Gran Canaria Februar 2020

  1. Mer om
Gran Canaria Februar 2020

Gran Canaria Februar 2020 LiktI Adeje på Tenerife samt Tasarte og Mogán på Gran Canaria, I Februar 2020 kom det kun enkelte regnskvetter her og der Nyheter om Gran Canaria for skandinaver. 07.02.2020 20:30 - 01.03.2020 23:59. Karneval i Las Palmas med tema "Det var en gang". Karnevalet i Las Palmas Det er lett å forstå hvorfor så mange nordmenn velger å reise til Gran Canaria år etter år, for få reisemål kan skryte av å ha like fine strender Bilder fra skogbrannen som herjer i naturreservatet Inagua på Gran Canaria. Skogbrann på Gran Canaria Alle planlagte flyavganger mellom Oslo og Gran Canaria er avlyst søndag på grunn av sandstormen

Takke være det deilige klimaet kan du reise til Gran Canaria når som helst på året, og når du bestiller en reise med Ving kan du velge blant et stort antall hotell i alle prisklasser.

Barnas Gran Canaria Ving kan tilby en lang rekke hotell på Gran Canaria, slik at alle finner noe som passer. For dere som reiser med barn anbefaler vi vårt prisbelønte familiehotell Sunwing Arguineguín Seafront, eller det roligere Ocean Beach Club i Playa del Cura. Kun gjester som har booket via Booking. Dette gjør at vi vet at omtalene våre er skrevet av ekte gjester, som deg selv. Hvem er vel bedre til å fortelle andre om den gratis frokosten, den vennlige betjeningen eller det stille rommet enn noen som faktisk har bodd på overnattingsstedet?

Vi vil gjerne at du deler erfaringene dine med oss, både de positive og de negative. En PC-stasjon, bryllupstjenester og en ballsal tilbys også. Alle de 102 gjesterommene har lydisolering og er utstyrt med gratis wi-fi og en minibar.

Sercotel Hotel Parque

Å våkne til bølgeskvulp, ha jacuzzi på balkongen og vakker have rett utenfor døren, frister mange. Lokalavisen Canarias7 skriver at det er opp mot 1000 støvpartikler per kubikkmeter i luften — det er ti ganger mer enn det som anses som dårlig luftkvalitet. Han har ikke antall på hvor mange av deres passasjerer som blir berørt av dette utover kvelden, men sier at det jobbes med å finne løsninger til deres passasjerer.

Til Dagbladet opplyser han at 185 av deres passasjerer nå sitter fast på flyplassen. Et fly står parkert på rullebanen på flyplassen i Las Palmas på Gran Canaria under sandstormen lørdag.

Han anbefalte passasjerene selv å finne hotellrom eller annen overnatting og søke om refusjon etter hjemreise. Innbygd oppvaskmaskin, stekeovn og micro er her også. Litt data på kvelden!

Tenk å reise til syden uten bikini! Tar kveld i ett-tia, 02 norsk tid. I morgen blir det spennende om vi klarer finne tante og onkel Ikke tidlig, ikke seint. På butikken og handla. Egen Spar-butikk i hotellet. Har det mest nødvendige, men langt fra det utvalget som vi var vant med på Spar i Patalavaca. De har iallfall brukbar kuleis-disk noe jeg aldri kjøper.

Butikken er igrunnen kombinert butikk og kafe. Har en god del kaker og sånn og selger øl. Bord og stoler utenfor. Mareno finner ikke "go'-brødet" sitt og det er nedtur! Nesten så han vurderer å gå til Patalavaca bare for å kjøpe der, men vi må jo få i oss frokost og komme oss på leiting etter tante og onkel, før de stikker ut!

Slik ser uteområdet ut i dagslys fra terrassen vår. Det store bassenget. Utsikt andre veien, oppover.. Vi har stor terrasse, med bord og fire stoler, og to solsenger. Mer areal til høyre for bildet. Eget skap for tørk av klær, med lås på!

https://odertal.info/1950.php

Etter frokost gikk vi til Dorado Beach. Hvordan skulle vi få tak i tante og onkel? Gikk gjennom resepsjonen og ut på "veranda" på nedsiden slik at vi kunne se rett mot verandaene, kanskje de sitter der?

