Askjems

  1. Mer om
Askjems

Askjems MedvirkendeForhandler av brukte og nye bobiler og campingvogner. Norges største innendørs utstillingshall med bobil og campingvogn beliggende ved E18 i Tønsberg Ferda (Tønsberg), Sem, Norway. 7062 likes · 59 talking about this · 671 were here. Velkommen til Askjems - det er her den gode ferieopplevelsen starter Ferda Norge AS går nå inn i Vestfold-markedet med sitt oppkjøp av Askjems Camping-Center AS. Totalt gjør det at kjeden får 12 avdelinger Odd Askjem er styreleder og forretningsutvikler i Askjems Camping-Center AS. Åpner to nye avdelinger: Askjems ekspanderer Askjems Camping-Center ble etablert av Kjell Erik Askjem i 1969, da han fikk agenturet på Combi-Camp i Norge. Sammen med bror Roar Askjem fikk

Dette innebærer følgende: Tømming av vanntank Drenering av vannkraner og kontroll av at gassflasker er koblet av Inn- og utkjøring Vi starter bilen og lar motoren gå i 15 minutter hver 6.

La oss realisere feriedrømmen din!

Hvis man tar kontraktsummen vår på 28 millioner kroner og deler på arealet, så får man en kvadratmeterpris på noe over tre tusen kroner inkludert det utvendige arbeidet. Det er et stort og enkelt bygg, men svært effektivt for formålet, og prisen er overkommelig i dagens marked, sier Eriksen.

https://lndc.us/sandaker-senter.php

De få uavklarte detaljene vi har hatt, har blitt løst på en grei måte. Det er jo ikke uten grunn at vi benytter samme firma to ganger, sier Askjem.

https://lndc.us/norges-amerikanske-idretters-forbund.php

Odd Askjem forteller at han har vært med på en eventyrlig reise hvor Askjems har fått anledning til å utvikle og sette nye standarder for en hel bransje, gjennom lansering av nye og spennende konsepter. Det viktigste for eierne av Askjems Camping-Center i denne prosessen har vært å legge til rette for å trygge arbeidsplassene for de mange dyktige og dedikerte medarbeiderne.

Elektrisk snøfreser test

Odd Askjem har vært en sentral drivkraft bak Askjems vekst de senere årene. Wivestad i Autosentrum i Holmestrand enig i. Vi ser godt voksne kunder som ønsker å utforske de nære områdene av vårt land.

Slik fikk Askjems bedre effekt av FINN

Vi ser andre som ønsker å utforske Europa, og vi ser aktive kunder som for eksempel barnefamilier eller kunder med en spesifikk interesse, hvor bobil er midt i blinken. Med andre ord vokser markedet. Skal du ha en ny bobil eller campingvogn klar til bruk i mai, er det nå du må bestille den.

I forbindelse med 50-årsjubileet er alle som kjøper bobil eller campingvogn hos Askjems dette året, samtidig med i trekningen om en helt ny bobil. Trekningen skjer 18. Firmaet har 32 ansatte og omsatte i 2017 for ca. En for en ble navnene lest opp — og de aller fleste befant seg i lokalet — der de høstet applaus når de tilkjennega seg.

Den siste og avgjørende trekningen ble holdt mellom disse ti- og da vinnernavnet ble lest opp, tilhørte de en av gjestene i lokalet.

Ferda kjøper Askjems

Markedsansvarlig Mina Kleppan forteller at mange får en wow-følelse når de får se inni en bobil for første gang. Folk blir ofte overrasket når de får se hvor moderne og innholdsrike de er på innsiden, smiler hun. Askjems Camping-Center Feriedrømmer i alle livsfaser I tillegg til at stadig nye kunder får øynene opp for Askjems, har de mange som har vært med dem i flere tiår.

Det tar vi som et godt tegn.

Jan mayen jakke herre

Vi er der i alle faser av livet: når du er ung med begrenset økonomi, men likevel ønsker å gi ungene gode ferieopplevelser i campingvogn; når barna er tenåringer og du trenger større vogn; og når du er godt voksen og du trenger litt mindre plass igjen.

ASKJEMS Relaterte emner

Mina Kleppan og Øyvind Bjørkås opplever at mange får seg en overraskelse når de tar en titt på innsiden for første gang. Nå finner også stadig flere unge mennesker veien til Askjems. Annonsørinnhold fra — Vi ser at et økende antall unge mennesker ønsker å feriere med bobil, og ser mulighetene bobil gir for aktiv fritid hele året. Vi ser også en klar trend med at mange unge vil prøve ut campingvogn, og kjenne på friheten det gir, forteller Øyvind Bjørkås, salgskonsulent ved Askjems. Imponerte over innsiden Det er slett ingen utdatert jubilant som holder til ved E18 på Sem utenfor Tønsberg. I 50 år har Askjems gitt nordmenn gode ferieopplevelser — først med combicamp, deretter campingvogn og siden også bobiler. I dag er familiebedriften landets største frittstående forhandler i sitt slag, og ligger an til en omsetning på 300 millioner kroner i år igjen.

Askjems
ASKJEMS Kommentarer:
Forfatter om Askjems
Reinertsen fra Moss
Se over min andre innlegg. jeg er tent på Eton Field Game. Jeg har lyst rapporterer norske nyheter umiddelbart.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net