Agria Hesteforsikring

  1. Mer om
Agria Hesteforsikring

Agria Hesteforsikring merkeForsikring er en viktig trygghet i hverdagen. Vi tilbyr skreddersydde forsikringer til din hest! Sjekk pris og les mer om våre hesteforsikringer her Er du medlem av Norges Rytterforbund, Norsk Islandshestforening, Norsk Varmblod eller en klubb tilknyttet Særnorske hesteraser Agria Hesteforsikring Min trygghet Gjelder fra Riktig forsikring gir ekstra trygghet Agria har forsikringer for alle hester og for alle hesteeiere Agria Hest Hesteforsikring Trygghet livet ut Gjelder fra 1. april Vilkår Innhold Vilkår Gjelder fra A Velkommen til Agria Dyreforsikring 3 B Agria Premium Agria Dyreforsikring er et forsikringsselskap som er spesialisert innen forsikring av hund, katt, hest, Hesteforsikring til de særnorske hesterasene

Et veterinært spesialistselskap For oss er dyrehelse og omsorg for dyrene grunnen til alt vi jobber med. Derfor har vi ansatt veterinærer som skal bidra til at vi har fokus på det veterinære aspektet i alt vi gjør. Jada, ingen har påstått at hest er no billig hobby Blir ikke det grøsselig dyr premie i året? Hvor mye er det "vits" å forsikre en hest for egentlig? Min 4,5 årige hest er operert for totalt ca.

Har ellers ikke noe å utsette på IF mht. For dødsrisiko 25 000 og utvidet veterinær forsikring skulle Agria ha over 2000 mere pr år enn det jeg betaler hos Vesta i dag. Ut fra "tester" jeg har kommer over i svenske hesteblader er dette en forsikring som kommer godt ut.

De informerer også om hva en slik forsikring innebærer. Slike ting er jo umulig å finne ut av via de andre forsikringsselskapene.. Iallfall før du har spyttet pengene i potten, i god tro om at du har forstått vedtektene riktig, men ikke har gjort det likevel. Det handlet blant annet om IFs holdning til fagfolk, så et tips til dere som har forsikring der er å sjekke at det virkelig er en veterinær de henviser dere til, ikke en hvilken som helst student med ekstrajobb Men det gjelder vel uansett hvor man har forsikring at man gjør best i å undersøke alt selv, kreve å bruke den veterinæren man velger selv, etc.

Var ellers på kurs med en veterinær i helgen og fikk mange gode grunner til at man bør ha veterinærforsikring, selv om den, som eligj sier, er alt for dyr.

Når det gjelder luftveislidelser er det hos Gjensidige sånn at for at det skal dekkes må man velge "utvidet veterinærforsikring".

Norges Rytterforbund Agria Dyreforsikring

Kanskje de har samme system hos IF også? Helt enig i at det er et unntak som BØR nevnes, og det er nok tryggest å finne en forsikring som dekker det også. Jeg leste nettopp et svensk hesteblad. Der sto det at et av de svenske forsikringsselskapene som forsikrer hest, planlegger å utvide til å forsikre i norge og danmark også.

Har samme forsikring på begge hundene 12 000 i dødsforsikring og 9000 kr årlig i veterinærdekning. K Avliving og destruksjon DAvliving, nødslakt og destruksjon erstattes hvis hesten i henhold til en veterinærmedisinsk vurdering må avlives og sykdommen eller skaden er erstatningsbar i henhold til vilkår Agria Premium Veterinærforsikring.

DSeparat kremering erstattes ikke. For føll er karenstiden 8 dager. Hesten regnes som føll til og med utgangen av det kalenderåret den ble født. Karenstiden gjelder også ved en forbedring av forsikringsdekningen. På forsikringsbeviset fremgår det om du har valgt å tegne Agria Pluss.

Agria Hesteforsikring

Egenandelen er den samme som du har valgt for veterinærforsikringen og egenandelen beregnes samlet for veterinær- og tilleggsforsikringen. Kiropraktikk kan utføres av behandler godkjent av IVCA forutsatt at rekvisisjon fra behandlende veterinær foreligger.

Forsikringen gjelder for øvrig med samme vilkår som Agria Premium Veterinærforsikring. D Agria Medium Veterinærforsikring D. Den gjelder også for føll til forsikret hoppe, se vilkår punkt D.

