Hver Gang Vi Møtes Musikere

  1. Mer om
Hver Gang Vi Møtes Musikere

Hver Gang Vi Møtes Musikere RaskMarit Larsen, Bjarne Brøndbo, Kurt Nilsen, Madcon, Aslak Haugen. Spandau Ballet, Bertine Zetlitz, Morten Abel, Ole Paus, Espen Lind og mange flere Hver gang vi møtes er et norsk musikalsk underholdningsprogram som har gått på TV 2 siden 2012. I serien samles syv kjente norske musikere på en Disse artistene returnerer til Vestre Kjærnes gård: · Chris Holsten · Eva Weel Skram · Marion Ravn · Odd Nordstoga · Elisabeth Andreassen · Inger Lise Silje «Silya» Nymoen · Tshawe Baqwa · Øyvind «Vinni» Sauvik · Sigvart Dagsland · Christel Alsos · Halvdan Sivertsen · Bertine Zetlitz · Eva Weel Skram Hanne Krogh, Maria Mena, Arne Hurlen, Trygve Skaug, Staysman, Hkeem og Agnete Saba (tidligere etternavn Johnsen

Hver gang vi møttes

Det er morsommere å spille for full sal. Da må vi også drive litt markedsføring.

Ryanair polen

Hun understreker at pengene som skal brukes på «Hver gang vi møtes» ikke blir tatt fra andre budsjetter. Kjerringøy i Bodø er kjent for vakker natur, hvite strender og høye fjell. At vi bruker penger på «Hver gang vi møtes» vil ikke gå ut over satsing på for eksempel skole eller samferdsel, sier hun. Vi gleder oss over at artistene og produksjonen forteller om gode og minnerike opplevelser fra gården. Vertskapet på gården har også fått gode tilbakemeldinger fra både statsbesøk fra Myanmar og deltakere på ulike kurs, konferanser og andre arrangementer.

Her er artistene i gang vi møtes»

Når folk har satt seg starter fiolinistene fra hver sin side av salen og går forbi bordene, opp til scenen hvor de avslutter på topp. Man får oppleve magisk start av kvelden med stemningsfull filmusikk.

Mellom forrett og middag fremfører trioen akustisk cover first aid kit aktig og avslutter med en irsk instrumental. Programredaktør Jarle Nakken i TV 2 kaller den kommende sesongen for «fantastisk».

Sterke karer Her er musikk i spennet fra folkekjært og inderlig til helkommersiell pizzapop, og med en trekkspilltrakterende kar i front som gleder seg til å «nordstogifisere» andres låter. Det blir jo litt spennende, medgir han ifølge TV 2s pressemelding. Det halvhjertede soulpopforsøket Tro bidrar også til å trekke helheten noe ned.

Festivalnyheter

Utover det er dette et overraskende friskt album fra Kurt Nilsen. De er bandet til en jentekvartett, hvor Marion Ravn, Lise Karlsnes, Bertine Zetlitz og Venke Knutson sammen utgjør en sterk musikalsk kraft sammen gjennom et forrykende show.

I relasjon: Engangsglass

Stråmenn er også en sterk integrert del av artistpakken som sammen var med på en av TV2 sine sommerturnéer. Albumet består av 10 sanger som betyr mye for Frida, hvor hun har gjendiktet et vidt spenn av artister og låtskrivere som Joni Mitchell, Spice Girls, og Janis Ian.

Enkelte syntes det ble for mye tårer og føleri i første runden.

https://odertal.info/piwiziro.php

De har blitt hørt: sesong to er både strammere og kjappere, med mer vekt på det musikkfaglige enn det følelsesmessige.

HVER GANG VI MØTES MUSIKERE Relaterte emner

Gå til forespørselsskjema Om oss Vestre Kjærnes gård i Våler kommune er en typisk Østfold-gård med ca 200 da dyrket jord og 450 da skog. Slektsgården første gang nevnt på 1500-tallet, har gitt næringsinntekt for familien gjennom allsidig drift basert på dyrehold gjennom historien tilbake til 1700-tallet. Da dagens eiere overtok i 2001 var gården nedslitt og flere av driftsbygningene modne for sanering. Siden da har hele bygningsmassen og gården blitt bruksendret til en kurs- og konferansegård. Gården har også gjestet TV2 produksjonen av "Hver gang vi møtes" i 9 sesonger. Vi gleder oss over at artistene og produksjonen forteller om gode og minnerike opplevelser fra gården. Vertskapet på gården har også fått gode tilbakemeldinger fra både statsbesøk fra Myanmar og deltakere på ulike kurs, konferanser og andre arrangementer.

HVER GANG VI MØTES MUSIKERE Kommentarer:
Redaktør på Hver gang vi møtes musikere
Simensen fra Sørum
Se gjennom min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Fangenwrestling. jeg liker dele interessante nyheter surt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net