Yr Lørenskog

  1. Mer om
Yr Lørenskog

Yr Lørenskog FordiContent [hide]

Dagens værvarsel time for time og langtidsvarsel. Se værvarselet i tabell og graf Trykk for å vise informasjon om Lørenskog (Viken), 159 moh. Trykk for å vise informasjon om denne staden. VêrvarselVêrvarsel · I nærleikenI nærleiken Dagens varsel for UV, luftforurensing og pollen. Værobservasjoner siste 24 timer og badetemperaturer i nærheten av Lørenskog sentrum Lørenskog (Viken), 171 moh. Trykk for å vise informasjon om dette stedet. VærvarselVærvarsel · I nærhetenI nærheten · KartKart · DetaljerDetaljer

Politiet meldte først at én person var pågrepet, siktet for drap.

Senere opplyste de at det altså er seks personer som er siktet for drap i saken. Vi ønsker å gjennomføre avhør så fort som mulig, slik at vi får avklart de enkeltes roller i saken og om de da kan skrives ut eller ikke, sa politiadvokat John Skarpeid i Øst politidistrikt til NTB i 14-tiden.

Spansk vannhund valp

Politiet bekrefter at alle de seks siktede bor eller har vært på besøk i boligen der hendelsen skjedde. Vi samarbeider nå videre med kriseteamet i kommunen for å ta vare på alle berørte, sier Sigrid Dahl.

Hun er lensmann i Bø og Sauherad.

Alle de seks i båten hørte til Nome og Bø voksenopplæring. De hadde høstferie og var på en tur da ulykken skjedde. Nedbør og noe grått Les også: Giga hetebølge med over 50 varmegrader: Hold dere innendørs!

Døgnvill

En grå start for Vestlandet og Midt-Norge, med et hint av sol på tampen av dagen. Asker og Bærum I Asker og Bærum ble en rekke veier og underganger stengt allerede tidlig lørdag morgen, og Askerbanen måtte også stenge en lang stund på grunn av flommen. Også i Buskerud skapte nedbøren problemer.

Contact Elite Prospects

Lørdag morgen skrev Drammens Tidende at Tuverudveien i Lier var stengt, og at det flere steder lå grus og jord i veibanen. Nedbøren kommer til å gi seg utover dagen, og Yr har lagt ut et kart hvor man kan følge med på hvor regnværet beveger seg.

https://lndc.us/tbs-norge.php

Bilulykke Politiet i Asker og Bærum meldte på Twitter at flere biler sto fast i vannmassene, og en kvinne ble kjørt til sykehuset etter å ha mistet kontroll over bilen på E18 ved Asker inn mot Oslo. Kvinnen kjørte inn i autovernet, og politiet regner med at årsaken til ulykken er vannplaning. Fet sine første seiere har kommet med 3-1 mot Lørenskog og 1-0 mot Fjellhamar. Ekstra gledelig er det at jenterevolusjonen vi omtalte ifjor gir utslag i at vi klarer å beholde slagkraftige lag høyere opp i aldersklassene, og vi klarer å beholde spillerne lenger.

Rapport alpinsamling SNØ

Med tre strake seiere har vårt J17 lag klatret opp på 3. Neste kamp for J17 er på Fedrelandet mot Kløfta onsdag 2.

https://odertal.info/meziwi.php

For nordlendingene er starten av uken våt og kald, med 10-12 grader på det varmeste. Det vil stort sett vil være 20 grader i helgen i Nord-Norge og mye fint vær. Borander sier det kan til og med bli opp mot 25 grader, spesielt i Nordland.

YR LØRENSKOG Relaterte emner

Hun ble funnet søndag i Seljordsvatnet. Politiet tror det er kvinnen som er savnet etter en ulykke med båt. Det skjedde torsdag. Læreren deres var savnet etter ulykken. Politiet og redningsfolk lette etter kvinnen i helgen. Søndag ettermiddag fant de en person.

YR LØRENSKOG Kommentarer:
Rapportert den Yr lørenskog
Tellefsen fra Gjøvik
Jeg nyter dele interessante nyheter knapt. Les gjerne min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Pferdepolo.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net