Hyundai I20 2018 Test

  1. Mer om
Hyundai I20 2018 Test

Hyundai I20 2018 Test ForbedringTest av Hyundai i20 (des 2018). En av de billigste bilene du kan lease for tiden er nesten sjokkerende god i forhold til sine Hyundai oppdaterer sin i20 med både utvendig facelift og ny teknologi. i20 er den nest minste modellen Hyundai tilbyr etter lillesøsteren Gunstig pris og lang garanti løftet Hyundai-salget, men konkurrentene har kopiert formelen. Nå er det opp til nye i20 å forsvare posisjonen Nå er jeg spent på hvordan nye Hyundai i20 klarer seg. Jeg har kikket på i20 både på bilder og i utstilling Hyundai lanserer en ny utgave av lille i20. Bilen har fått en omfattende facelift, Publisert 27/04 2018 - 12:08 Sist oppdatert

Men Porsche gir en svak lakkgaranti 3 år og har svake garantier for ekstrautstyr montert i Norge. Porsche mister også poeng fordi merket ikke aksepterer at uavhengige verksteder gjennomfører de jevnlige kontrollene som kreves for at lakk- og gjennomrustingsgarantiene skal være gjeldende. Dermed ender Porsche opp med under 3 poeng. Plassering januar 2016: Plass 24 av 28 nykommer Forbedrede vilkår fra jan.

Subaru: 2,9 poeng opp fra 0,5 poeng I 2016 endte Subaru opp med bare 0,5 poeng og jumboplassen i vår bilgarantiguide. I år går det bedre med det japanske merket, blant annet fordi Forbrukerrådet har innført et nytt vilkår i vår garantiguide; bremseskivegaranti. Subaru er ett av bare åtte merker som svarer ja på dette spørsmålet. I tillegg har Subaru innført 2 år minimumsgaranti på garantibyttede komponenter og gratis veihjelp til første service.

Dermed slipper Subaru å ende opp med den triste sisteplassen i år og deler i stedet 27. Plassering januar 2016: Plass 28 av 28 Plassering september 2015: Plass 18 av 20 Forbedrede vilkår fra jan. Garantibyttede komponenter garantert 2 år var: 0 år: 0,4 poeng. Gratis veihjelp til første service var: ingen: 1 poeng Forbedrede vilkår fra sept. Land Rover: 2,45 poeng ned fra 3,45 Land Rover — som også omfatter premium-merket Range Rover — glimter til med enkelte positive vilkår.

Hyundai i20 Mobile

Det britisk-indiske bilmerket gir 5 år lakkgaranti med ubegrenset kjørelengde samt gratis lakk- og gjennomrustingskontroll. Land Rover gir også 3 års gratis veihjelp og 2 års minimumsgaranti på garantibyttede komponenter. Merket ender likevel opp med en dårlig poengsum, noe som blant annet skyldes den dårlige gjennomrustingsgarantien — kun 6 år. Bransjestandard er 12 år.

i20 årsmodell by Hyundai

Plassering januar 2016: Plass 25 av 28 nykommer Forbedrede vilkår fra jan. Jaguar: 2,45 poeng nykommer Jaguar, som har samme importør og garantivilkår som Land Rover, er nykommer i årets guide. Som Land Rover glimter Jaguar til med enkelte positive vilkår. Det britisk-indiske bilmerket gir 5 års lakkgaranti med ubegrenset kjørelengde samt gratis lakk- og gjennomrustingskontroll.

Land Rover gir også 3 års gratis veihjelp og 2 år minimumsgaranti på garantibyttede komponenter. Dacia: 2,20 poeng opp fra 1,70 poeng Rumenske Dacia havnet på nest siste plass i 2016 med bare 1,70 poeng. Nå har merket innført gratis veihjelp, noe som bidrar til å løfte poengsummen til 2,20 poeng. Det holder imidlertid ikke til å unngå at merket i år faller helt ned til jumboplassen. Det kan synes merkelig at Dacia ender opp på sisteplass — merket tilbyr enkelte positive vilkår, deriblant gratis lånebil ved garanti- og reklamasjonsreparasjoner og full garantidekning for alt ekstrautstyr montert i Norge.

Årsaken til at nykommer Dacia likevel taper vår kåring, er at merket tildeles minuspoeng i to kategorier.

