Viaplay Maks Antall Enheter

  1. Mer om
Viaplay Maks Antall Enheter

Viaplay Maks Antall Enheter MottoDu kan bruke opp til fem enheter med din konto. En enhet kan for eksempel være en PC, mobiltelefon, nettbrett, spillkonsoll eller Smart TV Opptil to (2) registrerte enheter kan spille av innhold fra Tjenesten samtidig. Dersom Du har kjøpt tilgang til direktesending fra et arrangement som pay per Antall brukere (samtidige strømmer). Med Strim har du tilgang til to samtidige strømmer. Hvis du også har Viaplay og/eller TV 2 Play i ditt abonnement Har du nådd maks antall enheter? Dette kan vi ordne så du får gjerne sende en epost til viaplay support så tar vi bort Noen av tjenestene har imidlertid begrenset samtidig strømming til én enhet – i alle fall på papiret. Dersom du tåler å bli «kastet ut» hver

Alle som er innlogget på ditt hjemmenettverk, kan bruke Altibox-appen til å se ditt innhold. Opptak i appen via tv-guiden Når du er på hjemmenettverket eller innlogget mens du er ute, kan Altibox-appen brukes til å ta opp programmer. Åpne tv-guiden og klikk deg fram til det du ønsker å ta opp.

Last ned innhold Last ned favorittseriene dine så du kan se de offline. Angrefristen på 14 dager begynner å løpe straks Du har mottatt abonnementsbekreftelsen. Merk deg imidlertid at angreretten bortfaller hvis Du logger deg på Tjenesten og aktiverer én eller flere tjenester mens angrefristen på 14 dager løper.

Ved kjøp av tilgang til innhold gjennom en Engangsbetaling samtykker Du til at angreretten bortfaller mot at Du får tilgang til det aktuelle innholdet umiddelbart ved gjennomføring av kjøpet.

Du kan bruke angreretten muntlig eller skriftlig, men husk at den må benyttes før angrefristen utløper.

Slik bruker du Altibox

Her finner du også mer informasjon om angreretten og lovgivningen på området, og om mulighet for videre rådgivning. Kontakt Oss som beskrevet i avsnittet Kontaktopplysninger for å benytte angreretten. For å benytte angreretten i tråd med punktet Prøvetilbud logger Du i stedet inn på Mine sider.

Toppleder

Immaterielle rettigheter Innhold som er en del av eller er relatert til Tjenesten beskyttes av norske og internasjonale regler om immaterielle rettigheter, herunder åndsverklovens bestemmelser. Alle opphavsrettslige og andre immaterielle rettigheter i materiell eller innhold som inngår i eller er relatert til Tjenesten tilhører eller lisensieres av Oss.

Ingen rettigheter, herunder eiendomsrett eller annen rett som er relatert til Tjensten eller noe av dennes innhold, overdras eller overføres på annen måte til Deg i større omfang enn beskrevet over. Sikkerhet Du skal ikke omgå eller prøve å omgå Våre sikkerhetssystemer eller teste eller på annen måte påvirke Tjenestens sikkerhet.

Du skal ikke bruke Tjenesten på en måte som kan skade, sette ut av funksjon, overbelaste, forhindre eller krenke andre brukeres bruk av Tjenesten. Dette inkluderer å sende eller overføre materiell som inneholder datavirus eller andre datamaskinkoder, -filer eller -programmer som er laget for å skade, forstyrre, ødelegge eller begrense funksjonaliteten på programvare, maskinvare eller utstyr som er direkte eller indirekte forbundet med Tjenesten.

Du skal ikke prøve å få uautorisert tilgang til systemer, nettverk, innhold eller informasjon som utgjør Nettstedet, Tjenesten eller de systemer Tjenesten er basert på. Du må heller ikke prøve å tilegne deg materiell eller informasjon som ikke er ment gjort tilgjengelig eller oppnåelig via Tjenesten. Vi gir ingen uttrykkelige eller implisitte garantier for Tjenestens funksjon, tilgjengelighet, kvalitet, brukervennlighet eller sikkerhet. Hverken Vi, Våre tilknyttede selskaper eller samarbeidspartnere kan under noen omstendighet holdes ansvarlige for direkte eller indirekte skader eller følgeskader som måtte oppstå på grunn av bruk eller manglende mulighet til å bruke Tjenesten eller noen tredjepartstjenester som er tilgjengelige fra Nettstedet eller Tjenesten.

Ingenting i disse vilkårene begrenser Vårt erstatningsansvar der dette følger av lov.

Seriekobling og parallellkobling av solceller

Skadesløshet Du samtykker i å holde Oss, selskaper i Konsernet, tilknyttede selskaper og samarbeidspartnere skadesløse og sakeløse fra og mot alt tap, ansvar, alle krav, kostnader og utgifter, herunder advokathonorarer, som måtte oppstå ut fra eller i forbindelse med Ditt mislighold av disse generelle vilkår eller Ditt brudd på gjeldende lover, forskrifter eller tredjepartsrettigheter.

Dette kan gjøre informasjon om Din brukerkonto, slik som Ditt brukernavn, synlig for andre brukere på Sosiale Medier.

Du godtar at Vi ikke er ansvarlige for innhold som deles i Sosiale medier. Vi har ingen kontroll over innholdet på disse nettstedene, og Vi påtar Oss ikke noe ansvar for dem eller for tap eller skader som måtte oppstå på grunn av Din bruk av dem.

