Hvordan Tilbakestille Pc Til Fabrikkinnstillinger Windows 7

  1. Mer om
Hvordan Tilbakestille Pc Til Fabrikkinnstillinger Windows 7

Hvordan Tilbakestille Pc Til Fabrikkinnstillinger Windows 7 FristSveip inn fra høyre kant av skjermen, trykk Innstillinger,og trykk deretter Endre Trykk eller klikk Oppdatering og gjenoppretting, og trykk eller klikk deretter Gjenoppretting Trykk eller klikk Kom i gang Windowsunder Fjern alt og installer det på nytt Sjekk denne siden for å finne ut hvordan du gjenoppretter Dell-datamaskinens Gjenopprette, tilbakestille eller reinstallere Windows 7 på en Dell-PC Symptomer · Start datamaskinen på nytt

Du kan velge å slette bare filene dine i stedet for disken på å rense og slette alle filer fra bare Windows-disk eller alle disker. Klikk Vis meg listen over disker som er berørt av denne for å vite nøyaktig hva som vil bli inkludert i tilbakestillingsprosessen.

Windows 10

Klikk på Liste over apper som skal fjernes i Klar til å tilbakestille denne PC dialogboksen for å se hvilke apper som blir fjernet. Denne listen blir lagret på skrivebordet ditt når du fullfører gjenopprettingsprosessen. Klikk på Tilbakestill.

https://odertal.info/71.php

Klikk Tilbakestill for å fortsette. Dette kan ta en time eller mer, så hvis du bruker en bærbar datamaskin er det lurt å koble til strømledningen. Alle dine skrivebordsprogrammer blir fjernet fra PCen, så du må installere og omkonfigurere hver av dem etter at tilbakestillingsprosessen er ferdig.

https://odertal.info/qupaqy.php

Du vil være i stand til å beholde dine personlige filer, heller ikke å miste dem under prosessen, men med personlige filer refererer vi bare til filene som er lagret i brukermappene dine: skrivebord, nedlastinger, dokumenter, bilder, musikk og videoer. Filer som er lagret på andre diskpartisjoner enn "C:" -disken, vil også være intakt. Hvis du er ok med alt ovenfor, følger du trinnene i følgende deler av denne opplæringen.

Hvordan bli kvitt hudormer

Slik starter du tilbakestillingsprosessen i Windows 10 Det første du må gjøre er å åpne Innstillinger-appen. Du kan enten bruke det innebygde verktøyet i Windows 10 eller et gjenopprettingsmedium for å tilbakestille Windows 10 til fabrikkinnstillingene. I denne veiledningen vil vi se hvordan du kan enkelt sette inn Windows 10 til fabrikkinnstillinger.

Metode 1 av 2 Tilbakestill Windows 10 til fabrikkinnstillinger ved hjelp av Innstillinger-appen Muligheten til å tilbakestille Windows 10 til fabrikkinnstillinger vises ikke hvis PCen ikke fulgte med en versjon av Windows.

Hvordan å Gjenopprette Windows til Fabrikkinnstillinger

Så hvis din PC ikke kom med Windows 10 forhåndsinstallert, følg instruksjonene i vår hvordan du tilbakestiller Windows 10-PCen for å utføre en ren nullstilling.

Dette betyr at enten etter eller under prosessen med Windows 10 tilbakestilles, ser du muligens en feilmelding som om det var et problem å tilbakestille PCen.

Møre royal kledning setersvart

Etter denne feilen kan du kanskje ikke starte opp med Windows 10. Som datamaskinen slår seg på, trykker du på " F10" tasten.

Slik gjenoppretter du Windows til fabrikkinnstillinger

Abonner på Datahjelperne via e-post Oppgi e-postadressen din for å abonnere på datahjelperne og motta varsler om nye innlegg via e-post. Denne prosessen vil slette uansett eksisterende data og programmer du har installert på harddisken din, og installer Windows på nytt for å tilbakestille PCen til staten den var i da du først åpnet boksen og noen ganger enda bedre siden det ikke vil inneholde alle uønskede programmer — crapware — som kan komme med de fleste nye PCer.

Noen velger å tilbakestille PCen regelmessig for å holde den i gang med toppform. Vanligvis utføres denne prosedyren når det oppstår et problem som ikke lett kan repareres med tradisjonelle metoder.

HVORDAN TILBAKESTILLE PC TIL FABRIKKINNSTILLINGER WINDOWS 7 Relaterte emner

Avhengig av hvordan du ser på det og Windows-versjon du kjører, fabrikkinnstillingene kan bety flere ting. For meg, fabrikkinnstillinger betyr å få datamaskinen tilbake til den tilstand da du først kjøpte den. Dette inkluderer OS med alle tredjeparts programvare de ønsker å installere med det. Men, dette er kanskje ikke den mest ideelle valget. En annen måte å tenke på det er å utføre en ren installasjon av operativsystemet, slik at du arbeider med nakne bein versjon av OS. Forskjellen mellom en ren installasjon og tilbakestille til standardinnstillingene, er det faktum at det tidligere ikke har noe junk tredjeparts programvare. Alternativt kan du utføre en systemgjenoppretting gjenoppretter operativsystemet til en tidligere tilstand, som ikke akkurat som en ren installasjon, men kan hjelpe deg med å få systemet til å fungere skikkelig.

Hvordan Tilbakestille Pc Til Fabrikkinnstillinger Windows 7
HVORDAN TILBAKESTILLE PC TIL FABRIKKINNSTILLINGER WINDOWS 7 Kommentarer:
Forfatter på Hvordan tilbakestille pc til fabrikkinnstillinger windows 7
Eide fra Harstad
Jeg trives lese om Norge bedragerisk. Les også min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Sportkarten sammeln.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net