Føllets forsikringssum er begrenset oppad til kr Denne sum trekkes fra hoppas valgte forsikringssum. DMerk begrensningene i punkt D.

B Sykebeslag DErstattes begrenset oppad til kr per forsikringsår ved følgende sykdom eller skade: forfangenhet hovskade hovsykdom Hovslagerarbeid og sykebeslag erstattes kun hvis arbeidet utføres på klinikk eller hvis behandlende veterinær har rekvirert arbeidet til hovslager i felt. C Tannbehandling DForsikringen gir erstatning for: rotspissabscess, med unntak av abscess forårsaket av bittfeil, tannstillingsfeil, diastema, fôrinnpakninger eller karies akutt tannfraktur begrenset oppad til kr per forsikringsår.

D Bandasjemateriell DErstatning for kostander til bandasjemateriell er begrenset oppad til kr per forsikringsår. Bandasjemateriell erstattes ved følgende tilfeller: akutt åpen sårskade akutt hovskade E Veterinærens reise DErstatning for veterinærens reiser er begrenset oppad til kr per behandlingstilfelle. F Sekundær veterinærs reise DErstatning til en sekundær veterinærs reise, når denne er rekvirert av behandlende veterinær, er begrenset oppad til kr per forsikringsår.

H Avliving og destruksjon DAvliving, nødslakt og destruksjon erstattes hvis hesten i henhold til en veterinærmedisinsk vurdering må avlives og sykdommen eller skaden er erstatningsbar i henhold til vilkår Agria Medium Veterinærforsikring.

Hesten Agria Medium Veterinærforsikring 7 8 regnes som føll til og med utgangen av det kalenderåret den ble født. Den gjelder også for føll til forsikret hoppe, se vilkår punkt E.

DMerk begrensningene i punkt E. B MR-, CT-undersøkelser magnetresonans og computertomografi og scintigrafi DErstattes forutsatt at det foreligger en forhåndsgodkjennelse fra Agria. D Sykebeslag DErstattes begrenset oppad til kr per forsikringsår ved følgende sykdom eller skade: forfangenhet hovskade hovsykdom Agria Løpshest Veterinærforsikring 9 10 Hovslagerarbeid og sykebeslag erstattes kun hvis arbeidet utføres på klinikk eller hvis behandlende veterinær har rekvirert arbeidet til hovslager i felt.

Sommersol jotun

E Bandasjemateriell DErstatning for kostnader til bandasjemateriell er begrenset oppad til kr per forsikringsår. Bandasjemateriell erstattes ved følgende tilfeller: akutt åpen sårskade akutt hovskade F Veterinærens reise DErstatning for veterinærens reiser er begrenset oppad til kr per behandlingstilfelle.

G Sekundær veterinærs reise DErstatning til en sekundær veterinærs reise, når denne er rekvirert av behandlende veterinær, er begrenset oppad til kr per forsikringsår. I Avliving og destruksjon DAvliving, nødslakt og destruksjon erstattes hvis hesten i henhold til en veterinærmedisinsk vurdering må avlives og sykdommen eller skaden er erstatningsbar i henhold til vilkår Agria Løpshest Veterinærforsikring.

Hesteforsikring

Frakturer må være konstatert ved røntgen. B Sykebeslag DErstattes begrenset oppad til kr per forsikringsår ved følgende sykdom eller skade: hovbensfraktur hovbensfissur Hovslagerarbeid og sykebeslag erstattes kun hvis arbeidet utføres på klinikk eller hvis behandlende veterinær har rekvirert arbeidet til hovslager i felt.

C Bandasjemateriell DErstatning for kostnader til bandasjemateriell er begrenset oppad til kr per forsikringsår.

