg i distriktet. I fire av de nåværende utsalgsstedene er det kafédrift, på Borgheim, Teie, Tønsberg torv og Horten kan kunder nyte ferske bakervarer med en kopp kaffe og en hyggelig prat til lukten av ferskt bak-verk som blir levert ustekt eller delvis stekt fra Skallestad. Flere utsalg lå tidligere utenfor kassene i Meny-butikkene etter ønske fra driverne. Inne i butikkene ble kjedens egne bakervarer solgt.

Tv2 oppussing

Nøtterø Bakeri ble ønsket velkommen med sitt eget betjente bakeriutsalg utenfor kassene i de samme lokalene. Bakeriet hadde et mer komplett utvalg av bakervarer, og tiltrakk seg derfor flere kunder. Etter hvert som Meny-butikkene ønsket å profilere seg på et stadig større utvalg bakervarer inne i butikkene, ble antallet bakeriutsalg utenfor kassene færre.

https://lndc.us/ruguvi.php

Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert. Vi ønsker å benytte anonymisert informasjon om hva du ser på, for å kunne gjøre vår webløsning bedre og lage innhold som flere av våre brukere har bruk for og verdsetter.

Sandefjords Blad

Kakebestilling på noen av kakene fra vårt standardutvalg. Alle kakene kommer i størrelsene 8 personer, 14 personer, 20 personer og 30 personer. Dersom du ønsker bilde på kaken laster du opp dette når du kommer i kassen.

NØTTERØY BAKERI Relaterte emner

Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere. Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige. Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted. Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert.

NØTTERØY BAKERI Kommentarer:
Rapportert den Nøtterøy bakeri
Grande fra Arendal
Jeg har lyst lese tegneserier strengt tatt. Bla gjennom min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Actionfigur.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net