Hyundai i20 Active MPi ( 6

Merket er nemlig alene om kun å tilby 2 år lakkgaranti og er sammen med Jaguar og Land Rover alene om kun å tilby 6 års gjennomrustingsgaranti. Plassering januar 2016: Plass 27 av 28 nykommer Forbedrede vilkår fra jan. Nybilgaranti-vilkår: Forklaringer og poeng 6. Nybilgaranti-vilkår: Forklaringer og poeng Hvor omfattende er en nybilgaranti?

Og hvilke betingelser stilles for at den skal være gyldig? Her får du et minikurs i nybilgaranti-vilkår. Hva dekkes egentlig av en nybilgaranti? Det er gunstig for temperaturen på ladeluften. Den har launch controll, mellomgass ved nedgiring og en stabilitetskontroll kan skrus helt av. Disse dekkene har Hyundai har utviklet i samarbeid med Formel 1-dekkprodusenten Pirelli. Understellet i i30 N er hans verk.

I relasjon: Bygg din hyundai

Men med i30 N Performance Package så får du faktisk full pakke. Du må ikke plusse på masse ekstrapakker.

https://odertal.info/8566.php

Velger du 250-hesteren får du ikke Variable Exhaust Valve-systemet og den elektronisk limited slip-diffen. Infotainmentsenteret støtter nå både Apple CarPlay og Android Auto, noe som gjør det enklere å koble smarttelefonen til bilen.

Akselerasjonen fra 0 til 100 kilometer i timen går unna på 9,8 sekunder, noe som er vesentlig raskere enn for i20. Med sin 1,2 liter store motor på 85 hestekrefter, og 121 Nm i dreiemoment, bruker den bedagelige 13,5 sekunder på øvelsen.

Robinsonekspedisjonen

Også girkassen i i20 er lettbrukt, og kløtsjen er lett å dosere — men manuell kasse er tross alt hakket mer komplisert i bruk enn en automatisk girkasse. Ute på veien er Fabia den mest kjøreglade, men også den mest ukomfortable.

Fjæringen er stivere enn i i20, og støynivået er høyere. Syv års garanti Hyundai skuffer på forbruk. Med sugemotor og lav effekt må bilen kjøres mer aktivt — og dermed går også forbruket opp. Hele 0,81 liter pr. Det er upraktisk når du likevel må frem med nøkkelen for å låse opp bilen. Hytta av i20 har blitt fullstendig redesignet, med et nytt dashbord og midtkonsoll.

Den passasjerene foran få større koppholdere og 1,5-liters flaske holdere i dører, mens lokket av midtkonsollen er polstret, slik at det å doble opp som en arm resten. Småbilen er både snerten og moderne, innvendig, og ikke minst i designet utvendig, med markerte linjer og nesten ikke noe såpestykkeform.

Søkeresultater

Det er ingen lett jobb for et merke som mildt sagt er litt bakpå i Norge, i forhold til statusen det kan ha i andre land. Hyundai er Norges 18 største bilmerke, viser tall fra Opplysningsrådet for Veitrafikken for 2008. Markedsandelen til koreaneren er 1,6 prosent. Lyden er noe av det bedre jeg har hørt i en av disse billigste leasingbilene!

Rattet er ikke så tykt, men det er komfortabelt, og veldig deilig med varme! Fine knapper på rattet for å justere volum, telefon, og til cruisekontroll. Jada, den har fin cruisekontroll, ikke adaptiv, men likevel. Under det manuelle klimaanlegget kan du koble til mobiler, og lade.

HYUNDAI I20 2018 TEST Relaterte emner

Offisielt nettsted Hyundai Motor Company er et sørkoreansk bilmerke som produseres av selskapet Hyundai Motor Company som også lager Kia og har fabrikker over hele verden. Hyundai ble grunnlagt av Chung Ju-yung 1915 — 2001 og startet i 1967 med å produsere Ford personbiler på lisens. Første egenproduserte bil introdusert i 1975 var Hyundai Pony. Modellen var hovedsakelig basert på japansk Mitsubishi -teknologi, og ble vist for første gang på Torino -utstillingen i 1974. I 1985 kom annen generasjon Pony, nå med forhjulstrekk og flere karosserivarianter.

HYUNDAI I20 2018 TEST Kommentarer:
Forfatter om Hyundai i20 2018 test
Hussain fra Gjøvik
Les også min andre innlegg. Jeg trives Küsten- und Ozeanrudern. jeg liker lese om Norge berømt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net