Nrk P1 Pluss

  1. Mer om
Nrk P1 Pluss

Nrk P1 Pluss SalgNRK Radio sine kanaler direkte på nett - NRK P NRK P1+ er en av NRKs radiokanaler, som sendes på DAB og som nettradiokanal. NRK P1+ startet sine sendinger 2. oktober 2013 som en del av NRKs heldigitale radiotilbud og radiokanelen erstattet NRK Gull. Av de første programlederne har vært Viggo Hør hele NRK Radio sitt store utvalg av podkast, serier, dokumentarer, underholdning, film, sport og nyheter Tv-oversikt for NRK P1 Plus i dag Beste Fra Bedehusland - Jesus, Det Eneste · 2. Bugges Firo - På Dansefot · 3. FordRekord - Perler Fra Svin · 4. Anette Nielsen, Jens Nielsen - Tur

NRK P1 Pluss live, listen on Orange Radio

Broadcast media Telenor er Norges største leverandør av bakkebaserte kringkastingstjenester, og har i over 60 år formidlet radio- og TV-signaler til lyttere og seere over hele landet.

Denne erfaringen, i kombinasjon med de mange mulighetene som ligger i både dagens og morgendagens teknologi, gjør oss til den perfekte partneren for å kunne bringe ditt innhold nøyaktig dit du vil. I tillegg blir det mer om forskere som finner ut hvordan vanlig mennesker snakker til daglig. I arbeidet sitt har de analysert realityserien Big Brother.

Kåre Valebrokk er ukens gjest, og Petter oppklarer forskjellen mellom veranda, balkong, terrasse og altan. Om serien Språk er makt. Det fantes ikke frie medier, og det var forbundet med stor fare å sette seg imot makten, sier han.

Historikerblikket gir stor definisjonsmakt når det gjelder hvilken type arbeid som blir sett og verdsatt. Topptunge historier om menn med makt kan innebære at annet arbeid usynliggjøres. Etter min mening har selv kontordamer rett til en fortid, skriver næringslivshistoriker Christine Myrvang i denne kronikken.

https://lndc.us/puwajujos.php

Næringslivshistoriske bokverk speiler ofte bedriftens makthierarki. Kanskje bøkene bør handle litt mindre om ledende menn og litt mer om damene ved skrivemaskinene? Tinn og Øvre Telemark har en hovedrolle i denne fantastiske historien. Dette skal NIA og Tinn kommune markere med et stort arrangement torsdag.

Brad paisley konsert 2019 norge

Lars Thue, professor emeritus i historie ved Handelshøyskolen BI, skal holde foredrag om konsesjonslovens historie, samtid og framtid. Han har forsket på og skrevet flere relevante bøker innen temaet kraft og energi.

Leserbrev, Meninger Er det nødvendig med 30 radiokanaler fra NRK?

Saken er også referert i Rjukanradio. Hun har blant annet vært med på å skrive historien til Storebrand og Kongsberg våpenfabrikk. Hun får støtte av sin kollega Lars Thue, professor emeritus på Institutt for rettsvitenskap og styring. Han har skrevet historieverk for blant annet Posten, Statkraft og Telenor.

Forfattere skal lytte til innspill fra en bokkomité hvor normalt representanter for bedriften også er med. Og den legger vi ganske mye arbeided i også, sier Tveito.

Slik blir i P2» til

Det er det folk er opptatt av, og DAB-slukkingen av FM har ført til det motsatte av hva NRK og P4 hadde håpet, nemlig at det er lettere å finne lokalradioene i kanaljungelen. Når jeg skal kjøre til jobb om morgenen liker jeg å høre hva som har skjedd i mitt distrikt.

Les også: Vi kan ikke fortsette med at Trondheim sentrum skal bestå av lave trehus bare fordi det alltid har vært slik Sommerens radiodebatt har gjort meg mer sikker på en del ting: Om vi som radiobransje skal klare å få flere av folk flest med oss, så må vi starte med oss sjøl.

Uavhengig av hvordan signalene sendes ut. Vi må lage innhold som er relevant.

Last ned også: Bli kiwi pluss

Produktene — kanalene — må rett og slett være bra nok. Det må være et behov for oss.

NRK P1+ Wikipedia

Min far mente det å kjøpe DAB-radio i bilen var like artig som å kjøpe seg ny varmtvannstank. Skal man gidde det, så må behovet være reelt. Utvid «En allmennkringkaster skal være en raus fellesarena som skal speile hele samfunnet.

En gjennomarbeidet strategi og god kunnskap om medievaner er et godt utgangspunkt for å nå det målet.

NRK P1 PLUSS Relaterte emner

Broadcast media Telenor er Norges største leverandør av bakkebaserte kringkastingstjenester, og har i over 60 år formidlet radio- og TV-signaler til lyttere og seere over hele landet. Denne erfaringen, i kombinasjon med de mange mulighetene som ligger i både dagens og morgendagens teknologi, gjør oss til den perfekte partneren for å kunne bringe ditt innhold nøyaktig dit du vil. Digitaliseringen av radio- og TV-signalene gir mange spennende muligheter både for kringkasterne og mottakere i dag og på sikt. Telenor er en spydspiss i denne utviklingen, slik at våre kunder alltid vil kunne tilby relevante tjenester som forbedrer seer- og lytteropplevelsene. Pålitelighet Som en del av Norges beredskap i krisesituasjoner, der vi skal sikre varsling av samtlige innbyggere via NRK P1, er oppetid og sikkerhet av høyeste prioritet hos oss. Vi er en del av landets nasjonale infrastruktur. Det forplikter, og kommer alle våre kunder til gode.

NRK P1 PLUSS Kommentarer:
Forfatter om Nrk p1 pluss
Ramstad fra Hammerfest
Jeg har lyst dele interessante nyheter sint. Vennligst sjekk min andre nyheter. En av mine hobbyer er Musik komponieren.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net