Cc Stadion Butikker

  1. Mer om
Cc Stadion Butikker

Cc Stadion Butikker Klart brannH&M Herre 62 51 24 40 2 etg Hai Catering 46 61 36 16 3 etg Hi-Fi klubben 90 01 41 07 eller 90 03 66 91 1 etg Husfliden 62 51 94 50 2 etg Hvit Tråd 61 10 90 30 1 etg

Men det føles rart at tiden har gått så fort, sier Thea og legger til: Mange av kundene har vært hos oss alle disse fem årene, og kommer tilbake for å handle hos oss. Vi lærer oss hva de liker og de blir nesten som venner. Runa Van Hoven har vært Høyer-ansatt i bare en måned: Jeg er ny, men gleder meg også til å være her i minst fem år, sier Runa og ler.

CC Hamar Shopping Center Hamar Norway

Nå ser plutselig folk på Hamar som et reisemål. Folk kommer fra Gjøvik, Lillehammer og andre steder langveisfra på besøk. Avisene fylles opp av nyheter om kjedekonkurser og artikler om at varehandelen sliter mot netthandelen. Men: Vi har ikke merket så mye til spådommene om butikkdøden.

Det er fortsatt mange som liker å komme for å ta på, føle på og prøve varene; en opplevelse man ikke får når man handler over nett, sier Thea.

Forberedt på forandring I første etasje er senterleder Nina Utkilen i ferd med å pynte bursdagsbordet. Jeg synes det ikke er lenge siden vi sto utenfor senteret og var spente. Omtrent et halvt år etter, i mars 2000, inngikk de et samarbeid med ekteparet Evjeberg om innlemmelse av butikkene i en kjede med bruksrett til navnet Dyrego Zoo. Familien Evjeberg hadde da drevet en vellykket dyrebutikk i Kilden, Stavanger siden 1986, under selskapsnavnet Amazoon AS.

Samtidig varsler eiendomssjef Ketil Nordheim overfor Hamar Dagblad at det blir flere muligheter for å spise inne på senteret.

På vent lenge Flere butikker har flyttet ut av senteret det siste halve året, eller har gitt seg.

Butikker nær deg

Når de flytter inn er uavklart. Etter sommerferien kommer Teknikmagasinet, som overtar Myldres lokaler i første etasje. Norske kjøpesentre har stått for veksten i detaljhandelen de siste tiårene og gulvarealet er firedoblet på 20 år.

Dette har gått på bekostning av handel i enkeltstående butikker i gater i bykjernene. Dette gjør at vi kan knytte til oss mange 30 no.

Eurosko CC Stadion

Det blir enkelt for alle å bevege seg mellom CC Stadion og bygatene til fots mens bilen står parkert på ett sted. Slik skal vi sammen sørge for å gjøre handelen i Hamar attraktiv!

Saga pure

Det er november, og adventstiden er ikke langt unna. Innlandslufta er kald og klar og den skumrende blåtimen stjeler mer og mer av ettermiddagene. Julen handler om familietid, god mat, skiturer og frisk luft.

Men jeg er av den typen som må se desember i kalenderen før jeg får julestemning. Selve julen går så fort, så jeg er opptatt av å nyte førjulstiden og unngå stress og mas i disse verdifulle dagene.

Åpningstider og kart for MENY

Derfor prøver jeg å være flink til å starte litt tidlig med julegaver. Dessuten trenger jeg verken å bake sju slag eller ha et skinnende rent hus for å finne juleroen.

Jeg kan også love at CC Stadion blir et flott bygg til jul, et skikkelig julehus som alle kan glede seg til å besøke. Jeg har en plan om å invitere byens barn til pynting av noen store, fine juletrær vi planlegger å sette opp på senteret. Jeg håper vi får til dette!

https://odertal.info/renon.php

Det hadde vært en hyggelig og spennende aktivitet for barna som kommer! Mye av senterets interiør er resultatet av viktige valg som har blitt tatt igjennom månedene før åpning.

https://lndc.us/spar-ensj.php

Siden mye av senteret består av glass og flis, ønsket vi å tone ned det kalde ved å bruke treverk som eik, bambus og organisk materiale. Møblene i fellesarealet er skikkelige saker basert på komfort og lunhet, som sofaer, krakker og tepper.

CC STADION BUTIKKER Relaterte emner

Og nå blir det mer spisemuligheter på CC. Fire kjeder får flytte inn på CC Hamar. Det var Hamar Arbeiderblad som først brakte nyheten. Samtidig varsler eiendomssjef Ketil Nordheim overfor Hamar Dagblad at det blir flere muligheter for å spise inne på senteret. På vent lenge Flere butikker har flyttet ut av senteret det siste halve året, eller har gitt seg. Når de flytter inn er uavklart. Etter sommerferien kommer Teknikmagasinet, som overtar Myldres lokaler i første etasje.

Cc Stadion Butikker
CC STADION BUTIKKER Kommentarer:
Forfatter på Cc stadion butikker
Karlsson fra Vadsø
Les også min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Drachenboot. Jeg har lyst lese romaner sikkert.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net