Lær Å Strikke Sokker

  1. Mer om
Lær Å Strikke Sokker

Lær Å Strikke Sokker LivstidLær å strikke sokker Babygutt, Strikkede Pannebånd, Håndverk, Håndstrikking, Strikkeoppskrift, Hekling Slik kan du lære å strikke sokker, enkelt og greit. Det er ikke så vanskelig å strikke sokker som du skulle tro. Strikking er lett som en fjert Perfekt for alle oss som drømmer om å lære enkel strikking og komme over frykten for vanskelige strikkeoppskrifter. Oppskriften kan enten lages med den Søstrene Miljeteig - Strikking, hekling, skinn og lær Du kan bruke alle typer garn når du skal strikke sokker, men det burde være Vi skal strikke en sokk (eller to), så det er fint om du har grunnleggende strikkekunnskaper (rette og vrange masker) og allerede kan å strikke rund med

Ønsker du å sy på bokstaver på sokken som i videoen med maskesting, eller strikke det inn underveis, finner du diagrammet under.

Peugeot 308 sw 2014

Vi har sydd på bokstavene med maskesting. Du skal være oppmerksom på at rundpinnene fås i flere lengder så vel som tykkelser. Strømpepinne: Som navnet antyder, er disse korte strikkepinner særlig egnet til å lage strikkede sokker hvor du bruker 3-5 pinner om gangen. Du kan også bruke dem til andre små strikkeprosjekter, f. Men her skal du passe på så du ikke mister maskene da pinnene er kortere enn de andre slags.

Strikkeguide for begynnere

Se et stort utvalg av strikkepinner her, prøv deg frem og velg de som passer best til deg. Tips til strikkepinnene dine: Det er en god idé å velge så glatte strikkepinner som mulig. Så kan garnet så lett som mulig gli på pinnene, f. Det kan også hjelpe å vaske strikkepinnene med litt oppvasksåpe før du går i gang. Garn Hvilket garn du skal velge er det litt vanskelig å svare på. Det finnes mange forskjellige kvaliteter og farger som du kan se her, og dit valg avhenger både av hva du skal strikke, og av din personlige smak.

Velg dit yndlings garn — her ser du Melbourne ullgarn Garn av bomull: Denne type strikkegarn er et godt utgangspunkt for deg som er nybegynner. Bomullsgarn er mykt, slitesterkt og enkelt å arbeide med, og du kan bruke det til de fleste strikkeprosjekter. Efterfølgende kan det vaskes ved 40°C.

Uploaded OPPSKRIFT STRIKKE SOKKER on shishlov.info

Garn av ull: Du kan også starte med et ullgarn som fås i mange varianter. Det er veldig mykt så det egner sig ekstra godt til bekledning for de minste. Våres babygarn er dessuten superwash som betyr at du kan vaske det på ullprogram i vaskemaskinen.

Det krymper nemlig i vaskemaskinen, som gir filt effekten. Det kraftige garnet er litt grovere i tråden, hvilket gir morsomme ulik effekter på det du strikker og filter med det. Vær oppmerksom på ullgarnets egne vaskeanvisning, som du finner på banderolen. Strømpegarn: På samme måte som du kan få egne strømpepinner, kan du også få strømpegarn som er spesielt velegnet til å lage sokker. Det er nemlig ekstra slitesterkt så det kan tåle daglig bruk, og du kan vaske det ved 30°C.

Garn av polyakryl: Du kjenner kanskje best akrylgarn fra din barndom hvor du nok har laget pompomer eller annet småpynt med det.

Du kan også bruke akrylgarn til strikkeprosjektene dine.

Hvordan strikke sokker for nybegynnere

Det myke garn fås i mange flotte og klare farver, og det tåler vask ved 40°C. Øvrig tilbehør Strikkenål Maskemarkør Du får bruk for en strikkenål når du er ferdig med strikkearbeidet, og du skal feste de løse endene av garnet. Lær å strikke sokker på 5 minutter.

Her er oppskriften du trenger for å bli skikkelig god på sokkestrikking! Vi har laget en sokkeoppskrift der hælen praktisk talt strikker seg selv. Om du bare følger steg for steg i videoen, er vi sikre på at du skal få det til. Tredje pinne strikkes som den første og den fjerde pinnen som den andre. Trekk tråden igjennom disse maskene og fest trådene godt. Tåfelling Klarer du neste sokken på egenhånd?

Slik strikker altså jeg sokker. Jeg sier ikke at dette er den riktige måten, men jeg synes den er enkel å skjønne. Håper du også syntes den var enkel å forstå. Gjør sokkene ekstra solide og de holder lenger.

PS: Astri har bloggen Petunia der hun skriver om mye spennende!

https://odertal.info/6028.php

Besøk henne gjerne! Strikk to omganger rundt og rundt på de fire pinnene. Deretter skal vi begynne å felle. Før du går i gang, skal du fordele maskene slik at det er like mange på hver av de fire pinnene. Fell hælen slik: På første pinne strikker du 2 masker rett sammen. Strikk til enden av andre pinne, og strikk 2 masker vridd sammen. På tredje pinne strikker du 2 masker rett sammen.

Strikk til enden av fjerde pinne, og strikk 2 masker vridd sammen. Gjeta deretter annenhver omgang med felling, og annenhver omgang med rett, helt til du kun har 12 tykt garn eller 18 tynt garn masker igjen på pinnene. Når du kun har 12-18 masker igjen, er hælen ferdig. Nå skal de to kantene skjøtes sammen. Enten kan du felle av maskene på vanlig måte, og så sy kantene sammen, eller du kan bruke maskesting.

Med maskesting blir kanten helt usynlig. Fordel alle maskene over på to pinner istedenfor fire.

LÆR Å STRIKKE SOKKER Relaterte emner

Lær å strikke med videoer — strikking for nybegynnere 24. Hobbyen strekker seg på tvers av generasjoner, og mange bruker det å strikke som avslapning og avkobling i hverdagen. Mulighetene for kreativ utfoldelse er uendelige, for når du er i gang med å strikke kan du nemlig lage et hav av forskjellige ting med lekkert garn, morsomme strikketeknikker og utfordrende strikkeoppskrifter — alt etter ditt nivå. Har du lyst til å lære å strikke? Så la oss lære det sammen. Jeg er nemlig like ny innenfor strikking som du sannsynligvis er, men jeg har alliert meg med et par strikkekyndige kolleger. De har hjulpet meg med gode råd, videoguides og forklaringer, som jeg i dette blogginnlegget vil gi videre til deg.

Lær Å Strikke Sokker
LÆR Å STRIKKE SOKKER Kommentarer:
Rapportert den Lær å strikke sokker
Bjerke fra Arendal
Se over min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Blackball. jeg elsker lese tegneserier gledelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net