Porsche Panamera Turbo S

  1. Mer om
Porsche Panamera Turbo S

Porsche Panamera Turbo S EksklusivThe LED main headlights including Porsche Dynamic Light System (PDLS). Fitted as standard in the Panamera GTS, Turbo S and Turbo S E-Hybrid models, available on Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo. Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S/Burmeister/Night Vision/GT-silver Nå blir Turbo S et faktum for Panamera. Samtidig som Porsche og VW sjalter og valter med eierskapet i Porsche, så kommer det en herlig Spesifikasjoner og utstyr - Porsche Panamera. Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo

BE PORSCHE Panamera Turbo S E

For nordmenn er de ladbare hybridene ekstra spesielle, og Panamera 4S E-Hybrid er en imponerende utgave. Den kommer med et batteri på hele 17,9 kWh, opp 3,8 kWh, noe som åpner for en elektrisk rekkevidde på gavmilde 54 kilometer. Bilen skal monteres i Porsches fabrikk i Leipzig, mens motorene bygges i Stuttgart og bilens ferdig lakkerte karosseri kommer fra Volkswagens fabrikk i Hannover.

Akkurat slik det var for 15 år siden: Her er det som om Styggen selv sitter i innsuget og lokker: «Mer gass, mer gass», sa Jakobsen en solrik marsdag i 2003.

Spesifikasjoner

Styggen får det som han vil. Vi mater på, bilen skyter av gårde som en fullblods sportsvogn». Og tonen hadde gått fra skepsis til begeistring da Vi Menn Bil felte dommen over den første Cayenne: «Bilen skriker etter sport, og når vi går inn i en åpen svingkombinasjon i moderat fart og mater på i 3. Vi slynges ut på en bølge av pur kraft med en lett drift på alle fire hjul, akkurat som om bilen skulle være satt opp for asfaltrally.

Den gamle Vi Menn Bil-dogmen gjelder fortsatt: Porsche er Porsche, også når de bygger over to tonn bil i to etasjer.

https://lndc.us/mye-magefett.php

Porsche Panamera 4 E-Hybrid har ingen «S» på bakluken, og får en systemeffekt på 462 hestekrefter fremfor 560 som 4S-modellen har. Likt for de tre ladbare Panamera-modellene er et nytt batteri som nå har en kapasitet på 17,9 kWh.

Porsche Panamera Wikipedia

Panamera Turbo S E-Hybrid skal etter planen komme for salg til våren. For eksempel nye baklykter, med tverrgående LED-lys som dekker hele bilens bredde ala 911 992. Foran blir Sport Design-fronten, som tidligere var ekstrautstyr, standard på alle versjoner. Det betyr blant annet større luftinntak, som på Turbo S er ekstra store. Den får også enkelte grill-elementer i bilens farge. Men la oss starte med Turbo S som får en effekt på hele 630 hestekrefter og et dreiemoment på 820 Newtonmeter.

Det representerer økninger på henholdsvis 80 hk og 50 Nm og resulterer i en akstid på kjappe 3,1 sekunder.

Yr hemsedal

For det er ingen kunst å plusse på med hundretusener. Om Panamera er en luksusbil som kan fungere som statslederlimousin, ville den ikke vært en Porsche uten at sjåføren fikk sitt. Sittestillingen er lav og sportslig, men avslappende. Ergonomien er upåklagelig og reguleringsmulighetene så store at alle med alle lemmer noenlunde intakt bør kunne sitte godt. Minst likandes er Panamera de første meterne ut av parkeringsplassen.

Panseret er flerfoldige kvadratmeter stort, snuten er bred og langt der framme. Heldigvis sikrer ryggekameraet sikten bakover.

Så er vi ute på veien, Panamera Turbo S og jeg.

PORSCHE PANAMERA TURBO S Relaterte emner

Tweet «Kjøregleden til en sportsbil kombinert med komforten man finner i eksklusive limousiner» er essensen av hva Porsche hadde som mål med oppdateringen av Panamera, fire år etter at generasjon to så dagens lys. Vi får anta at de har lykkes. Toppmodellen blir som tidligere Panamera Turbo S, sterkere enn noensinne. Mens de hittil har levert ladbare hybrider i to styrkegrader, snakkes det nå om kun én, og den er posisjonert mellom de to forgjengerne. Men la oss starte med Turbo S som får en effekt på hele 630 hestekrefter og et dreiemoment på 820 Newtonmeter.

PORSCHE PANAMERA TURBO S Kommentarer:
Forfatter på Porsche panamera turbo s
Rygg fra Kirkenes
Les gjerne min andre innlegg. En av mine hobbyer er Bodybuilding. jeg liker studere dokumenter forsettlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net