Endringer Vi forbeholder Oss retten til å endre eller utvide disse generelle vilkårene når som helst ved å endre informasjonen på Nettstedet. Vi anbefaler at Du jevnlig besøker Nettstedet for å holde Deg oppdatert. Ved slike endringer kan Du si opp avtalen med virkning fra den dagen endringen trer i kraft i henhold til disse generelle vilkår. Overdragelse Disse generelle vilkår gjelder kun for enkeltbrukere. Du kan ikke overdra Dine rettigheter eller forpliktelser etter avtalen eller noen deler av den til en tredjepart.

Gravid etter navlebrokk operasjon: Hbo maks antall enheter

Vi har rett til å overdra Våre rettigheter eller forpliktelser etter avtalen eller deler av den til en tredjepart eller et annet selskap i Konsernet uten samtykke fra Deg. Hele avtalen Disse generelle vilkår utgjør sammen med Vår Personvernerklæring og Cookiepolicy hele avtalen mellom Deg og Oss, og erstatter alle eventuelle tidligere avtaler, både skriftlige og muntlige mellom Deg og Oss.

Ugyldighet Dersom en av bestemmelsene i denne avtalen skulle anses for å være ugyldig eller ikke kunne håndheves, skal ikke denne bestemmelsen på noen måte innvirke på eller gjøre de resterende bestemmelsene i disse generelle vilkår ugyldige eller ikke-håndhevbare. Bestemmelsen skal fortsatt håndheves i den grad loven tillater.

Tvister og klage Disse bruksvilkårene og eventuelle konflikter eller krav som måtte oppstå i forbindelse med dem eller deres innhold eller fremstilling herunder ikke-kontraktsmessige konflikter eller krav skal styres av og tolkes i henhold til norsk lov.

Viaplay I en setning: Strømmetjenesten til Viasat, og deres kanaler med mye film. Filmer: Et godt filmutvalg, som byttes stadig ut. Kan dog virke som om det er mer film der enn du tror, men generelt mange nyheter.

Serier: Har noen egenproduksjoner, men har slitt med kvaliteten på disse. Har også realityserier hvor folk har sex på TV Paradise Hotel, altså. Innhold for barn: Mye innhold for barn.

Sexleketøy oslo billig massasje stavanger

Filmer og serier, med mye nordisk også. Brukergrensesnitt: Et fint brukergrensesnitt med pluss for å inkludere IMDB-score på serier og filmer. Teknisk: HD, 2 samtidige strømmer og tilgjengelig på nesten alle plattformer. Pris: Koster 129 kroner i måneden. Vurdering: Dette er en fin tjeneste, men mangler litt på toppen grunnet litt for lav kvalitet på de egenproduserte seriene til nå. Mangler altså det litt eksklusive, selv om seriene generelt er gode og det er mange gode filmer.

https://odertal.info/epoq-kjkken-kampanje.php

Liker du Paradise Hotel så er det jo ikke noe annet valg, dog Vel, Viafree med reklame I USA en del av deres totale Prime-pakke, men for oss nok en strømmetjeneste. Filmer: Noen få filmer, og noen nye eksklusive.

Et utrolig stort arkiv med B-filmer med tvilsomt innhold. Serier: Har flere gode serier, blant annet Hunters og et par andre som du egentlig ikke har lyst til å gå glipp av. Innhold for barn: Eget utvalg for barn, men som ikke er dubbet på norsk. Brukergrensesnitt: Et greit brukersnitt slik du kjenner fra, men har samtidig litt forvirrende i kategorisering. Verst er det å finne igjen ditt abonnement hvis du skal si opp, eller gjøre forandringer på det. Teknisk: Du har 3 strømmer, og mange enheter og 4K.

Teknisk sett er dette bra, og blant de beste. Pris: Koster 65 kroner i måneden, og du får 30 dager gratis. Kan være verdt å sjekke for å sjekk om du liker innholdet. Eventuelt se Hunters eller noen av de andre gode seriene.

Vurdering: Mindre innhold enn hos flere av de andre, og ingenting nordisk. Hvorfor er det noen TV-kanaler som ikke er tilgjengelig i appen? Enkelte kanaler er ikke tilgjengelige i RiksTV-appen på grunn av rettighetsbegrensninger hos noen TV-kanaler eller innholdseiere.

Vi jobber kontinuerlig med å sikre rettigheter slik at vi kan tilby best mulig underholdning til brukere av appen. Du kan prøve Netflix gratis i en måned uten forpliktelser. Viaplay går mest frem, mens TV Sumo som kom best ut på fjorårets.

Mens Netflix skårer dårligst med tanke på kvaliteten på innholdet. Her finner du oversikt over filmer og serier å strømme på Viaplay.

Usikker på hvilke filmer du burde se på Netflix i helgen?

VIAPLAY MAKS ANTALL ENHETER Relaterte emner

Nedenfor viser vi innstillinger som foreldre kan sette på Ipader og Iphoner slik at barnas bruk blir tryggere. Har du android-brett? Her er foreldreinnstillinger. Ingen foreldrekontroller er helt sikre, ubehagelige opplevelser for barna kan likevel slippe gjennom, men foreldreinnstillingene fjerner mye. Det er viktig at foreldre fortsetter å engasjere seg positivt og aktivt i barnas skjermbruk og ikke bare lener seg tilbake når innstillingene er utført. Foreldre bør lære barna å ta gode valg, slik at de er klare den dagen foreldrekontrollene på enheten skrus av. Nyttige innstillinger med funksjonen «skjermtid» Apple har bakt inn foreldreinnstillinger i funksjonen som kalles skjermtid.

Viaplay Maks Antall Enheter
VIAPLAY MAKS ANTALL ENHETER Kommentarer:
Forfatter på Viaplay maks antall enheter
Odden fra Arendal
jeg elsker dele interessante nyheter raskt. Se over min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er eton College.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net