Ringeriksbunad Herre

  1. Mer om
Ringeriksbunad Herre

Ringeriksbunad Herre SikkerhetNavn: Ringeriksbunad, Pris: 21900, Kategori: Ringerike nsket om en finere bunad til festbruk, kom i slutten av 1940-årene. Det var viktig at broderiet på bunaden hadde lokalt opphav Ringeriksbunaden Bunaden ble skapt på slutten av 1940-tallet, men satt i produksjon først i 1954. Det var viktig at broderiet hadde lokalt opphav Bilder, pris og informasjon om Ringerike damebunad. På denne siden finner du også informasjon om tilbehør til Ringeriksbunaden Komplett kvinnebunad fra Ringerike, med skjorte. Skreddersydd til din figur. Vi arbeider hardt for å ha en del ferdigbrodert stoff til

For knapper trenger bunaden min dette tilbehøret: Knapper utgjør mesteparten av sølvet.

Sølv til Ringeriksbunad

Den bølgende borden nederst på stakken har små og store blomster som symboliserer Hønefossens brus. Ryggen har rette linjer med brodert ornament sammensatt av 10 H-er for Hønefoss. Ryggstykket har en oppstående krave med hvit innside, som symbolisere at Ringerike har det mektige Norefjell i ryggen.

Den klarblå bunaden, som ble komponert av blant andre damene Bergliot Lie, Karen Berg og Mathea Waagaard, ble første gang vist allerede i 1938. Motivet, som består av grankvister med blomster og kongler i naturfarger, indikerer tilhørigheten til en skogbruksbygd.

Jaja, det gikk jo bra.

Norskbunad,norske bunad,norske bunader,damebunader,herrebunader

Det hele hadde vært så spennende at fornuftige tanker først streifet meg etterpå. Kona mi sa noe om at småbarnsfedre burde tenke litt fornuft i forkant. Dessuten var hun skeptisk til de fillene jeg dro i hus, hun syntes det så ut som de var levende. Jeg foreslo at jeg skulle legge dem i fryseren, da lå de i hvert fall stille.

Bunad, shishlov.info Stor avstemning: Hvilken bunad er Norges fineste?

Det var heller ikke så populært. Men med en to-tre omganger med innpakking i plast, ble vi enige om forvaring i fryseren inntil videre. Noe kom jeg mer lettvint til. Da jeg undersøkte på Ringerike museum, lå det ei gammal skinnbukes der. På møte med noen bygdekvinner fikk jeg oversikt over en del fine, broderte bukseseler som jeg fikk låne og som jeg fotograferte. Nå hadde jeg både plagg og henvisning til skrevne kilder, så jeg kontaktet jeg Bunad- og folkedraktrådet og tenkte at saken bunaden snart skulle være «i boks».

https://lndc.us/mojono.php

I april 1983 troppet jeg opp på kontoret deres og sa jeg tenkte meg å ha ny bunad til 17. Der bommet jeg litt på tidsperspektivet og vurdering av arbeidsinnsats. Det ble ikke det året, det ble noen år senere. Det var en hel del ting jeg måtte lære: En må ha de riktige stoffene, en må lære seg de riktige teknikkene sy slik som de sydde før, en må forstå stilperioder, klær skal også tilpasses en kropp.

Nå begynte en stor jobb. Interessant, spennende, lærerikt.

https://odertal.info/tellus-9-fasit.php

Det mest grunnleggende er at en mann får med seg bukse, vest og jakke og damene må få med seg vest, stakk og forkle. Ofte er det et spleiseprosjekt og man kan jo ønske seg ulike deler over tid, sier han til KK. Det som sannsynligvis har skjedd her er at hun som driver har misforstått begrepet Oslo 3-bunaden, som den jo ofte kalles fordi damene på vestkanten alle ser ut til å ha nær slekt i Telemark.

I butikken vår har vi en stor garnavdeling med et bredt utvalg av garnkvaliteter til håndstrikk, hekling og veving.

I relasjon: Ringenes herre 1

Vårt utvalg av mønstre er stort og variert, fra plagg til voksne, barn og interiørprodukter for hjemmet, hytta eller båten. Nytt for sesongen er vårt vevhefte, der du kan bruke ordinært strikkegarn.

Bunadsølv til Ringeriksbunad

Search for a company or a person anywhere in the world Ooops. Looks like our computer has identified that the way you use our website does not respect our general terms and conditions.

Read our terms and conditions By using the directory services of Infobel you accept the conditions of use. If you do not accept the Present Terms and Conditions, you may neither access the site nor download any element whatsoever of the Content.

Limitation of liability.

Olav røise

RINGERIKSBUNAD HERRE Relaterte emner

Ringeriksbunad - Ny, sydd til dine mål Til salgs 21 900 kr Komplett kvinnebunad fra Ringerike, med skjorte. Sølv kommer i tilegg. Skreddersydd til din figur. Vi arbeider hardt for å ha en del ferdigbrodert stoff til enhver tid, slik at vi på kort tid kan levere bunader. Ordinær leveringstid er 3-5 mnd. Kontakt oss gjerne pr.

RINGERIKSBUNAD HERRE Kommentarer:
Rapportert den Ringeriksbunad herre
Stensrud fra Vossevangen
jeg elsker utforske norske bøker sakte. Les også min andre innlegg. En av mine hobbyer er Mörder.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net