Google Translate Svensk Norsk

  1. Mer om
Google Translate Svensk Norsk

Google Translate Svensk Norsk AnonymContent [hide]

Googles gratistjeneste oversetter ord, fraser og nettsider umiddelbart mellom norsk og mer enn 100 andre språk Svenske tilhører de Nordiske språk Hun snakker i Sverige og deler av Finland Svenske samt andre Nordiske språk stammer fra norrønt i første årtusen Tekstoversettelse: Oversett mellom 108 språk ved å skrive • Trykk for å oversette: Kopiér tekst til hvilken som helst app, og trykk på Google Med dette oversetter kan du enkelt oversette ord og tekst fra norsk til engelsk og fra engelsk til norsk. Du er i stand til å oversette ord og til og med pne Chrome på datamaskinen

Husqvarna høytrykkspyler test

Bildet nedenfor viser en del av oversettelsen av denne artikkelen til engelsk. Innholdet er stort sett forståelig, selv om det virker som om en del av teksten er blitt oversatt ord for ord. På noen fåspråk har du kunnet gjøre dette på en enda mer imponerende måte, ved at du holder kameraet foran for eksempel et skilt eller en plakat og ser teksten endre seg til et annet språk på skjermen.

Nå melder Google Norge at den mest avanserte oversetterfunksjonen er tilgjengelig også på norsk, sammen med 27 andre språk. Da er brukeren i høy grad bevisst om det skjer en oversettelse og at det kan oppstå.

Google på nynorsk Bokmål

På den måten blir brukeren oppmerksom på muligheten til å gjøre en enkel oversettelse på egenhånd om nødvendig. Det er viktig at lenken åpnes i nytt vindu slik at brukerne forstår at verktøyet ikke er en del av selve nettstedet. Funka anbefaler at første steg i oversettelsesarbeidet er å forbedre de svenske originaltekstene. Vår support holder åpent fra kl.

Tekstoversettelse

Vi hjelper deg med alt du lurer på. NTSF står også bak flere lærebøker og oppgavebøker i bokserien «Veien til førerkortet».

https://lndc.us/6881.php

Svenske samt andre Nordiske språk stammer fra norrønt i første årtusen. Dagens litterære utviklet svenske 19.

Det samme gjaldt for dansk. Feilen er nå rettet, etter at Google ble gjort oppmerksomme på den uheldige oversettelsen.

https://lndc.us/forsltt-halebein.php

GOOGLE TRANSLATE SVENSK NORSK Relaterte emner

Medarbeidere Oversettelser på nett På eget initiativ og med finansiering fra Internetfonden, et svensk fond som finansierer frittstående prosjekter som fremmer internettutviklingen i Sverige, har Funka gransket hvordan automatiske oversettelser som integreres direkte i grensesnittet fungerer for brukere med ulike forutsetninger. Ved å sammenligne de automatisk oversatte tekstene med tekster oversatt av autoriserte oversettere, og ved å stille kontrollspørsmål rundt innholdet, kom problemene med de automatiske oversettelsene tydelig frem. Forskjellen mellom ulike språkgrupper er spesielt interessant. Bakgrunnen for granskingen, er at stadig flere nettsteder innen offentlig sektor i Sverige, har begynt å integrere gratis oversettelsesverktøy som Google Translate i grensesnittene sine. Tanken er god - med ett enkelt tastetrykk kan all informasjon på nettstedet vises på flere ulike språk. Men våre brukertester viser at det er store problemer knyttet til de automatiske oversettelsene.

Google Translate Svensk Norsk
GOOGLE TRANSLATE SVENSK NORSK Kommentarer:
Forfatter om Google translate svensk norsk
Eng fra Hammerfest
jeg liker rapporterer norske nyheter eventyrlig. Se min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Banger-Rennen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net