Jaktia Se

  1. Mer om

Jaktia Se InteressantVelkommen til Jaktia, Norges største butikkjede for jakt, fiske og friluftsutstyr. Kjøp varer på nett, eller besøk oss i en av våre fysiske butikker Jaktia Karlstad, Karlstads kommun. 3 789 liker dette · 104 har vært her Har siktet innstilt på milliarden: Jaktia.se etablerer seg med flere I jakten på milliardomsetning går Jaktia massivt inn i det norske JAKTIA er Nordens største franchisekjede innen jakt, fiske og friluft. Presskontakt VD Se 0 på produkter, og sammenlign priser Jaktiafra. Du kan se alle aktuelle avtaler, følge produkter og handle smartere

Jaktia Kållered AB

Ekspertise, Erfaring og Kvalitet er våre tre kjerneverdier. Ekspertise: Vi har noen av de dyktigste fagfolkene i Namdalen og Norge innen Jakt og fiske. Johansen AS har drevet med salg av jakt og fiske-produkter siden 1875.

Last ned også: Tretopp hytte halden

Vår butikk ligger midt i smørøyet, nære de områder hvor produktene brukes til daglig. Den kjente elven Namsen renner ut rett ved vår butikk.

Jaktia Rabattkode og Koder August

Dette gir oss kontinuerlig tilbakemelding fra forbrukere. Med stort sinne för service och med ett djupt engagemang har medarbetarna i butiken under kort tid byggt ett framg? Medarbetarna är mycket kunniga och professionella.

https://odertal.info/5354.php

Våren 2018 valgte L. Johansen å gå inn i Jaktia-kjeden som er en av Skandinavias ledende faghandelskjeder innen jakt, fiske og friluftsliv. Den norske delen av kjeden ble etablert i 2018, og hadde allerede i 2019 en solid vekst. Johansen AS står nå foran en opprusting for å møte fremtidig vekst og søker i den forbindelse daglig leder - og medeier i selskapet. Vi er på utkikk etter deg som trives med kundekontakt, trigges av salg og er den kremmeren som ønsker å se resultater av arbeidet du legger ned.

https://odertal.info/184.php

Vi ser etter deg som er serviceorientert og viser engasjement for det du holder på med. Dine personopplysninger vil ikke bli solgt eller overført til noen utenfor Jaktia, med unntak av ved behandling på vegne av Jaktia, ved for eksempel utskrift eller distribusjon.

Jakt, fiske og friluftsutstyr shishlov.info

En slik overføring skjer i samsvar med denne fortrolighetserklæring. Vår håndtering av personopplysninger utføres med høy sikkerhet og konfidensialitet. I henhold til Personopplysningsloven har du rett til innsyn i og informasjon om vår innhenting, behandling og beskyttelse av dine personlige data.

Jaktia kan i slike tilfeller komme til å kreve ytterligere informasjon om deg som bekrefter at vi utgir informasjonen du søker til riktig person.

Rema bromstad

Din skriftlige henvendelse kan sendes til vår kundeservice se vår kontaktinfo lengst ned på siden. Ja, det er mer enn ett salgshendelser gjennom hele året. Store salgshendelser vil bli avholdt på slutten av en sesong som salg vinter og sommer.

JAKTIA SE Relaterte emner

Registrer deg i CV-database L. Johansen har drevet med salg av jakt- og fiskeprodukter siden 1875. Gjennom disse årene har vi bygd opp en unik kunnskap på området. Vi har noen av de dyktigste fagfolkene i Namdalen innen Jakt og fiske og fritid. Dette gjør at vi har nær kjennskap til våre produkter og ikke minst bruken av dem.

JAKTIA SE Kommentarer:
Forfatter om Jaktia se
Johnsen fra Kristiansand
jeg er glad i lese romaner spent. Se min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Metalldetektion.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net