Blomsterkrans I Håret

  1. Mer om
Blomsterkrans I Håret

Blomsterkrans I Håret GeniDu kan fremheve din personlige stil med en blomsterkrans, og en krans i håret hever ethvert antrekk. Kan du i tillegg fortelle at du har laget den selv Med enkle grep og noen få blomster kan du bli sommerlig og lekker med friske blomster i håret. Pynt deg med en lekker blomsterkrans på sommerfesten Se så fine blomsterkranser du kan lage av våre ferdige blomsterkransbuketter. Blomsterkrans i håret er perfekt Blomsterkrans i håret er perfekt til sommerfesten! Hos Floriss kan du kjøpe søte «Blomsterkransbuketter». Dette er blomsterbuketter som inneholder forskjellige En av sommerens store trender er blomsterkrans i håret. Med enkle grep og noen få blomster kan du følge trenden og pynte deg med en lekker blomsterkrans

Lager du denne dagen i forveien kan du putte kransen i en pose, spray godt over den med vann og la den ligge avkjølt i kjøleskapet.

En fin blomsterkrans i håret

Vi håper du får en kjempefin dag! Og du, hvis du lar deg inspirere av blomsterkransen, tagg oss gjerne med hashtaggen vår thingspihlloves. Begynn i front på én side hvor du tar en liten del med hår i et strikk, og deretter vrenger håret i strikket. Håret som er blitt snurret ferdig i strikk skal ligge under neste parti med hår og strikk. Ta en ny del med hår fra hver side av hårpartiet du nettopp satte en strikk i.

Slik binder du sommerens vakreste blomsterkrans

Da har du to lokker med hår, som du igjen setter en strikk i. Vreng så også dette hårpartiet, og fortsett slik hele veien ned. Både norgesglass og iskremkjeks kan være redningen.

Når du kommer ned mot lengdene, deler du håret i fletta i tre, tar de to bakerste delen foran den tredje delen, setter i strikk og vrenger. Fortsett slik helt til håret festes i et strikk der du ønsker å avslutte fletten.

https://odertal.info/5455.php

Lag en løkke i den ene enden, dette blir låsen på kransen. Snurr på blomstertape rundt hele ståltråden.

https://odertal.info/291.php

Kristus lover i stedet at de skal få «livets krone» som udødelige skapninger i himmelen. Nå kan du fylle på med ulike blomster.

Solens sønn og månens datter

Bruk blomster i ulike farger og størrelser, variasjon og tilfeldig rot er bare fint. Fest godt i hver stilk, og pass hele tiden på at blomstene ligger samme vei, så ikke noen kommer på undersiden av kransen.

Blomsterkrans for håret

Løkken bruker du for å «låse» kransen når du er ferdig. Fest sølvtråden; snurr den rundt ståltråden i motsatt ende av løkken slik at den sitter ordentlig. Fest en ranke av eføy som et grønt underlag.

BLOMSTERKRANS I HÅRET Relaterte emner

De fire ståltrådene trenger du for å lage selve basisen til kransen. Floratapen gjør det enklere å feste blomstene på kransen. Den tynne ståltråden bruker du til å feste blomstene på kransen. Slik binder du din egen blomsterkrans: Kjøp én eller flere blomsterkransbuketter. Bruk alt, også små knupper, det lager enda mer liv i blomsterkransen om blomstene er i forskjellige stadier. Ta to ståltråd strenger i hver hånd og snurr de sammen, slik at du får en lengde som er litt lenger enn rundt hodet ditt.

Blomsterkrans I Håret
BLOMSTERKRANS I HÅRET Kommentarer:
Forfatter på Blomsterkrans i håret
Nymoen fra Lillehammer
Vennligst sjekk min andre nyheter. jeg er tent på gemischtes Klettern. jeg liker studere dokumenter slapt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net