Hvorfor Er Det Viktig Å Varme Opp Før Trening

  1. Mer om
Hvorfor Er Det Viktig Å Varme Opp Før Trening

Hvorfor Er Det Viktig Å Varme Opp Før Trening FantastiskI tillegg til å forebygge skader, bidrar Hvorfor er oppvarming viktig? Det er velkjent at oppvarming kan forebygge skader. Musklene og senene blir smidigere av å varmes opp gode grunner til å varme opp før styrketrening · Øke kjernetemperaturen i kroppen · Forebygge skader · Øke bevegelsesutslag og mobilitet Vi sier et absolutt ja til å varme opp før trening. Med oppvarming øker du kroppstemperaturen, forbereder musklene og forebygger skader Hvorfor er oppvarming så viktig? seg selv har flere oppgaver, ifølge vitenskapen er det fire store grunner til å varme opp før trening

Tren deg fleksibel

Dette krever imidlertid litt høyere temperaturer enn vi har i Norge mesteparten av året. Vi anbefaler derfor rolig løping som oppvarming. Oppvarming skal bidra til at overgangen fra hvile til arbeid ikke blir for stor. Etter en myk start økes intensiteten gradvis. Hovedmålet med oppvarming er å bli varm i kroppen.

Start i et rolig tempo, og sørg for at du er varm først selv om du har litt dårlig tid. Det skal ikke så mye til for å forebygge skader.

God oppvarming er en viktig del av treningen

Et eksempel på en intervalløkt er at du etter oppvarmingen veksler mellom å løpe fort i fire minutter de raske etappene kalles drag og gå eller jogge rolig i 3 minutter. Dette kan du gjenta 4 ganger. Det er definisjonen. Forestill deg nå at du om 20 sekunder skal svømme 50 fri i et stevne. Du skal altså gå fra å være kald og stillesittende foran PC'en til å yte maksimalt i bassenget om 20 sekunder.

Last ned også: Sopp underliv menn

Det går bare ikke, er du enig? Oppvarming er et middel som skal gjøre den overgangen fra hvile til hardt arbeid lettere. Hvis du skal gå rett på en 50 meter der du sitter og leser nå så vil overgangen være for brå og kroppen din vil ikke rekke å omstille seg til de kravene en 50 meter maks stiller til deg. Dette kan også gi økt utbytte av treningen. Styrketrening Lett styrketrening vil bidra til å forebygge skader, fordi styrke gir motstandskraft mot strekk, støt og slag.

2 Oppvarming. Hva er oppvarming?

Ikke beveg deg ut på smale rygger og luftige partier uten at du vet at det finnes en vei videre. Det er smart å ha et mål og en tanke med turen hvis trening står sentralt i tankene.

https://lndc.us/pahycyx.php

Trening i fjellet er ikke det samme som på løpebanen eller asfalten. Du må tilpasse deg terrenget du møter og andre uforutsette forhold. Dette er derfor ikke nødvendigvis tiden for å legge inn en superdetaljert intervalløkt på x ganger x minutter der intensiteten skal styres med jernhånd. Bestem deg for en egenskap du har lyst til å forbedre og bruk terrenget til å styre økta.

https://lndc.us/6013-1.php

Fjelløp er ofte lange både i varighet og distanse, og lengre kontinuerlige innsatser er ofte å foretrekke i treningsarbeidet. Vi du trene kondisjon og motbakke?

Hvorfor er det viktig å varme opp og strekke ut?

Det mest naturlige vil være å legge inn innsatsen fra bunnen til toppen av et fjell. Lange innsatser tvinger deg til å ikke jobbe på for høy intensitet. Tenk at du skal jobbe på en intensitet som er behagelig anstrengt. Du skal løpe og gå med god driv, men hele tiden ha kontroll på pusten og melkesyra. Fokuser på å jobbe med terrenget og bruke den teknikken som får deg raskest frem med minst bruk av krefter. Tenk aktivt på når du løper og når du går.

Gullsmed netthandel

Løper du i for bratt terreng bruker du unødvendig mye krefter. Test ut forskjellige gåteknikker. Gå vanlig eller hjelp til med hendene ved å dytte ned mot låret i frasparket.

HVORFOR ER DET VIKTIG Å VARME OPP FØR TRENING Relaterte emner

Tips Oppvarming før styrkeøkten Oppvarming. Ikke den morsomste delen av treningen, men en grunnforutsetning for å holde seg skadefri og prestere optimalt. I denne artikkelen går vi gjennom hvordan en god oppvarmingsrutine ser ut. Oppvarming føles stort sett som en transportetappe mot det man egentlig kom til treningsstudioet for. Men en vel gjennomført oppvarming minsker ikke bare skaderisikoen, den gjør også at man presterer godt når det endelig er på tide å begynne på treningsøkten. En forutsetning for å nyte fordelene er at oppvarmingen utføres korrekt.

HVORFOR ER DET VIKTIG Å VARME OPP FØR TRENING Kommentarer:
Forfatter om Hvorfor er det viktig å varme opp før trening
Larsson fra Sørum
jeg elsker utforske norske bøker med rette. Bla gjennom min andre nyheter. Jeg trives Murmeln.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net