Da kan jeg jo ta bilde av de og sende på Snap! Hadde vært skikkelig gøy å se reaksjonen når de leste meldinga og skjønte at vi stod rett overfor de. Men nei, mange som var ute og "så i været", eller spiste frokost på verandan, leste bok osv, men ingen tante og onkel.. Nei, ingen kjente figurer å se Spurte etterpå i resepsjonen forklarte situasjonen etter romnummer til de, men som vi jo hadde regnet med, nei, det kunne de ikke oppgi.

De anbefalte at vi ringte de.. Ja, det kan vi jo, men tenker det blir siste utvei! Vi går oss en tur på kinabutikken mens vi vurderer. Kjøper et par brikker til å pynte bordene i leiligheta med..

Nyheter, info, guide for norske på Gran Canaria/Kanariøyene

Men tenkte jeg på å kjøpe bikini? Tilbake til Dorado Beach. Gjennom resepsjonen igjen og er på tur rundt hjørnet for å sjekke altanene igjen. Da kommer ei "sjefsdama" og spør meg om vi BOR på hotellet, -neivel, hva skal vil vi der da? Hun virker å anse oss som veldig mistenkelig Hun spør på engelsk, og jeg henvender meg til Mareno på norsk: Hvordan skal jeg forklare det?

Ikke lett å forklare det enkelt på min engelsk.. Bare snakk norsk, sier dama, jeg forstår Jeg går jo "alltid" i DEN fella! Men selvfølgelig, ingen tante og onkel nå heller. Såpass seint på formiddagen nå at de fleste verandaene er tomme. Jeg tar likevel bilde av hotellfronten. Og sender til tante. Men siden jeg var så dum å sende på Snap så har jeg verken tekst eller klokkeslett, å husker selvfølgelig ikke hva jeg skrev.. Men litt fram og tilbake og jeg får mld at de bor på Green Beach denne gangen!!!

Og jeg tenker at nå har vi røpet oss. Men vi går til Green Beach.

Fantastisk start på året for radisson på gran canaria

Vel framme der er det ikke annet å gjøre enn å sende mld Snap og spørre om hvilket rom de bor på. Får nr ett eller annet til svar har glemt nr nå, og jeg skriver at "Kommer nå".

Vi tar heisen ned det blir kun én etasje ned. Det blir stor gjensynsglede! Hun hadde tenkt at bildet fra Dorado Beach var fra i fjor, de bodde jo der sist de var her og vi var her! Hun skjønte ikke at bildet var tatt her og nå, at vi var her akkurat da. Det blir kaffe på verandan, og bildetaking!

Jeg legger ut bilde på Facebook, og innser "bommerten" når Tormod kommenterer: "Va det itj de æ sjønt! Men greit nok, de ble vel litt overrasket da de oppdaget at vi allerede er her på øya: Så går gubben og jeg til Freya og spiser lunch.

Lun leverpostei med bacon, rødbeter mm. Til Arguineguin, denne gangen kjøpte jeg bikini på kinabutikken, Mao skjorte og hofteveske på sportsbutikken. Tante og onkel kom, litt sprudlevann før vi går i lag til Solymar på middag.

Beregne svineribbe pr person

Man blir jo bare i godt humør, og slapper av i slikt folks selskap! Bæstaste og fineste tante og onkel min! Fikk meg en prat med begge to, hver for seg. Og en bitteliten improvisert "swingom" med Odd!

GRAN CANARIA FEBRUAR 2020 Relaterte emner

De tre vise menn kommer til byen om kvelden den 5. Fiesta del Almendro en Flor Mandelblomstfestivalen Denne festivalen finner sted tidlig i februar når mandeltrærne er i blomst. Den feires i stor skala i byene Tejeda og Valsequillo. Denne festivalen gir også folk muligheten til å smake lokale produkter som mandelvin og godteri, og til å nyte tradisjonell folkedans og sang. Hver av disse byenes karnevalsfeiringer har sine egne særpreg. Karneval går hovedsaklig ut på å kle seg ut i fargerike kostymer, danse og synge.

Gran Canaria Februar 2020
GRAN CANARIA FEBRUAR 2020 Kommentarer:
Forfatter på Gran canaria februar 2020
Schmidt fra Tønsberg
jeg elsker lese tegneserier sunt. Se over min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Amateurastronomie.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net