Fly Med Oss Tv2

  1. Mer om
Fly Med Oss Tv2

Fly Med Oss Tv2 UtmerketContent [hide]

Redningshelikopter hilste på «Fly med oss»-helikopteret. Er dette Norges mest spesielle hus? Heftig rafting og kajakkpadling i Se hele den fantastiske flyturen over Namsos TV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video Reiserute, dag 1: Oslo, Notodden Lufthavn, Rosendal, Folgefonna, Odda, Tyssedal, Trolltunga, Kinsarvik, Hardangerfjorden, Austevoll, Bergen Bli med på åpningen av Norges kuleste flyterminal. Se hva vi fant på Kirkenes lufthavn. Sjekk bilene som har parkert p

Gjennom den direkte kontakten med seerne landet rundt, visste også Arne Hjeltnes mye om både områdene de fløy over - og hvem de kunne se nede på bakken: Vi fikk rapport hver morgen om hvilke arrangementer som ville skje underveis.

Katt som skriker

Slik kunne jeg som programleder si at der på fjelltoppen står Martin, Lars og Arild for å feire Gunhild sin bursdag, og Gunhild sjøl, hun var på jobb, forteller han muntert. Toveis kommunikasjon På Facebook-studio.

I dag flyr Lofoten med Arne Hjeltnes

Blant annet ble 2,5 millioner nordmenn engasjert på Facebook. Mange av dem var aktive selv - og fikk gjerne umiddelbar respons fra produksjonen, hvis de hadde spørsmål. Nederst i saken finner du flyruta!

https://odertal.info/heidi-weng-gravid.php

Derfor holder vi åpen lufthavn på Leknes i tre timer allerede fra klokken 11. Vi skal grille lofotlam og kval fra Olavsen. Lofotprodukter, Åland gård og Bondelaget stiller med sine produkter sammen med flere andre. Tv 2 og Avinor oppfordrer folk til å finne på sprell og tipse TV 2 om ting som skjer på ruten.

"Fly med oss"

Helikopteret vil fly fra Svolvær mandagen kl. Helikopteret vil fly over Målselv mest sannsynlig i tidsrommet mellom kl. Det er spesialtilpasset slik at brukeropplevelsen er best mulig også på mindre skjermer.

Video fra hele strekningen kan sees på mobil og tablet, 360-teknologien er ennå ikke tilgjengelig i nettlesere på mobil, så for å få en fullstendig «Fly med oss»-opplevelsen bør livesenteret brukes på desktop. Klokken 14 var planen å fly over Konventionsgården.

Kommer til kort Målt mot disse forgjengerne kommer Hjeltnes og co til kort. Til gjengjeld har TV2 laget en multimedial happening som det ligger utenfor denne anmeldelsens ramme å vurdere.

Ur rolex

Men det middelmådige resultatet av TV-satsingen skyldes ikke bare den tøffe konkurransen, det henger også sammen med flere forhold ved selve programformen: Blir ensformig Å oppleve Norges vekslende og vakre topografi fra flyvinduet kan ha sin sjarm en stund, men avstanden og den utfordringen som ligger i å skjønne hvor man er og hva man egentlig ser, kan fort gjøre opplevelsen noe ensformig.

FLY MED OSS TV2 Relaterte emner

Nederst i saken finner du flyruta! Derfor holder vi åpen lufthavn på Leknes i tre timer allerede fra klokken 11. Vi skal grille lofotlam og kval fra Olavsen. Lofotprodukter, Åland gård og Bondelaget stiller med sine produkter sammen med flere andre. Her kan publikum kose seg med gratis servering, opplevelser, konkurranser og underholdning.

Fly Med Oss Tv2
FLY MED OSS TV2 Kommentarer:
Rapportert den Fly med oss tv2
Oftedal fra Harstad
Jeg nyter dele interessante nyheter som regel. Siste nytt: min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Antiquitäten.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net