Fyri Resort Hemsedal

  1. Mer om
Fyri Resort Hemsedal

Fyri Resort Hemsedal UovertruffenContent [hide]

Og naturen som er like vakker om sommeren og vinteren. Velkommen til Fýri - Hotel & Resort i Hemsedal Norge Se tilbud hos Fyri Resort Hemsedal, inkludert fullt refunderbare priser med gratis avbestilling. Hemsedal skisenter ligger kun noen minutter unna Flotte fellesområder, men skuffende spa-avdeling. Kun 2 små bassenger, ikke jaccuzzi. Dyrt sted som ga lite valuta for pengene. Trangt dobbeltrom som ikke hadde Fýri – et storslått fjellhotell i Hemsedal. Hotellet for deg som ønsker det lille ekstra. Fýri ligger ved Tottenskogen med ski-in/ski-out-muligheter, og har Fyri Resort ligger i Hemsedal, 1,2 km fra Hemsedal Skisenter, og har en restaurant, avgiftsfri, privat parkering og en bar. Her har du skiløypene rett

Vær tidlig ute til ettermiddags»passet» om du ønsker en seng, her ble det fort fullt, men totalt sett var det nok av plasser til å sitte rundt.

Du vil kanskje like: Buss oslo hemsedal

Du finner et bassengområde inne og et ute. Å kunne sitte der etter en lang dag ute i skibakken med ett glass vin og se på fjellene fra det varme vannet høres helt nydelig ut. Unik kvalitet Teamet som står bak Fýri er unikt på mange måter.

At også Aksel Lund Svindal er en sterk partner i prosjektet har gitt unike forutsetninger for å skape noe helt nytt i hurtigvoksende Hemsedal. I Skandinavias mest pulserende skianlegg Hemsedal, bygger vi en destinasjon med aktiviteter året rundt.

Opphold på Fýri Resort

Et sted hvor natur og opplevelser er målet og hotellet er et fristed for hvile og velvære. Vi er allerede forelsket i Fýri og håper at dette også vil bli et foretrukket sted for deg å være sammen med dine kjære, venner og oss.

86 euro

Opplevelsene står i kø her, slapp av i utendørsbassenget, nyt en utsøkt middag med fantastisk selskap, gå på ski, ta en sykkeltur eller bare vær tilstede i det norske landskapet. På Fýri har vi en 1000 kvm spa club med fokus på god mat og avslappende musikk i et delikat miljø med basseng og solsenger åpner juni 2020, spennende restauranter, playground med shuffleboard, biljard og bar.

Skift antrekk til badekåpe og legg deg i solsengen foran peisvarme med god drikke og musikk. Utendørsbassenget er oppvarmet til 38 grader, det er her du vil være!

https://lndc.us/woqav.php

Restaurant God mat er viktig, uansett om du er på ferie i Toscana eller på fjellet i Norge. Derfor skapte vi Liv — en bistro med intim og avslappet atmosfære.

Last ned også: Yr hemsedalsfjellet

Her serverer vi et stort utvalg av retter for enhver smak og alle aldre. Restauranter Pool Club Et innbydende bassengområde med solsenger, bar, snacks og fin musikk? Det er en no-brainer! Vår 1000 kvadratmeter store Pool Club må være den beste belønningen etter en aktiv dag i bakken.

Bilferie til Hemsedal på Fyri Resort

Og når snøen smelter får vi se en ny og vakker side av Hemsedal — med storslåtte fjell, fosser og skog. En året rundt-destinasjon hvor det er enkelt å leve godt. Aktiviteter Skiutleie Vi hjelper deg med alt du trenger av utstyr — ski, snowboard, hjelm, støvler, you name it.

https://odertal.info/zyzagatyj.php

FYRI RESORT HEMSEDAL Relaterte emner

Tilbyr Fyri Resort Hemsedal gratis avbestilling og full refusjon? Fordi det er viktig å vise fleksibilitet tilbyr Fyri Resort Hemsedal gratis avbestilling for utvalgte rompriser. Ta en titt på avbestillingsreglene til Fyri Resort Hemsedal på nettstedet vårt for å få mer informasjon om eventuelle unntak eller krav. Hvor mye koster det å bo på Fyri Resort Hemsedal? Prisen er basert på den laveste prisen per natt funnet i de siste 24 timene for opphold i løpet av de neste 30 dagene. Prisene kan endre seg.

Fyri Resort Hemsedal
FYRI RESORT HEMSEDAL Kommentarer:
Forfatter på Fyri resort hemsedal
Toft fra Svolvær
jeg er glad i rapporterer norske nyheter unimpressively. Se min andre nyheter. jeg liker Aeromodellierung.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net