Audi E Tron Gt

  1. Mer om
Audi E Tron Gt

Audi E Tron Gt RarAudi e-tron GT er den første elektriske bilen fra Audi Sport. En gran turismo med fire seter og to bagasjerom kombinerer komfort og kjøredynamikk i ett eket mlf-sportsratt med flatbunn oppvarmet; Komfortnøkkel med alarm. Audi e-tron GT quattro Plus fra kr Audi e-tron GT er en bil med sjumilsstøvler, en langtraver. Det ligger også i navnet GT, som står for Grand Turismo. Med andre ord, den er ikke Hos Audi e-tron GT quattro yter de to motorene henholdsvis 238 hk foran og 435 hk bak, og totalt gir dette en samlet effekt på 476 hk Audi e-tron GT blir et råskinn på norske veier i 2021! 476 hestekrefter tar deg fra 0 til 100 km/t på kun 4,1 sekunder. Kraften leveres av et flatt

I tillegg til avkarbonisering, handler det om løsninger som gir bedre vannutnyttelse, effektiv bruk av ressurser, samt å ta vare på biodiversitet.

Har du lest dette? Gardiner trondheim

Den er 4,96 meter lang, 1,96 meter bred og 1,38 meter høy, og bygget i materialer som karbonfiber, aluminium og stål for å redusere vekt. Konseptbilen yter 434 kilowatt, eller 590 hestekrefter, ved hjelp av to elektriske motorer — én på forakselen og én på bakakselen.

Biltest av Audi RS E

Sportsbilen vil ha en effektiv varmepumpe som standard på de norske bilene. Her er det en navigasjonstjeneste i i bilen som bidrar, og ut i fra kjørestil og aktuell trafikksituasjon, vil systemet finne den mest optimale ladestasjonen langs ruten din. Elbilen begynner å forhåndstemperere batteriet omkring 30 minutter før ladingen slik at du får maksimal ladeeffekt under ladestoppet. Det tilsvarer 320 km i rekkevidde etter den nye WLTP standarden.

Kort prøvetur med Audi e

Bærekraftig interiør i Audi e-tron GT — teppe av fiskegarn sa du? Grønn omstilling i praksis finnes i denne sportsbilens interiør som er laget av resirkulert materiale. Gulvteppet er blant annet laget av resirkulert fiskegarn. Audi e-tron GT kan videre leveres med lærfrie designpakker, og innvendige stoffer som i stor grad er basert på resirkulerte materialer.

Side3 var enda et norsk nettmagasin tilstede under visning av elbilen og fanget også opp amerikanernes begeistring. Man skulle kanskje tro at man ikke kunne kreve mer av en elbil-sportsbil enn ivaretakelse av både kjøreglede, miljø og sirkulær økonomi, men utviklerne av Audi e-tron GT har tatt flere klimahensyn.

Åpner for Audi e

I dag åpner reservasjonsløsningen, og norske kunder som forhåndsreserverer bilen inntar pole position før det snart også åpnes for bestilling. Audis elektriske satsing har ført til at Audi i flere måneder har vært Norges største bilmerke, med e-tron-suksessen som en sterk driver.

For å ivareta de norske entusiastene best mulig, lanserer vi nå en reservasjonsløsning på audi. Når den raskeste ruten velges som navigasjonskriterie for lange reiser, inkluderer dette også ladestopp.

Men det er et område helelektriske GT-modeller sliter med å innfri, nemlig lyden. For slike biler skal gjerne ha en litt grommere lyd, men elbiler er som kjent ganske så lydløse.

Test av Audi RS e

Audi har også tenkt på dette, og kommet opp med en lydkulisse som skal skille den fra den elektriske SUV-modellen. Her byr e-tron GT på forskjellige lydbilder alt ettersom hva som er valgt av moduser.

I relasjon: Caritas trondheim

Audi e-tron GT har allerede blitt et ikon for oss, og det er bare å glede seg for kundene som allerede 18. Kompakt utvendig, rommelig innvendig. Vi har derfor gitt e-tron GT en skulpturell grunnarkitektur, som ikke bare understreker sportsligheten og førerfokuset til en GT, men også bærekraft. Konseptbilen fra 2018 har vært retningsgivende for produksjonsmodellene.

De får en egen utstyrslinje som ikke bruker naturskinn i interiøret, men heller gjør et poeng av resirkulerte materialer. En sportslig GT som posisjonerer seg med effektivitet og bærekraft. Er dette den nye identiteten du nevnte tidligere? Bærekraft begynner med en idé, og utrykkes gjennom designet.

Baderomsplater

Det er første gang denne kombinasjonen av ryggelys og blinklys er å se hos Audi. Sportsseter plus foran med integrerte hodestøtter har kraftige setevanger som gir god støtte i raske svinger.

https://lndc.us/feceh.php

AUDI E TRON GT Relaterte emner

Av Erik Arnesen Bryn 15. Dette er et hensyn Audi har tatt fullt ut på vegne av din kjøreopplevelse i deres utvikling av dette råskinnet av en sportsbil. Denne firedørscoupéen og sportsbilen har en fullelektrisk drivlinje med firehjulstrekk. Produksjonsmodellen av Audi e-tron GT kommer på markedet i Norge våren 2021, og byr på unik kjøreopplevelse og ren estetisk bilglede. Audi e-tron GT pris og rekkevidde: Opptil 476 hestekrefter 530 hk tilgjengelig som boost i 2,5 sekund. Vekten er lav og gulvet flatt, slik at tyngdepunktet blir enda lavere enn i andre elbiler. Dette er løsninger som hever kjøreegenskapene betydelig.

Audi E Tron Gt
AUDI E TRON GT Kommentarer:
Rapportert den Audi e tron gt
Hetland fra Tromsø
jeg elsker lese om Norge snarest. Anmeldelse min andre nyheter. Jeg elsker absolutt griechisches Wrestling.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net