Diesel Priser I Dag

  1. Mer om
Diesel Priser I Dag

Diesel Priser I Dag EnkeltVed å bruke DrivstoffAppen kan du enkel holde deg oppdatert på bensinpriser og dieselpriser penger i ditt område eller når du er på tur Ingen filtrering; Diesel; Truck; Farget diesel; 95 Blyfri; 98 Blyfri; AdBlue; HVO100; Marina; Bilvask; To vaskehaller V-Power Nitro+ Diesel, 17,20. Prisene er veiledende utsalgspriser uten rabatter til våre kort- og bedriftskunder Prisen for en liter diesel er i skrivende stund på 14,81 kroner, noe som betyr at regjeringens nye dieselpris vil være 19,36 kroner Jeg fylte opp 71 liter med diesel og totalsummen ble 350kr. Jeg sjekket bankutskriften da jeg kom hjem og Noen som vet priser i dag, Fredrikstad

https://odertal.info/izettle-login.php

Det hadde vært helt uaktuelt for meg å kjøpe meg en bensinbil slik det er nå, sier 32-åringen. Han forteller at han delvis har valgt å ha dieselbil fordi det er litt billigere.

Bensin/Dieselpriser i nedre Viken (Østfold)

Uansett bruker han rundt 4000 kroner på drivstoff i måneden. Det er viktig at konkurransen i markedet fungerer, og vi følger bensinselskapene tett.

Geert wilders

Det er i hvert fall ikke slik at de skal kunne bruke avgifter som skalkeskjul for å øke prisene ytterligere, sier Jensen. Vi har allerede hatt to møter med drivstoffkjedene for å få en forklaring på de høye prisene. Her finner du månedlige internasjonale priser på bensin og autodiesel, hentet fra Thompson Reuters.

KNA sier nei til høyere bensin

Dersom situasjonen skulle bli mindre uoversiktlig og spent, vil drivstoffprisene sannsynligvis falle igjen. Vi følger utviklingen fra dag til dag, og kommer det en nedgang i innkjøpsprisen, vil det gjenspeile seg i veiledende priser, sier Hansen.

https://odertal.info/651.php

Forrige uke skrev Nettavisen Økonomi også om prisrekord på drivstoff: Da kostet én liter 95 blyfri 17,53 kroner. Hvis ikke annet er angitt i artikkelen som omhandler kortet på bensinkort. Broom Han forklarer at kostprisen i markedet for ferdig raffinert bensin og diesel påvirkes av fire hovedfaktorer: Råoljepris, tilbud lagerbeholdning, raffinerikapasitet, etterspørsel transportaktivitet og valutakurs.

Så snart denne effektueres, starter prisfallet lokalt som følge av priskriger i mikromarkedene rundt den enkelte stasjon. Lokalt kan pumpeprisene falle med flere kroner, så gjennomsnittlig pumpepris ligger godt under veiledende pris, sier Hansen. Det er altså ikke direkte sammenheng mellom råoljepris i dollar og veiledende pris eller pumpepris i kroner, det er flere forhold som spiller inn.

Veiledende listepriser YX Truck

En viktig grunn til å publisere disse, var nok å informere konkurrentene om hvilket nivå prisene skal settes opp til et par ganger i uken. Siste uken i november 2017 skjedde det en endring. Circle K annonserte på sine hjemmesider at de ville bryte det faste ukemønsteret, og lovte mindre prissvingninger men ikke lavere snittpris!

Det som skjedde, var at Circle K tok rollen som en prisleder i markedet.

DIESEL PRISER I DAG Relaterte emner

Den ble i snitt solgt for 14,84 kroner literen i juni i år, opp fra 13,36 kroner literen på samme tid i fjor. En titt på historikken viser at prisene på både bensin og diesel er rekordhøye i år, men de er ikke så veldig mye høyere enn i 2012. Da var bensinprisen oppe i 15,45 kroner literen i april måned. Det viser at det er en sammenheng mellom høy oljepris og høy bensinpris, selv om bensinprisen nå er høyere på tross av at oljeprisen ikke er helt oppe på rekordnivået i 2012. Slik har bensin- og dieselprisene utviklet seg fra 1986 og frem til i dag: Gjennomsnittlig pris på bensin og diesel fra 1986 og frem til i dag. SSB's tall viser gjennomsnittspriser for hele måneden og for hele landet.

Diesel Priser I Dag
DIESEL PRISER I DAG Kommentarer:
Forfatter om Diesel priser i dag
Lian fra Hammerfest
jeg elsker lese romaner løst. Les også min andre innlegg. jeg er tent på Metalldetektion.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net