https://lndc.us/saxyci.php

Forsikringen har unntak for halthet, bevegelsesforstyrrelser, ryggsykdommer samt skader på ledd, ligamenter og sener samt visse luftveislidelser. Varer livet ut Velg blant ulike egenandeler og forsikringssummer Omfatter sykebeslag ved forfangenhet og hovlidelser opp til 5000 kroner per forsikringsår Eksempler på skader og sykdom som kan dekkes av Løpshest Veterinærforsikring: Sårskader og absesser Traumatiske frakturer og fissurer Muskelskader Bakterielle leddbetennelser Hovlidelser Hjertelidelser Magesår Kolikk Svulster Øyelidelser Krysslammelse Lymfangitt Transportsyke Lungebetennelse Bihulebetennelse Infeksjonssykdommer Tilleggsforsikring til Agria Løpshest Veterinærforsikringen Agria Spesial Dersom hestens sykdom eller skade blir erstattet av grunnforsikringen vil du med Agria Spesial også få dekning for: Reseptbelagte legemidler ordinert, utlevert eller foreskrevet av veterinær Bandasjemateriell opp til 3000 kroner per forsikringsår ved åpen sår- eller hovskade Veterinærens reisekostnader opp til 1000 kroner per behandlingstilfelle Sekundær veterinærs reisekostnader opp til kroner per forsikringsår.

Forsikringen kan også tegnes til eldre hester, opp til 21 års alder. Frakturen må involvere kjevebenet Tilleggsforsikring til Agria Begrenset Veterinærforsikringen Agria Spesial Dersom hestens sykdom eller skade blir erstattet av grunnforsikringen vil du med Agria Spesial også få dekning for: Reseptbelagte legemidler ordinert, utlevert eller foreskrevet av veterinær Bandasjemateriell opp til 3000 kroner per forsikringsår ved åpen sår- eller hovskade Veterinærens reisekostnader opp til 1000 kroner per behandlingstilfelle Sekundær veterinærs reisekostnader opp til kroner per forsikringsår.

Livsforsikringssummen skal tilsvare hestens markedsverdi og faststilles på bakgrunn av innkjøpspris og meritter. Agria Liv Med Agria Liv kan du få erstatning dersom hesten din: Blir så syk eller skades så alvorlig at den dør eller må avlives Forsvinner under opphold i Norden Vi anbefaler å tegne Agria Bruksverdiforsikring i tillegg for å få den mest omfattende forsikringsbeskyttelsen til din ridehest.

Denne kombinasjonen gir erstatning for bl. Tilleggsforsikringer til Agria Liv Agria Bruksverdi Du kan få erstatning hvis hesten din dør eller må avlives som følge av skade eller sykdom. Du kan også få erstatning hvis hesten varig mister sin bruksverdi som rideeller brukshest, men kan leve videre.

Hesteforsikring pris

Forsikringen omfatter unntakene som finnes i Agria Liv, bl. Denne kan ikke tegnes av aktive trav-, galopp-, eller montèhester. Til disse kan vi tilby Agria Løpshest Bruksverdiforsikring. Du kan få erstatning hvis hesten din dør eller må avlives som følge av skade eller sykdom. Du kan også få erstatning hvis hesten varig mister sin bruksverdi som trav-, galopp- eller montèhest, men kan leve videre. Forsikringen har unntak for halthet, bevegelsesforstyrrelser, ryggsykdommer, skade på ledd, sener og ligamenter samt visse luftveissykdommer og utviklingslidelser.

Du kan også kjøpe forsikringer som er spesielt tilpasset din type hest og ofte kan man finne egne forsikringer til aktive trav- galopp og montèhester.

Last ned også: By kryssord 4 bokstaver

Noen ganger vil man trenge en veterinærattest for å kunne tegne eller endre forsikringen og denne kan ikke være eldre enn 30 dager fra den dagen forsikringen eller endringen skal starte og gjelde. Hesteforsikring Veterinærforsikring til hest Veterinærforsikringen gjelder hele hesten sin levetid.

AGRIA HESTEFORSIKRING Relaterte emner

Denne forsikringen høres ikke alt for fordelaktig ut. En såkalt "Utvidet veterinærutgiftsforsikring" det finnes også noe som heter "veterinærutgiftsforsikring", men den dekker så å si ingenting av en ridehest til 40 000 koster 2000 kr. En hest kategori 1 ponni med litt utdannelse koster fort mer enn 40 000, altså blir forsikringen enda dyrere. Denne forsikringen dekker ikke medisiner, og det er sikkert en rekke andre ting den ikke dekker heller? Dessuten virker det som den maksimale utbetalingen pr.

Agria Hesteforsikring
AGRIA HESTEFORSIKRING Kommentarer:
Redaktør på Agria hesteforsikring
Bjørnstad fra Vossevangen
Anmeldelse min andre nyheter. jeg liker Boli Khela. Jeg har lyst studere dokumenter saftig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net