Rema 1000 Ølsalg

  1. Mer om
Rema 1000 Ølsalg

Rema 1000 Ølsalg BedårendeContent [hide]

Finn din nærmeste REMA-butikk basert på sted, postnummer eller butikknavn I tillegg til alkoholloven og hjemkommunens forskrift, så har lov om åpningstider innvirkning på hvor lenge butikkene kan selge alkohol Vi minner om våre åpningstider i påsken ☀️ Onsdag 17/04: 0700-2300 ølsalg: 0800-1800 Skjærtorsdag 18/04: stengt Langfredag 19/04: stengt Påskeaften Både Rema 1000 og Norgesgruppen har gått ut og anbefalt kunder å gjøre unna påskehandelen litt tidligere enn tradisjonelt, nettopp for pningstider ølsalg i Norge 2021. OBS- lokale bestemmelser kan gi andre salgstider (dvs gir mindre/kortere salgsdager for øl i butikk

Han bekrefter at engasjementet fra kunder i Nord-Norge har gjort inntrykk.

Ølsalget hos Rema fortsetter å falle

Foto: Morten Uglum Ølsalget fortsetter nedover i Remas butikker Remas ølsalg falt i januar og fortsatte å falle i ukene etter, viser ferske tall. Han har de samme erfaringene som Kvalfors og mener det første året med øl i butikk, har gått veldig fint.

https://lndc.us/hurejeh.php

Hans butikk solgte nesten 145. Bryggeriforeningen mener dessuten at Remas bestevennstrategi har gjort det vanskeligere for småbryggerier å få innpass hos dagligvarekjeden. Den muligheten får ikke bensinstasjonene.

Vg nettavis

Leder Erlend Fuglum har ikke tallene for desember klare, men fra januar til november har det skjedd noe uvanlig i Norge: I dagligvare kan vi notere en salgsøkning på 20 prosent, og en salgsøkning på brus på 22 prosent. Dette inkluderer også to og en halv måned før koronanedstengningen. Det har selvsagt med nærhet til Sverige å gjøre.

Han er ikke overrasket over økningen: Ser vi bak tallene så har det med at utelivet har vært stengt eller begrenset gjennom året. Bryggeriet forklarer det med at de ble kastet ut av Remas hyller i det meste av landet, mens Rema mener det skyldes at bryggeriet i forhandlingene for 2017 ikke tilbød butikkbesøk.

https://odertal.info/lucifer-sesong-4-norge.php

REMA 1000 ØLSALG Relaterte emner

Ny Æra sa Rema da de lanserte appen Æ som gir rabatt på dine mest kjøpte varer. Men nærmest samtidig kom Remas bestevenn-strategi, der enkelte varemerker ble kastet ut av Rema-hyllene. Foto: Morten Uglum Ølsalget fortsetter nedover i Remas butikker Remas ølsalg falt i januar og fortsatte å falle i ukene etter, viser ferske tall. Samtidig har hovedkonkurrentene Kiwi og Coop Extra opplevd kraftig salgsvekst. Det viser tall fra markedsanalyse- og meningsmålingsbyrået AC Nielsen som E24 har fått tilgang til. Uansett hadde Rema kjemperesultater da de la frem tallene for 2016. Konkurrentene øker Samtidig har Kiwi opplevd en økning i ølsalget på 10,9 prosent, mens salgsveksten har vært på hele 21,8 prosent hos Coop Extra.

REMA 1000 ØLSALG Kommentarer:
Forfatter på Rema 1000 ølsalg
Rød fra Sørum
Jeg nyter lese romaner pent. Se over min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: broomball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net